Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παπαδόπουλος: «Κρατάμε μόνο θέληση και ενέργεια»

Παπαδόπουλος: «Κρατάμε μόνο θέληση και ενέργεια»
Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 - 09:17

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα 28-24 από την ΑΕΚ στον ημιτελικό κυπέλλου και ο Βύρων Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα τόνισε πως κρατάει τα θετικά στοιχεία του αγώνα που ήταν η θέληση και η ενέργεια ενώ συμπλήρωσε πως η ομάδα δεν είχε αποτελεσματικότητα στη επίθεση.

«Το θετικό που κρατάω από το σημερινό ματς είναι, ότι από ενέργεια και θέληση δώσαμε ό,τι είχαμε. Από εκεί και πέρα, στους τελικούς που έρχονται για το πρωτάθλημα, πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην τακτική μας και την άμυνα μας κόντρα στην ΑΕΚ.

Πιστεύω, κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά υστερήσαμε στην αποτελεσματικότητά μας στην επίθεση στα ελεύθερα σουτ, τα οποία βρήκαμε, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε μέσα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν κομβικό το κομμάτι στο οποίο ισοφαρίσαμε και δεν μπορέσαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ, μετά το 17-17. Η ΑΕΚ πήρε διαφορά τεσσάρων τερμάτων, τη διαχειρίστηκε, εμείς είχαμε την πίεση με τον χρόνο να τελειώνει και έτσι, δεν κάναμε καλές επιλογές στην επίθεση».

Διαβάστε επίσης

Ατελείωτο γλέντι στον βόθρο για την «εξυπνάδα» με το «ΙΕΚ Κυπελλούχων» για την ΑΕΚ (photo)

Ατελείωτο γλέντι στον βόθρο για την «εξυπνάδα» με το «ΙΕΚ Κυπελλούχων» για την ΑΕΚ (photo)

Εντάξει, κάθε φορά γίνονται ο αντίπαλος του Ολυμπιακού. Σε όποιο άθλημα, όποια ομάδα και να ‘ναι. Στο χάντμπολ θα κόλλαγαν; Βιάστηκαν να ανακηρύξουν Κυπελλούχο την ΑΕΚ, μετά τον ημιτελικό και... εκτέθηκαν πάλι!