Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θλίψη στην ελληνική τηλεόραση! Χωρίς Βασιλάκηδες η πρεμιέρα στο Open!

Θλίψη στην ελληνική τηλεόραση! Χωρίς Βασιλάκηδες η πρεμιέρα στο Open!
Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 - 14:34

Έχει αντέξει πλήγματα και πλήγματα η ελληνική τηλεόραση! Αυτό, όμως, πως θα το αντέξει; Πως θα πάει μπροστά το κανάλι του Ιβάν σε αντι-Ολυμπιακή ρητορική, δίχως τους δύο Βασίληδες; Ναι, κυρίες και κύριοι! Σύμφωνα με πληροφορίες μας, «τελείωσαν» από την εκπομπή του καναλιού του Ιβάν, Παπαθεοδώρου και Βέργης...

Οι γνωστοί του μπλοκ Live Sport, SDNA και πάει λέγοντας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, δεν θα είναι πλέον στο πάνελ!

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως φέτος η ελληνική τηλεόραση θα στερηθεί αυτούς τους δύο. Πως το κοινό θα περνάει τα βράδια Κυριακής του, δίχως να τους παρακολουθεί να… στάζουν μέλι (ναι…) για τον Θρύλο! Να μας λένε για το πως… ευνοείται διαιτητικά, για τα λάθη που γίνονται υπέρ του, να μας κρίνουν την κάθε κίνηση του Μαρτίνς, αντικειμενικά πάντα…

Πολλά έχει ξεπεράσει η ελληνική τιβι. Αλλά χωρίς Βασίληδες, εκπομπή στο Open δεν έχει… Μια συνήθεια είχε και ο φίλαθλος κόσμος (αυτός ο ελάχιστος που παρακολουθούσε ντε…) το βράδυ της Κυριακής και του την… κόβουν! Ε, όχι!

Διαβάστε επίσης

Διαζύγιο με την αλήθεια! (photo)

Διαζύγιο με την αλήθεια! (photo)

Μέσα σε τρεις προτάσεις πείθουν και τους πλέον άπιστους, ότι η αλήθεια και η παραμύθα απέχουν, όσο οι τίτλοι του Ολυμπιακού, με εκείνους του ΠΑΟΚ!