Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εντάξει, δεν έφτιαξε και καμιά σκευωρία, για να ζητάει υποβιβασμούς…

Εντάξει, δεν έφτιαξε και καμιά σκευωρία, για να ζητάει υποβιβασμούς…
Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 - 14:37

Αγχώνεται ο Γιάννης ο Αυλακιώτης, όταν βλέπει/ακούει/διαβάζει οτιδήποτε είναι εις βάρος της ομάδας του. Και -κυρίως- με τις αλήθειες, εις βάρος της ομάδας του. Το ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα έπρεπε να έχει Βιεϊρίνια, σήμερα, ή το ότι το ντέρμπι στην Τούμπα ορίστηκε για σήμερα, γιατί… έτσι βόλευε τον ΠΑΟΚ (το «παραδέχθηκε» και ο Γκαγκάτσης, μη λέμε συνέχεια τα ίδια…), είναι… αλήθειες που ενοχλούν.

Και δεν πρέπει, σύμφωνα με την προπαγάνδα, να λέγονται/γράφονται. Γιατί τότε ο Ολυμπιακός γίνεται… υπερβολικός, ρε παιδί μου. Και… ζητάει αφαίρεση βαθμών, από τον ΠΑΟΚ του Γιάννη του Αυλακιώτη.

Εδώ που τα λέμε, βέβαια, η καταγραφή των γεγονότων, γύρω από το ντέρμπι που ερχόταν (και ήρθε, εντέλει, σήμερα), δεν είναι και… θέμα Ολυμπιακού. Ούτε ο Ολυμπιακός έφτασε και σε τίποτα… άκρα, του να… κατασκευάσει καμιά σκευωρία, για να ζητάει… υποβιβασμό, του αντιπάλου του. Όπως είχε γίνει κάποτε… viral, η ομάδα του Γιάνναρου, η οποία… κάθε 2-3 μέρες, έβγαζε την… απαίτηση υποβιβασμού, του Ολυμπιακού, μέσα από την προπαγάνδα της!

Μην τα… συγχέουμε και όλα, έτσι; Άλλο πράγμα το να καταγράφεται η… ανισότητα, με την οποία οι δύο ομάδες, προσεγγίζουν ένα ντέρμπι. Και άλλο το να… δουλεύει ένας μηχανισμός ολόκληρος, για να μπορέσει η «ναυαρχίδα» του μηχανισμού να… ζητάει υποβιβασμούς! Είπαμε…

Διαβάστε επίσης