Ντουντούκα
Τρέλα με τη "βόμβα" Σωκράτη στον Θρύλο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Εντάξει, δεν έφτιαξε και καμιά σκευωρία, για να ζητάει υποβιβασμούς…

Εντάξει, δεν έφτιαξε και καμιά σκευωρία, για να ζητάει υποβιβασμούς…
Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 - 14:37

Αγχώνεται ο Γιάννης ο Αυλακιώτης, όταν βλέπει/ακούει/διαβάζει οτιδήποτε είναι εις βάρος της ομάδας του. Και -κυρίως- με τις αλήθειες, εις βάρος της ομάδας του. Το ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα έπρεπε να έχει Βιεϊρίνια, σήμερα, ή το ότι το ντέρμπι στην Τούμπα ορίστηκε για σήμερα, γιατί… έτσι βόλευε τον ΠΑΟΚ (το «παραδέχθηκε» και ο Γκαγκάτσης, μη λέμε συνέχεια τα ίδια…), είναι… αλήθειες που ενοχλούν.

Και δεν πρέπει, σύμφωνα με την προπαγάνδα, να λέγονται/γράφονται. Γιατί τότε ο Ολυμπιακός γίνεται… υπερβολικός, ρε παιδί μου. Και… ζητάει αφαίρεση βαθμών, από τον ΠΑΟΚ του Γιάννη του Αυλακιώτη.

Εδώ που τα λέμε, βέβαια, η καταγραφή των γεγονότων, γύρω από το ντέρμπι που ερχόταν (και ήρθε, εντέλει, σήμερα), δεν είναι και… θέμα Ολυμπιακού. Ούτε ο Ολυμπιακός έφτασε και σε τίποτα… άκρα, του να… κατασκευάσει καμιά σκευωρία, για να ζητάει… υποβιβασμό, του αντιπάλου του. Όπως είχε γίνει κάποτε… viral, η ομάδα του Γιάνναρου, η οποία… κάθε 2-3 μέρες, έβγαζε την… απαίτηση υποβιβασμού, του Ολυμπιακού, μέσα από την προπαγάνδα της!

Μην τα… συγχέουμε και όλα, έτσι; Άλλο πράγμα το να καταγράφεται η… ανισότητα, με την οποία οι δύο ομάδες, προσεγγίζουν ένα ντέρμπι. Και άλλο το να… δουλεύει ένας μηχανισμός ολόκληρος, για να μπορέσει η «ναυαρχίδα» του μηχανισμού να… ζητάει υποβιβασμούς! Είπαμε…

Διαβάστε επίσης