Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χάντμπολ: Ο σχεδιασμός «τρέχει», σημαντικές και οι ανανεώσεις

Χάντμπολ: Ο σχεδιασμός «τρέχει», σημαντικές και οι ανανεώσεις
Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022 - 16:59
Αρθρογράφος: Χρήστος Κουής
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΗΣ

Η επόμενη μέρα, για το τμήμα χάντμπολ του Θρύλου, είναι ήδη σε εξέλιξη… Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει να στοχεύει ψηλότερα... Δεν σταματάει να θέλει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα. Σε όλα τα αθλήματα στόχος είναι η κορυφή, άλλωστε. Διαρκώς εξελίσσεται και το κάνει με πράξεις!

Το αποδεικνύει άμεσα σε όλα του τα τμήματα και στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, καθώς με καθημερινή προσπάθεια και σκληρή δουλειά, χτίζει τις ομάδες του «αύριο», με στόχο να διατηρηθεί στην κορυφή, ή να επιστρέψει σε αυτή, όπου δεν κατάφερε να την πιάσει φέτος.

Έτσι και στο χάντμπολ. Οι κινήσεις, γίνονται άμεσα, με σκοπό την ολοκλήρωση του ρόστερ, για την επόμενη χρονιά… Μετά την ανανέωση του Μπάουερ, σειρά πήρε και ο Δομπρής, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με τον Θρύλο για ακόμα δύο έτη, δείχνοντας πως ο Ολυμπιακός χτίζει το μέλλον του θέλοντας να κρατήσει τον βασικό κορμό, που του χάρισε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΚ.

Μεθοδικά, θα κινηθούν και στις προσθήκες οι «ερυθρόλευκοι» ενώ ήδη υπάρχουν πολύ δυνατά ονόματα που «παίζουν» το τελευταίο διάστημα και οι υποθέσεις τους προχωρούν. Ο Ερασιτέχνης θα δει τις καλύτερες των επιλογών και θα κινηθεί όπως πάντα ανάλογα… Είτε του Αυστριακού, Βέμπερ, ο οποίος εξέφρασε τη θέλησή του να αγωνιστεί με τα «ερυθρόλευκα» είτε κάποιου άλλου αθλητή, ο Θρύλος θα ναι έτοιμος την επόμενη χρονιά να ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε… Από την κορυφή!

Διαβάστε επίσης