Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουμε να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα»

«Θέλουμε να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα»
Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 - 23:59

Τον Φίλιππο Βέροιας στο «Μελίνα Μερκούρη» αντιμετωπίζει την Κυριακή (1/11) η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή.

Ενόψει της αναμέτρησης δηλώσεις εκ των παικτών του Θρύλου έκανε ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης. Ο νεαρός πίβοτ των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θέλουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους και θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να το καταφέρουν.

Αναλυτικά:

«Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που τον έχουμε κατακτήσει ήδη δυο φορές και θέλουμε σίγουρα να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα. Θα παρουσιαστούμε σοβαροί την Κυριακή, να κερδίσουμε τον Φίλιππο Βέροιας και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Είναι ένα ματς νοκ άουτ και τέτοια παιχνίδι πάντα κρύβουν παγίδες, οπότε εμείς πρέπει να δείξουμε την κατάλληλη προσοχή».

Διαβάστε επίσης

Άνετα στους «8»!

Άνετα στους «8»!

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, επικράτησε με 32-23 του Φίλιππου Βέροιας και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Και τώρα Κύπελλο!

Και τώρα Κύπελλο!

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού υποδέχεται την Κυριακή (1/11) τον Φίλιππο Βέροιας με μοναδικό στόχο τη νίκη πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.