Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παπαθεοδώρου: Συκοφάντης και με τη βούλα!

Παπαθεοδώρου: Συκοφάντης και με τη βούλα!
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 - 22:30

Σε έξι μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου μετά από μήνυση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο διευθυντής του SDNA, για την ακρίβεια καταδικάστηκε από το Πρώτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά Εφετείο, με έξι μήνες φυλάκιση για συκοφαντική δυσφήμιση!

Τη μήνυση είχε υποβάλλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και τώρα, ήρθε αυτή η καταδικαστική απόφαση. Βέβαια, ο ρόλος του Παπαθεοδώρου είναι γνωστός. Αμέτρητα δημοσιεύματα από το SDNA, για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Σε αυτή την υπόθεση που ήρθε και η καταδίκη Παπαθεοδώρου, ήταν ένα βίντεο πέντε λεπτών με ένα παραλήρημα συκοφαντίας και ύβρεων.

Ουσιαστικά, το δικαστήριο αποφάσισε πως πρόκειται για ένα δημοσίευμα που είχε δόλο και με στόχο να πλήξει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με το βίντεο μάλιστα που προβλήθηκε να είναι ένα προϊόν συρραφής με δυσφημιστικά αποσπάσματα για τον ηγέτη του Θρύλου!

Παρότι στο SDNA και στον Βασίλη Παπαθεοδώρου είχε κοινοποιηθεί προσωρινή διαταγή προκειμένου να μην αναρτάται στο σάιτ υβριστικό περιεχόμενο κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, την αγνόησαν! Η διαταγή μάλιστα, είχε εκδοθεί στις 13 Νοεμβρίου 2015 και έξι ημέρες μετά, στις 19 Νοέμβρη, υπήρξε το συγκεκριμένο δημοσίευμα!
Από την πλευρά του, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου υποστήριξε πως δεν ήξερε για την ανάρτηση του SDNA, γιατί την ώρα που αυτό συνέβη… έπαιρνε τον ύπνο του! Τόνισε πως δεν είναι αληθή τα όσα ακούγονταν στο συγκεκριμένο βίντεο, με αποτέλεσμα να αποδεχθεί επί της ουσίας πως από το σάιτ του, υπήρξε σωρεία συκοφαντιών προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τόσο οι δικαστές, όσο και η εισαγγελέας που προχώρησε στην καταδικαστική πρόταση εις βάρος του Βασίλη Παπαθεοδώρου, δεν έδειξαν να πείθονται από τους ισχυρισμούς του διευθυντή του SDNA. Ένα σάιτ που «χτίστηκε» από την πρώτη ημέρα με δεκάδες δημοσιεύματα εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Διαβάστε επίσης