Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σάββας: «Με τον κόσμο μας για την πρόκριση»

Σάββας: «Με τον κόσμο μας για την πρόκριση»
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 - 21:21

Το Σάββατο (2/12, 19:00), η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή υποδέχεται την Τρογκίρ στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, στη ρεβάνς της φάσης των «32» του EHF European Cup. Με τον Σάββα Σάββα να δίνει, μέσα από δηλώσεις του, το σύνθημα για πρόκριση του Θρύλου στους «16» του θεσμού!

Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος των «ερυθρόλευκων» δήλωσε: «Είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, ξέρουν τι παίζουν, ξέρουν τι ζητάνε μέσα στο γήπεδο. Οπότε, δεν θα είναι καθόλου εύκολο το ματς, για αυτό εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι, για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Η Ευρώπη μας ενδιαφέρει πάρα πολύ και θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνεται.

Βέβαια, θα θέλαμε πάρα πολύ και τον κόσμο στο πλευρό μας, γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για τον σύλλογο και την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Τον θέλουμε στο πλευρό μας, να μας βοηθήσει να πάρουμε την πρόκριση που θέλουμε στη φάση των 16 του EHF European Cup. Όλη αυτή τη βδομάδα, δουλεύουμε πολύ για αυτό το ματς, έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο και με βίντεο, προετοιμαζόμαστε ανάλογα, ώστε να αντιμετωπίσουμε όλα τους τα όπλα και έτσι, να μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στην Ηλιούπολη».

Διαβάστε επίσης