Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να δώσουμε χαρές στον κόσμο»

«Να δώσουμε χαρές στον κόσμο»
Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021 - 00:18

Αισιόδοξος πως θα έχει επιτυχίες φέτος ο Ολυμπιακός δήλωσε ο προπονητής του τμήματος Χάντμπολ, Γιώργος Καρασαββίδης. «Η ομάδα στήθηκε και είναι αρκετά καινούργια. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για να καταφέρουμε να είμαστε εκεί που θέλουμε αλλά το ρόστερ έχει μια δυναμική την οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Να πιστέψει ο κόσμος σε εμάς να έρθει, εφόσον υπάρχει η ευκαιρία φέτος, να μας υποστηρίξει και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να του δώσουμε χαρές».

Ο Πέτρος Κανδύλας, είπε: «Είναι η πρώτη ημέρα της προετοιμασίας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βλέπω ξανά την ομάδα, με τα παλιά και τα νέα πρόσωπα. Περιμένουμε και την έλευση ορισμένων ακόμα. Πιστεύω ότι αν δεν έχουμε τον Covid, θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους και μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Ο Άνχελ Μοντόρο, δήλωσε: «Ξεκινάμε με την πρώτη προπόνηση. Έχουμε ενέργεια και γεμάτες «μπαταρίες». Περιμένουμε να ξεκινήσει η φετινή σεζόν και ελπίζουμε ότι θα έχουμε επιτυχίες, μετά την περσινή χρονιά που ήταν περίεργη για όλες τις ομάδες λόγω της κατάστασης με την πανδημία. Θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».

Ο Κώστας Κοτανίδης, συμπλήρωσε: «Είμαι αισιόδοξος για τη χρονιά. Τα περισσότερα παιδιά τα ξέρω, έχουμε συνεργαστεί ξανά και έχουμε βρεθεί στις εθνικές ομάδες. Δεν έρχομαι σε τόσο καινούργιο περιβάλλον και αυτό είναι πολύ καλό. Θα τα δώσουμε όλα στην προετοιμασία, θα δουλέψουμε όπως πρέπει για να είμαστε έτοιμοι στην αρχή της χρονιάς, και τα καλύτερα έρχονται».

Διαβάστε επίσης