Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φωστήρες του SDNA το… κατάπιατε, ή όχι ακόμα;

Φωστήρες του SDNA το… κατάπιατε, ή όχι ακόμα;
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 - 10:18

Τι κάρμα είναι αυτό ρε φίλε… Πως τους γλεντάει έτσι η ίδια η ζωή. Πως τους εκθέτει έτσι, στα μάτια όλης της φίλαθλης κοινής γνώμης, το ίδιο το ποδόσφαιρο. Απόλαυση… Πραγματική απόλαυση. Σκέφτηκαν οι φωστήρες του SDNA την… εξυπνάδα του Σαββατοκύριακου, γράφοντας ότι ο Ολυμπιακός σκέφτεται να ζητήσει… παραίτηση Γραμμένου, για την κλοπή της Λίβερπουλ.

Έτσι είναι…Με ειδήσεις τύπου… Το Βατράχι (όπως είχαν πει κάποτε και οι ίδιοι, ε;…) προσπάθησαν να καλύψουν εαυτούς, το «σύστημα» το οποίο με λύσσα υπερασπίζονται, ενάντια στον Ολυμπιακό, αλλά και το πως εκτέθηκαν, τόσο ΑΜΕΣΑ, από το ίδιο το άθλημα, το οποίο η «εξυγίανση» τους έχει… καταρρακώσει.

Τι έγινε παιδιά; Το… κατάπιατε αυτό που έγινε με τη Λίβερπουλ, ή όχι ακόμα; Απολαύσατε κι εσείς την ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ του Ολυμπιακού, για την… «εξυγίανση» επιπέδου Λίβερπουλ, την οποία υπέστη ο Ολυμπιακός, στα Γιάννενα, την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική; Κατάπιατε το… γλυκό που σας κέρασε το ίδιο το ποδόσφαιρο; Εμείς τα γράφουμε και τα λέμε, ανοιχτά και όμορφα. Ολυμπιακά. Έχουμε χρώμα και δεν το κρύβουμε.

Ο Γραμμένος, για την ιστορία, έπρεπε, με τόσα λάθη που έχει κάνει επί θητείας του, να έχει… χαιρετήσει μόνος του, προ πολλού. Αλλά, όπως θα έλεγαν και οι φίλοι μας οι Εγγλέζοι, οι οποίοι από χθες… ξεφωνίζουν την κλοπή εις βάρος της Λίβερπουλ… «beggars can’t be choosers»… (σ.σ. εκείνοι που περιμένουν τη γενναιοδωρία άλλων δεν μπορούν να είναι επιλεκτικοί).

Διαβάστε επίσης

Κοίτα κάτι απωθημένα…

Κοίτα κάτι απωθημένα…

Βγήκε ο υπασπιστής του Μαρτίνς στα ερτζιανά, πρωί-πρωί, να μας πει ότι του κάνουμε εύκολα κριτική, με αφορμή το χθεσινό ματς του Ολυμπιακού…