Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παραμύθα εμπιστευτικό: Χείμαρρος μετά το μπάσκετ Γυναικών, ρυάκι μετά το βόλεϊ

Παραμύθα εμπιστευτικό: Χείμαρρος μετά το μπάσκετ Γυναικών, ρυάκι μετά το βόλεϊ
Σάββατο, 7 Μαΐου 2022 - 15:14

Έτσι πράττει ο βόθρος, αλλά ο κόσμος πλέον, τους έμαθε. Καμιά… 15αριά άρθρα μετά το μπάσκετ Γυναικών στο ΣΕΦ και… ενάμιση άρθρο μετά το βόλεϊ Γυναικών στο Ρέντη. Περίμενε κανείς κάτι καλύτερο; Τα γνωστά. Τους ξέρει πλέον όλος ο κόσμος καλά και δεν «τσιμπάει» από τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τις καταστάσεις και τα… νέα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ Γυναικών πρέπει να έβαλαν… περίπου 15 άρθρα για να… πανηγυρίσουν για τη… μεγάλη επιτυχία, όπως αυτή ήρθε μέσα από αρκετές διαιτητικές αποφάσεις.

Από την άλλη, μετά το χάντμπολ, αλλά και μετά το βόλεϊ Γυναικών, δεν είχε… χείμαρρο. Είχε ρυάκι. Άνυδρο και το οποίο… στέρεψε. Δεν είχε να… προσφέρει τίποτα. Έτσι είναι όταν ο Ολυμπιακός νικάει. Έτσι είναι όταν ο Ολυμπιακός δίνει αυτό που πρέπει στους αντιπάλους του. Ήττες και απογοήτευση.

Η μεγαλύτερη απογοήτευση όμως περνάει στην παραμύθα, η οποία φυσικά εκφράζεται μέσα από το… άνυδρο ρυάκι, το οποίο δεν έχει… καθόλου νέα, αλλά και καθόλου πανηγυρισμούς. Δεν πειράζει. Το πανηγυρικό κλίμα το φυλάνε για τις ομάδες που (υπο)στηρίζουν.

Διαβάστε επίσης