Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ψεύτες και… συνεργοί στο «μαγείρεμα»

Ψεύτες και… συνεργοί στο «μαγείρεμα»
Σάββατο, 15 Μαΐου 2021 - 13:22

Στο γνωστό και καταδικασμένο για συκοφαντίες σάιτ της προπαγάνδας και του παραμυθιού, συνεχίζουν τις… λολιτιές και την πρακτική της δημιουργίας εντυπώσεων που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.

Παρουσίασαν το φύλλο αγώνα χθες κάνοντας λόγο για «ντου» του προέδρου του Ολυμπιακού στους διαιτητές. Ποιο είναι το ψέμα στη συγκεκριμένη περίπτωση; Ότι στο φύλλο αγώνα δεν υπάρχει απολύτως καμία αναφορά στον Μιχάλη Κουντούρη στις παρατηρήσεις των διαιτητών. Για πολλοστή λοιπόν φορά, χωρίς καμία ντροπή παρουσιάζεται μια «είδηση» από τους καταδικασμένους συκοφάντες, με ψευδείς και ανακριβείς αναφορές για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους.

Επαναλαμβάνουμε στο φύλλο αγώνα, δεν αναγράφεται ΠΟΥΘΕΝΑ το όνομα του προέδρου του Ολυμπιακού.

Από τη στιγμή λοιπόν που χρησιμοποιούν πράγματα τα οποία δεν αναφέρονται στις παρατηρήσεις των διαιτητών, ή τα βγάζουν από το… μυαλό τους γράφοντας ψέματα εις γνώσιν τους. Είτε αναφέρονται σε πιθανή αναγραφή στις εκθέσεις των διαιτητών (και όχι στο φύλλο αγώνα) που εστάλησαν απευθείας στην ΚΕΔ και στις οποίες δεν θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση. Εκτός εάν τις συνέταξαν μαζί με τους… διαιτητές και τους «βοήθησαν» να τις συντάξουν λειτουργώντας σε… αγαστή συνεργασία με τους «φαροφύλακες» για να εξυπηρετήσουν τον Παναθηναϊκό και την βούλησή του να οδηγήσει τους τελικούς σε αδιέξοδο.

Διαβάστε επίσης