Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «νεκρή ζώνη» και τα ΜΑΤ τι δουλειά έχουν σε μία ΓΙΟΡΤΗ;

Η «νεκρή ζώνη» και τα ΜΑΤ τι δουλειά έχουν σε μία ΓΙΟΡΤΗ;
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 - 19:37

Ο δεύτερος τελικός της Basket League, σε περίπτωση που δεν το έχετε πληροφορηθεί, διεξάγεται στη Πάτρα, μεταξύ του Προμηθέα και του Παναθηναϊκού. Τούτη τη φορά πήγαν στο γήπεδο της αχαϊκής πρωτεύουσας φίλοι του Παναθηναϊκού, μόνο μη μας ρωτήσετε αν και πόσο πλήρωσαν το εισιτήριο.

Το θέμα όμως είναι άλλο… Το σάιτ της… «αλήθειας» προσπαθεί να πείσει αυτούς που του έμειναν να το διαβάζουν –οπαδοί δύο συγκεκριμένων ομάδων- πως είναι «πραγματική γιορτή». Είναι «αληθινή γιορτή».

Αφού ρε φιλαλήθεις είναι ΓΙΟΡΤΗ, λύστε μας μια απορία. Η «νεκρή ζώνη» και τα ΜΑΤ τι δουλειά έχουν σε μία ΓΙΟΡΤΗ;

Όσο κι αν προσπαθείτε να κάνετε το άσπρο μαύρο, η ξεφτίλα δεν ξεπλένεται. Η «γιορτή» φάνηκε με τον καλύτερο τρόπο στον 1ο τελικό, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να γυρνάνε τη πλάτη στην ομάδα τους και περισσότερο στον ιδιοκτήτη αυτής, που τους χαρακτήρισε ντροπή και συνέχισε τη κόντρα στον αγαπημένο του χώρο, το instagram, όπου οπαδοί της ομάδας του, του γράφανε πως τους ξεφτιλίζει.

Γιορτούλα….

Διαβάστε επίσης

Όταν ανακοινώνει παίκτη ο ΠΑΟ, παίρνουν τηλέφωνο στη Κίνα να δουν αν ισχύει

Όταν ανακοινώνει παίκτη ο ΠΑΟ, παίρνουν τηλέφωνο στη Κίνα να δουν αν ισχύει

Ο Μάρκους Ντένμον έχει μια παγκόσμια πρωτοτυπία: Είναι ο μοναδικός παίκτης που σε διάστημα μίας εβδομάδας ανακοινώθηκε από δύο (2) ομάδες! Ο Παναθηναϊκός στις 25 Ιουνίου τον ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα αλλά αυτός θα παίξει στη Κίνα!

Φτάνει σύντομα αγωγή Γιαννακόπουλου σε SDNA

Φτάνει σύντομα αγωγή Γιαννακόπουλου σε SDNA

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εδώ και αρκετό καιρό έχει ενημερώσει και ειδοποιήσει με εξώδικο διαμαρτυρία κάθε Μέσο Ενημέρωσης πως απαγορεύει ρητά την αναδημοσίευση των όσων βάζει ο ίδιος στο instagram.