Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γραμματικός: «Όλοι έβγαλαν χαρακτήρα»

Γραμματικός: «Όλοι έβγαλαν χαρακτήρα»
Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 - 23:55

Με γκολ του Σλίσκοβιτς, έξι δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή πανηγύρισε ένα σπουδαίο «διπλό» στην Κροατία, αφού νίκησε με 27-26 την Τρογκίρ, στο πρώτο ματς της φάσης των «32» του EHF European Cup! Αποτέλεσμα, με το οποίο ο Θρύλος πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας Νίκος Γραμματικός συνεχάρη τους παίκτες του και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς του Θρύλου:

«Όπως είπα και στα παιδιά, ήταν ένα μέτριο παιχνίδι αγωνιστικά για εμάς, πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Βέβαια, υπήρχαν ειδικές καταστάσεις από την πλευρά μας, λόγω του χθεσινού ταξιδιού, της κούρασης που είχαμε. Κρατάμε τη νίκη, σημαντικό για τα παιδιά που έδειξαν χαρακτήρα. Τώρα, θα ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι ανάμεσά μας, το άλλο Σάββατο.

Τα παιδιά όλα έβγαλαν χαρακτήρα, προσπάθησαν, έδωσαν το μάξιμουμ. Αυτό ζητάω συνέχεια, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Παλέψαμε στην άμυνα. Παίξαμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα. Συνεχίζουμε, το άλλο Σάββατο, θέλουμε να επικρατήσουμε πάλι, όμως με μία καλύτερη εμφάνιση. Κάθε παιχνίδι το κοιτάζουμε ξεχωριστά, είτε είναι στην Ελλάδα, είτε στην Ευρώπη. Και πάλι, πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά».

Διαβάστε επίσης