Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντώνης Γλύκας για Θρύλο στο χάντμπολ: «Πάλι δυνατός» (photos)

Αντώνης Γλύκας για Θρύλο στο χάντμπολ: «Πάλι δυνατός» (photos)
Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2022 - 14:51

Συνεχίζει ο Ολυμπιακός την προσπάθειά του, για να κατακτήσει ξανά την κορυφή του ελληνικό χάντμπολ και να σηκώσει ξανά κούπα! Και για την προσπάθεια αυτή, του Ολυμπιακού στη Handball Premier, έστειλε μήνυμα ο Αντώνης Γλύκας.

«Το χάντμπολ στην Ευρώπη είναι από τα κορυφαία αθλήματα μαζί με το ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ κτλ. και τα τελευταία χρόνια με την είσοδο στο πρωτάθλημα της ομάδας Ολυμπιακός όμιλος Ξυνή που προήλθε από την συνένωση του Ολυμπιακού ΣΦΠ με την πρωταθλήτρια 2017 ΙΕΚ Ξυνή όπου στα δύο πρώτα χρόνια παρουσίας του κατάκτησε τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα 2018 και 2019 το χάντμπολ απόκτησε μεγάλο ενδιαφέρον.

Η δύσκολη διετία του κορονοϊού δημιούργησε σημαντικά προβλήματα αλλά τώρα που το πρωτάθλημα 2021-2022 μπαίνει στην τελική φάση ο Ολυμπιακός όμιλος Ξυνή παρουσιάζεται και πάλι δυνατός όπως έδειξε στους αγώνες της κανονικής περιόδου.

Οι φωτογραφίες είναι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2019 με τους πρωταθλητές και τους Αντώνη Γλύκα, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, Μιχάλη Κουντούρη, Σοφοκλή Ξυνή και από τον πρόσφατο αγώνα με την Δράμα με τους παίκτες και τους Γιώργο Καρασαββίδη (προπονητή) Σοφοκλή Ξυνή, Αντώνη Γλύκα», έγραψε ο Βετεράνος του Θρύλου (Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων, για να είμαστε ακριβείς), ο οποίος έχει άμεση εμπλοκή με το πρότζεκτ του Θρύλου στο άθλημα.

Διαβάστε επίσης