Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκησε χωρίς καν να ιδρώσει...

Νίκησε χωρίς καν να ιδρώσει...
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 - 23:33
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Με… συνοπτικές διαδικασίες, η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού πήρε μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Handball Premier. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 26-22 του ΠΑΟΚ μέσα στη Θεσσαλονίκη και έτσι, παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος!

Ο Θρύλος λοιπόν έκανε το «επτά στα επτά» και πλέον πηγαίνει με… άλλο αέρα στην αναμέτρηση για το EHF Cup κόντρα στη Μέλσουγκεν στη Γερμανία το προσεχές Σάββατο. Ένα ματς το οποίο, φυσικά, είναι τελείως διαφορετικό από εκείνα του πρωταθλήματος.

Ας μείνουμε, όμως, στα... εγχώρια. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, πήρε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, χωρίς καν να… φορτσάρει. Το ρόστερ που έχει φτιάξει τη φετινή χρονιά ο Γιώργος Ζαραβίνας και οι άνθρωποι της ομάδας είναι τέτοιο, που υπάρχουν παραπάνω από ένας παίκτης για κάθε θέση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή του Ολυμπιακού, όχι απλά να ξεκουράζει παίκτες και να δοκιμάζει διάφορα πράγματα, αλλά παίζοντας όλοι με το πόδι πατημένο στο… φρένο, να παίρνουν άνετες νίκες!

Χαρακτηριστικό είναι και το ματς της Τετάρτης (13/11) κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μόλις οι «ερυθρόλευκοι» έβρισκαν χώρους, έφευγαν στον αιφνιδιασμό, πετυχαίνοντας εύκολα γκολ και τρέχοντας γενικά όλο το γήπεδο. Δηλαδή, μόλις πατούσαν... γκάζι, η διαφορά πήγαινε αυτόματα στα πέντε και έξι γκολ. Φυσικά, όπως είναι λογικό, προς το τέλος του αγώνα οι νταμπλούχοι Ελλάδας, σκεπτόμενοι και το ματς με την γερμανική ομάδα που... έρχεται, προτίμησαν να κρατήσουν δυνάμεις! Ωστόσο, σε κανένα σημείο του αγώνα ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε να απειλεί τον Ολυμπιακό.

Η διαφορά δυναμικότητας που έχει ο φετινός Ολυμπιακός σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες κάνει ήδη... μπαμ και φυσικά, όσο περνάει ο καιρός και οι παίκτες του Θρύλου βρίσκουν ακόμα περισσότερο τα πατήματά τους και αποκτούν χημεία, δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να τους κοντράρει...

Διαβάστε επίσης

Ο… πολυθεσίτης Λιάπης!

Ο… πολυθεσίτης Λιάπης!

Νέα καθήκοντα είχε στο ματς με τον ΠΑΟΚ ο διεθνής πίβοτ του Ολυμπιακού, ο οποίος ανταποκρίθηκε πλήρως στο νέο του ρόλο...