Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πήρε, σήμερα, την θέση της Πράσινης (photos)

Πήρε, σήμερα, την θέση της Πράσινης (photos)
Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020 - 17:00

Έτσι δεν ήταν το μότο της Πράσινης; «Η εφημερίδα όλων των Παναθηναϊκών». Ε σήμερα έγινε το SDNA «το site όλων των Παναθηναϊκών». Προσέξτε. Μη γελιέστε. Δεν είναι η πρώτη φορά. Καμιά φορά το site που αντέχει την αλήθεια, αρκεί αυτή να είναι όπως βολεύει τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ ή όποια άλλη ομάδα ΔΕΝ είναι ο Ολυμπιακός, παίρνει… ρεπό από «ασπίδα» του ενός συμμάχου και γίνεται… ασπίδα του άλλου.

Σήμερα, λοιπόν, ανήμερα της μεγάλης επετείου της κατάκτησης του Ευρωμπάσκετ, από την Εθνική Ελλάδας του Γκάλη, του Γιαννάκη, του Φιλίππου και των άλλων παιδιών, έπρεπε το θέμα να γίνει… πράσινο. Να μπει φόντο από πίσω. Μην τυχόν και τολμήσει κανείς να αναδείξει τον Αργύρη Καμπούρη και τις βολές που έφεραν, εντέλει τη νίκη. Είναι ΓΑΥΡΟΣ και πρέπει να εξοριστεί στο πυρ των εξώτερον.

Σύμφωνα με «το site όλων των Παναθηναϊκών», λοιπόν, όλα πρέπει να είναι πράσινα. Τόσο πράσινα, που πρέπει να θυμηθούμε δύο φορές, τον Λιβέρη Ανδρίτσο. Δύο φορές, όχι μία. Με δύο διαφορετικά άρθρα. Ένα… ντόπιο και ένα εισαγόμενο, από κοντινό Μέσο. Και να τον αναδείξουμε στον πραγματικό ήρωα του ματς. Λες και είπε ποτέ κανείς ότι δεν συνέβαλε ο Ανδρίτσος στο έπος του ’87 και ήταν αυτό αποκλειστικό του Καμπούρη που έβαλε στο τέλος τις νικητήριες βολές.

Αμ πως; Οδός Καλαφάτη τελεία τζι αρ τουντέι....

Διαβάστε επίσης

«Βόμβες» και... «βόμβες»

«Βόμβες» και... «βόμβες»

Ο Ολυμπιακός κυνηγάει να κλείσει τον Σλούκα, αλλά οι αντικειμενικοί μας παρουσιάζουν, από τώρα, ως «βόμβα του καλοκαιριού» τον Σενγκέλια στην ΤΣΣΚΑ...