Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η συλλογή άρχισε νωρίς

Η συλλογή άρχισε νωρίς
Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:11

Πρωτάθλημα και Κύπελλο και Σουπέρ Καπ και ό,τι άλλο έρθει στον δρόμο του, ο Ολυμπιακός θέλει φέτος στο χάντμπολ να τα… σαρώσει όλα! Και η συλλογή άρχισε από… νωρίς. Από το Σούπερ Καπ. Με όλο τον σεβασμό στην Πυλαία, ο Ολυμπιακός δεν είναι… ΑΕΚ. Σοβαρός, πειθαρχημένος και όπως πρέπει, κατέβηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ και έκανε αυτό που πρέπει. Πήρε την κούπα.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι υπερόπτης. Δεν είναι αλαζόνας. Και είναι ο ΜΟΝΟΣ ο οποίος θα μπορούσε να είναι ΟΛΑ αυτά… Με τόσους τίτλους, ως Σύλλογος, αλλά και με τόσο κόσμο στο πλευρό του, με τέτοιες μεταγραφές, με προοπτική, θα μπορούσε να είναι αλαζονικός. Αλλά δεν είναι. Σέβεται. Το άθλημα, τον αντίπαλο, τον κόσμο στις εξέδρες. Τον δικό του και του αντιπάλου. Παίζει για όλους… Και για αυτό νικά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Οι εικόνες από την απονομή του τροπαίου στον Ολυμπιακό, με τα παιδιά του ΠΙΚΠΑ εκεί, συγκινούν. Είναι η χαρά του αθλητισμού. Είναι αυτό ακριβώς το οποίο προάγει ο Ολυμπιακός… Συγκίνηση. Χαρά. Υπερηφάνεια… Όμορφες εικόνες, με σεβασμό στον αντίπαλο και στο άθλημα…

Η συλλογή τροπαίων άρχισε νωρίς. Όχι μόνο στο χάντμπολ. Σε όλα τα επίπεδα…

Διαβάστε επίσης

Και τώρα η ΑΕΚ!

Και τώρα η ΑΕΚ!

Μετά το Σούπερ Καπ, το πρωτάθλημα! Ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην πρεμιέρα, με την περσινή φιναλίστ και ηττημένοι της Handball Premier.