Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μιχαηλίδης : «Με μεγαλύτερη συγκέντρωση στα επόμενα ματς...»

Μιχαηλίδης : «Με μεγαλύτερη συγκέντρωση στα επόμενα ματς...»
Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 - 18:38

Απίστευτη εξέλιξη, για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, στο ματς με τον Αερωπό Έδεσσας στην Ηλιούπολη! Μεγάλη νίκη με Τόμας Μπάουερ να… λέει μεγαλοπρεπές «ΟΧΙ» στο φινάλε! Ο τερματοφύλακας του Θρύλου έπιασε πέναλτι του Αερωπού Έδεσσας σε… νεκρό χρόνο και κράτησε τη μεγάλη νίκη, με ανατροπή, με 23-22! Ωστόσο, η ομάδα δεν ήταν καλά και χρειάζεται βελτίωση.

Μάλιστα, σε αυτό στάθηκε και ο πίβοτ του Θρύλου, Στέφανος Μιχαηλίδης: «Καταρχάς θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην Έδεσσα, παρουσιάστηκε πάρα πολύ ανταγωνιστική και ήταν πολύ καλή σήμερα. Από την άλλη εγώ προσωπικά αλλά και η ομάδα έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα. Χαιρόμαστε φυσικά που πήραμε τη νίκη με τον τρόπο που ήρθε από την άλλη αυτό δεν είναι ένα αποτέλεσμα που πρέπει να μας ευχαριστεί. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι στα επόμενα ματς. Να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε τις νίκες για να μην χάσουμε το πλεονέκτημα της έδρας που έχουμε απέναντι στην ΑΕΚ».

Διαβάστε επίσης

Κεκλεισμένων των θυρών με Βριλήσσια…

Κεκλεισμένων των θυρών με Βριλήσσια…

Ο Ολυμπιακός στο χάντμπολ τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, την ώρα που στην έδρα της ΑΕΚ γίνονται αίσχη, αλλά τα αντανακλαστικά της δικαιοσύνης και του συστήματος δεν είναι σε ίδιο επίπεδο…