Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εμείς ή κανείς»; Είπαν «εμείς ή κανείς»;!

«Εμείς ή κανείς»; Είπαν «εμείς ή κανείς»;!
Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 - 09:57

«Πόνεσε» το ξεμπρόστιασμα. Έφερε αντίδραση. Γιατί αναδείχθηκε αυτό, το οποίο είδε όλη η Ελλάδα. Για… εκατομμυριοστή φορά. Ένα θέμα, μια ιστορία, μία είδηση, ένα ρεπορτάζ, όπως θέλει ας το ονομάσει ο καθένας, να προβάλλεται απολύτως μεροληπτικά. Αναλόγως, πάντα, με το αν ο Ολυμπιακός «κερδίζει» ή «χάνει» από αυτό. Εν προκειμένω «έχασε». Ετσιθελικά, έναν τίτλο. Στο χάντμπολ.

«Έχασε» όμως. Και έτσι, όλα ήταν καλά. Ήταν απλώς «Τρίτη» και η ετσιθελική απονομή πρωταθλήματος της ΟΧΕ στην -ισόβαθμη με τον Ολυμπιακό- ΑΕΚ ήταν, απλώς, «μία είδηση που έπρεπε να καταγραφεί». Έτσι συνέφερε, τούτη τη φορά. Εάν τα πράγματα ήταν ανάποδα, τα πληκτρολόγια θα αγκομαχούσαν να προλάβουν τα δάχτυλα που θα «πυροβολούσαν» ξανά και ξανά και ξανά τον Ολυμπιακό. Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Το ότι θεωρούν ότι ο κόσμος δεν το γνωρίζει και πιστεύει… κάτι άλλο, είναι λιγάκι λυπηρό. Αλλά όπως βολεύεται ο καθένας.

Μία απορία, ωστόσο, γυρνάει συνέχεια στο μυαλό μας. Είπαν «εμείς ή κανείς»; Θέλησαν, προσπάθησαν, επιχείρησαν να «ταυτίσουν» το «εμείς ή κανείς» με τον Ολυμπιακό; Σύγχυση… Σύγχυση κανονική. Κάτι δεν πάει καλά… Κάπου έχει χαθεί, ολοκληρωτικά πλέον, η μπάλα… Μάλλον ζούμε σε άλλο σύμπαν, εμείς και όλη η υπόλοιπη φίλαθλη Ελλάδα. Σε κάποιο… παράλληλο σύμπαν, όπου το «εμείς ή κανείς» δεν το είπε ο Γιώργος Σαββίδης, αλλά κάποιος άλλος. Κάποιος από τον Ολυμπιακό. Ας τους ξυπνήσει κάποιος. Μάλλον εκείνοι είναι σε παράλληλο σύμπαν…

* Τυχαία η επιλογή των Μέσων. Ήταν τα πρώτα που βρήκαμε μπροστά μας, μέσα σε 0,2” έρευνας…

Διαβάστε επίσης