Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός ζήτησε παρουσία εισαγγελέα για τον πέμπτο τελικό!

Ο Ολυμπιακός ζήτησε παρουσία εισαγγελέα για τον πέμπτο τελικό!
Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 - 13:55

Ο Ολυμπιακός δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Για αυτό ζήτησε από την ΟΧΕ και τα αρμόδια όργανα την παρουσία εισαγγελέα στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, στον αυριανό (31/5) πέμπτο τελικό της Handball Premier, με την ΑΕΚ.

Στην έδρα των «κιτρινόμαυρων» έχουν γίνει έκτροπα. Έχουν γίνει αίσχη, κατά καιρούς, τα οποία έμειναν ατιμώρητα! Ο Ολυμπιακός από τη στιγμή που θα φτάσει η αποστολή στο ΟΑΚΑ, δεν θα ανεχτεί ούτε να…χάνονται τα κλειδιά των αποδυτηρίων, ούτε να σουλατσάρουν οπαδοί παρεμποδίζοντας την προθέρμανση της ομάδας. Όπως επίσης κανενός είδους παρεμπόδιση προς τους αθλητές του (ρίψεις νερών, φτυσιές κτλ) στη διάρκεια του αγώνα. Σε κάθε περίπτωση παραβατικότητας ο Ολυμπιακός θα αποσύρεται στα αποδυτήρια, μέχρι να επικρατήσουν οι συνθήκες ομαλότητας και φιλοξενίας που επικρατούν έως ότου τελειώνουν οι αντίστοιχοι αγώνες στο κλειστό της Ηλιούπολης!

Για τους παραπάνω λόγους κρίνεται επιβεβλημένη η παρουσία του εισαγγελέα και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Θρύλος δεν θα ανεχτεί έκτροπα. Σε ένα ακατάλληλο γήπεδο για διεξαγωγή τόσο σημαντικών αγώνων. Πάντα, οι οπαδοί είναι υπεράριθμοι. Αλήθεια, ποιος καταμετράει τους οπαδούς που μπαίνουν και ποιος έχει την ευθύνη αν γίνει κάποιο ατύχημα; Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός δεν θα είναι… κομπάρσος σε αυτή την ιστορία. Ζήτησε παρουσία εισαγγελέα, ώστε το ματς να ξεκινήσει και να τελειώσει όπως πρέπει. Να διεξαχθεί ομαλά, ώστε να κριθεί εντός των γραμμών του αγωνιστικού χώρου ο τίτλος στο φετινό πρωτάθλημα χάντμπολ.

Τέλος, πρέπει να αποφασίσουν τι θέλουν οι ιθύνοντες του Χάντμπολ. Έναν τελικό που θα αποτελέσει διαφήμιση για το άθλημα και θα προσελκύσει νέους αθλητές και ενδιαφερόμενους ή που θα είναι το κύκνειο άσμα του;

Διαβάστε επίσης