Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πονάτε με όλους και με όλα εκεί στο SDNA

Πονάτε με όλους και με όλα εκεί στο SDNA
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 20:28

Ζουν και αναπνέουν με ό,τι έχει να κάνει με Ολυμπιακό. Πιο πολύ τους ενδιαφέρει η ίντριγκα σε ό,τι έχει να κάνει με τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα, παρά οτιδήποτε άλλο. Και προσπαθούν να πιαστούν από το παραμικρό. Να δημιουργήσουν θέμα από το τίποτα, από το πουθενά.

Με αφορμή, λοιπόν, το δημοσίευμα του «Κόκκινου Πρωταθλητή» περί σκέψης του Ολυμπιακού να προσλάβει επιπλέον άτομο στο οργανόγραμμα της ομάδας και ότι εξετάζεται και ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις, βρήκαν ότι είχε τσακωθεί στο παρελθόν ο Κώστας Μανωλάς μαζί του! Ουάου!

Μιλάμε για 7 χρόνια πριν, όταν και οι δύο έπαιζαν στη Ρόμα και είχαν μία διαμάχη στο ημίχρονο του αγώνα νε τη Γιουβέντους. Ένα περιστατικό που και ο ίδιος ο Κώστας Μανωλάς ίσως να μη θυμάται μετά από τόσα χρόνια. Αλλά, και πάλι, μικρή σημασία έχει αυτό.

Και, οκ, το έψαξαν και το βρήκαν το θέμα, από πού προκύπτει το «περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι»; Από το συμπεραίνουν αυτό; Μίλησαν μήπως με τον... Μανωλά και τους είπε ότι δεν το ξεχνάει;

Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Πραγματικά όμως. Πονάτε με όλους και με όλα εκεί στο SDNA. Με ό,τι έχει να κάνει με Ολυμπιακό εννοείται!

Διαβάστε επίσης