Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Λαλάκης άρχισε από το μεσημέρι την «κλάψα». Ας μη βιάζεται…

Ο Λαλάκης άρχισε από το μεσημέρι την «κλάψα». Ας μη βιάζεται…
Σάββατο, 22 Μαΐου 2021 - 14:18

Δεν κρατήθηκε ρε παιδί μου. Και λέγαμε θα κρατηθεί. Θα περιμένει το βράδυ. Θα κάνει λίγο υπομονή. Θα δείξει, έστω για μία φορά, μία αρετή… Αλλά όχι… Ζητούσαμε πολλά. Περιμέναμε πολλά… Εξυπναδούλες για τον διαιτητή και τα πέναλτι του Ολυμπιακού, από τον Μακέλι και όχι μόνο, κάνει ο συντάκτης-καρτούν της προπαγάνδας. Θα θέλει να του δώσουν κανένα στο 101’ για να κερδίσει πάλι. Μόνο έτσι μπορεί, άλλωστε, ακόμη και στο πρωτάθλημα της «εξυγίανσης».

Δεν εξηγείται διαφορετικά, δεν θα αισθάνεται πολύ άνετα με τον Ολλανδό διαιτητή, θα ήθελε ίσως κάναν Φωτιά, κάναν Καραντώνη, κάναν Μανούχο, κάναν Κουμπαράκη. Κάναν Σιδηρόπουλο βρε αδερφέ, ξέρει εκείνος ποιος σφυρίζει «σωστά» τα ματς της ομάδας της τσέπης του. Ναι, την ομάδα της καρδιάς του την έχει ξεχάσει προσωρινά, έχει αφοσιωθεί στην ομάδα της τσέπης του για τώρα.

Ας μη βιάζεται βρε παιδί μου. Ακόμα μεσημέρι είναι. Ακόμη νωρίς… Αν άρχισε από τώρα την κλάψα και τις αναφορές στη διαιτησία, τι θα κάνει όταν θα βλέπει την απονομή σε «ερυθρόλευκα» χέρια; Τι θα κάνει όταν θα πρέπει να έχει κουράγιο να γράφει, για διαιτητικά, για ανάδρομο Ερμή, για το «σύστημα» των ξένων σφυριχτρών που ευνοούν συστηματικά τον Ολυμπιακό και αδικούν συστηματικά την ομάδα της τσέπης του; Πως θα δικαιολογήσει το σημερινό, ανήμερα τελικού Κυπέλλου, μεροκάματό του; Λίγο αυτοσυγκράτηση, η μέρα είναι μεγάλη και η κούπα έρχεται στο λιμάνι…

Πολύ βιάζεται ο Λαλάκης-συντάκτης-αρθρογράφος-καρτούν-καρικατούρα. Κρίμα, τον είχαμε για πιο υπομονετικό, μετά από τόσα χρόνια στενοχώρια, στην οποία τον έχει μάθει ο Ολυμπιακός που μισεί…

Διαβάστε επίσης

Έπαθαν «ΠΑΟΚ» στο Open TV (video)

Έπαθαν «ΠΑΟΚ» στο Open TV (video)

Μιμήθηκαν το μάτριξ της Τούμπας, στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, «ξέχασαν» τα 4 αστέρια στο έμβλημα του Θρύλου και έκαναν λόγο για… ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες.