Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υποκρισία δίχως τέλος: Τα «τσο και λο» όμως πανηγυρίζονταν, ε;

Υποκρισία δίχως τέλος: Τα «τσο και λο» όμως πανηγυρίζονταν, ε;
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 - 11:05

Η υποκρισία περισσεύει. Από εκείνους που διδάσκουν το μίσος. Το μίσος κατά του Ολυμπιακού. Κατά του Μαρινάκη. Τις τελευταίες ημέρες, κατά του μπασκετικού Ολυμπιακού και του Μπαρτζώκα. Ένας παραμυθάς έβαλε και βάζει μπροστά τα… προσωπικά του, κάθε φορά που γράφει για τον Μπαρτζώκα και όμως τέτοιου είδους υποκριτές έχουν την απαίτηση να μπορούν να… κουνάνε το δάχτυλο. Οι ίδιοι που κάποτε υποδέχονταν με παναθηναϊκή έκσταση τα μπλουζάκια και τα συνθήματα «τσο και λο» και οι ίδιοι που δεν ίδρωσε το αυτί τους, όταν στο γήπεδο της ομάδας τους είχε σηκωθεί πανό με απειλές για ομαδικό βιασμό στην Ιωάννα Δίελα του Ολυμπιακού. Εκεί ήταν… καθημερινή, δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο.

Παραπάει. Να μας κουνάνε το δάχτυλο εκείνοι που έχουν ως ρητορική στο Μέσο τους το «εμείς εδώ πάνω και εσείς εκεί κάτω» και τα «θα χωριστεί η Ελλάδα στα δύο». Εκείνοι που έχουν βασίσει όλη τους την ύπαρξη στην τοξικότητα και τη χολή εις βάρος κάθε τι Ολυμπιακού. Κάθε τι ερυθρόλευκου. Εις βάρος εκείνων που δεν μπορούν να φτάσουν και έτσι κάνουν… κρεμαστάρια.

Αλήθεια, τα «τσο και λο» δεν ενοχλούσαν ε; Τότε ήταν… «παναθηναϊκή πώρωση» και… «λατρεία για τα πράσινα» ε; Υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης