Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο βόθρος τα έβαλε ξανά με την αλήθεια και έχασε

Ο βόθρος τα έβαλε ξανά με την αλήθεια και έχασε
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 - 16:54

Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει. Έτσι και ο βόθρος. Βιάστηκε να «βρει» θέμα να γράψει, πάλι, κατά του Ολυμπιακού. Έτσι κάνει. Και για αυτό υπάρχει. Και ως βόθρος που είναι, τα έβαλε ξανά με την αλήθεια. Και έχασε. Δεν την αντέχει, ως γνωστόν…

Θέλησε, λοιπόν, να γράψει για «εμπορικό τρικ» του Ολυμπιακού (έξτρα πρόσκληση για κατόχους διαρκείας, στο ματς με ΠΑΣ), μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ.

Κρίμα που αυτό ίσχυε από την Τρίτη…

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο βόθρος, ο οποίος ασχολείται ΜΟΝΟ με το Καραϊσκάκη, αλλά ποτέ με την Τούμπα, το ΟΑΚΑ σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, την Πυλαία ή ό,τι άλλο, γράφει ξανά για τον κόσμο του Ολυμπιακού και την προσέλευση στο Καραϊσκάκη. Για τη μισοάδεια Τούμπα του πρώτου ματς, βέβαια, δεν έγραψε λέξη.

Και εκεί που καταλήγει ο βόθρος είναι πως ο Ολυμπιακός κάνει «νέο εμπορικό τρικ» για να φέρει κόσμο στο γήπεδο την Κυριακή, μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο. Μόνο που δεν πήρε χαμπάρι, ο βόθρος, ότι αυτό το έχει ανακοινώσει ο Ολυμπιακός… από την Τρίτη.

Τι κρίμα… Τι κρίμα που πάλι η αλήθεια τους άφησε πίσω και τους εκθέτει ως απλούς… εμπαθείς και τίποτα παραπάνω…

Ας ασχοληθούν με την ομάδα της τσέπης τους, μπας και ξεπεράσουν κάποια στιγμή τον Άρη σε πρωταθλήματα, γιατί ούτε αυτό δεν έχει καταφέρει το «χρυσό δημιούργημα» του Ιβάν Σαββίδη, με το 1 πρωτάθλημα σε 10 χρόνια. Και ας αφήσουν τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Εκτέθηκαν πάλι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης