Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να ζήσουμε να το θυμόμαστε...

Να ζήσουμε να το θυμόμαστε...
Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2020 - 21:33

Τι αφιερώματα για την επανάσταση του ΠΑΟΚ. Τη νέα τηλεόραση όπως την παρουσίαζαν σε αρκετό κόσμο. Ότι και καλά θα έκαναν την επανάσταση. Άρθρα, σχόλια, διαφήμιση, χορηγούμενες παντού. Να πετύχει το PAOK TV για να μας πείσουν και καλά ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Στον ΠΑΟΚ, τη σούμα την έχουν κάνει εδώ και καιρό. Τα πήραν τα χαμπάρια τους και παρακαλούν για κεντρική διαχείριση πλέον. Να πάρουν λεφτά και ας είναι και πιο λίγα από αυτά που πήγε να τους περάσει στο… παρά πέντε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στον ΠΑΟΚ την έκαναν την προσπάθεια, τσίμπησαν άλλα 7,99 από τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά η φάση πλέον, είναι να ζήσουμε να το θυμόμαστε.

Κολλήματα πολλά. Pixels λες και έβλεπε ο κόσμος βίντεο από τα παλιά κινητά, ακόμη και με καλές γραμμές. Δεν μπορούν να το σηκώσουν το βάρος και τόσο το pregame όσο και το postgame για… κλάμα. Είναι και η ήττα του ΠΑΟΚ που τους έκανε πιο ζόρικα τα πράγματα.

Ενδεκάδα του Ολυμπιακού πήγαν να πουν και έκαναν λάθος τρία ονόματα. Έμεινε ο Αλέξης ο αντικειμενικός στο τέλος να μετράει τον… ΒαλμπουΕΝΑ. Να ζήσουμε να το θυμόμαστε, γούρικο μας βγήκε πάντως. Δύο ματς μετέδωσε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, δύο νίκες για τον Θρύλο, με 0-1. Ούτε γκολ δεν έβαλαν…

TAGS

Διαβάστε επίσης