Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παπαδόπουλος: «Είμαστε μια οικογένεια»

Παπαδόπουλος: «Είμαστε μια οικογένεια»
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 - 16:34

Ο Βύρωνας Παπαδόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση εναντίον της ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Handball Premier, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση και αγωνιζόμενος με μεγάλο πάθος και σκληράδα.

Σε ένα ματς γεμάτο ένταση, οι «ερυθρόλευκοι» φτάσανε μία ανάσα από την νίκη και δείξανε πως φέτος είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στην διεκδίκηση των τίτλων.

Κορυφαίος από την πλευρά των Πειραιωτών ήταν ο Βύρωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος πέτυχε 7 γκολ και αποτέλεσε ένα πρόβλημα δίχως λύση για την άμυνα των «κιτρινόμαυρων».

Σε δηλώσεις που έκανε ο Παπαδόπουλος μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο αριστερός εξτρέμ δήλωσε πως ο Ολυμπιακός απέδειξε πως είναι μια οικογένεια και πως πρέπει να συνεχίσουν όλοι να δουλεύουν σκληρά. Ακόμη, ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ΑΕΚ.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του πρώτου σκόρερ της αναμέτρησης.
Βύρωνας Παπαδόπουλος: «Ήταν ένα ματς, το οποίο περιμέναμε πολύ καιρό. Σήμερα δείξαμε, πραγματικά, ότι πρώτα από όλα είμαστε μια οικογένεια και παλεύουμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος, αλλά και ότι έχουμε πολύ δουλειά ακόμα μπροστά μας. Σήμερα, σε ένα ματς που κάναμε αρκετά λάθη, βγάλαμε πάρα πολλή ψυχή, βγάλαμε και πολύ καλά τακτικά διαστήματα και φτάσαμε στο σημείο να χάσουμε στην τελευταία φάση το παιχνίδι. Μόνο περηφάνια για αυτούς του μάγκες που έχω για συμπαίκτες! Το κεφάλι κάτω, συνεχίζουμε να δουλεύουμε, πολλή προσοχή στο επόμενο ματς στο Άργος και καλή συνέχεια στην ΑΕΚ, η οποία είναι άξια αντίπαλος».

Διαβάστε επίσης

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι εδώ!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι εδώ!

Ισόπαλο (18-18) το ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο Ρέντη! Άμυνα ΑΤΣΑΛΙ ο Θρύλος, διαιτησία με… ερωτηματικά, ατυχία στο σκοράρισμα…