Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κεκλεισμένων των θυρών με Βριλήσσια…

Κεκλεισμένων των θυρών με Βριλήσσια…
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 - 14:50

Για μια… τσίχλα και για ένα πλαστικό, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δέχθηκε την τιμωρία της ΟΧΕ, η οποία μεταφράζεται σε ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, την οποία θα εκτίσει στην αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής κόντρα στα Βριλήσσια (4/2). Πράγμα για το οποίο ο Ολυμπιακός δεν ενίσταται, αφού οι κανονισμοί υπάρχουν για να εφαρμόζονται. Η δικαιοσύνη πρέπει να αποδίδεται σε όλα τα επίπεδα. Σε όλα, όμως… Και προς όλους. Όχι… επιλεκτικά. Όχι να πηγαίνει η ισονομία… περίπατο.

Ο Ολυμπιακός στο χάντμπολ τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, την ώρα που στην έδρα της ΑΕΚ γίνονται αίσχη, αλλά τα αντανακλαστικά αλλά και η αυστηρότητα της ΟΧΕ δεν είναι σε ίδιο επίπεδο… Πολλάκις έχουμε γίνει μάρτυρες τραγικών καταστάσεων στην έδρα της ΑΕΚ, με αποκορύφωμα τα επεισόδια που γράφτηκαν στην ιστορία, ως «τα επεισόδια της ατιμωρησίας»! Ακόμη περιμένουμε να τιμωρηθεί η ΑΕΚ για αυτά, μόνο κάτι… χρόνια έχουν περάσει…

Προφανώς δεν ισχύουν για όλους οι ίδιοι κανόνες…

Αναλυτικά, στις αποφάσεις της η ΟΧΕ αναφέρει, στην παράγραφο 10:

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.», την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για μια αγωνιστική.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά…

Αναρωτιόμαστε, τι έχει να πει η ΟΧΕ για όλα αυτά; Δεν πρέπει οι νόμοι να εφαρμόζονται για όλους με τον ίδιο τρόπο και στον ίδιο χρόνο;

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης