Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρόμπες! Σας ενοχλεί το gavros.gr, αλλά το να κάνετε το άσπρο-μαύρο, σας είναι εύκολο, ε;

Ρόμπες! Σας ενοχλεί το gavros.gr, αλλά το να κάνετε το άσπρο-μαύρο, σας είναι εύκολο, ε;
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 - 21:45

Αν είσαι ρόμπα και ξεφτίλας, δεν θα έχεις πρόβλημα, την ώρα που σε ενοχλεί το gavros.gr, να κάνεις την βρώμικη προπαγάνδα σου με το να ανεβάζεις μία φωτογραφία που στην ουσία είναι άκυρη.

Τους πείραξε το θέμα που γράψαμε με το άκυρο γκολ του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ατρόμητο, αλλά την ίδια ώρα έκαναν σημαία το τράβηγμα του Άβιλα στον Μπενίτο, φάση που έχει γίνει αφού έχει σταματήσει το παιχνίδι με το σφύριγμα του Καραντώνη.

Η φωτογραφία που έχει κάνει καρέ η προπαγάνδα είναι απλά ένα ψέμα. Γιατί μιλάμε για ένα στιγμιότυπο το οποίο έρχεται μετά το άκουσμα της σφυρίχτρας του Καραντώνη, για καθαρό επιθετικό φάουλ του Μπενίτο στον Άβιλα!

Αλλά, τι να περιμένεις από την βρώμικη προπαγάνδα που ζητούσε την τιμωρία του Καραντώνη για το ορθώς ακυρωθέν γκολ του Αστέρα και όχι για τα δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν στον Ολυμπιακό. Εκεί, βλέπετε, μάλλον όλα έγιναν σωστά, έτσι; Αυτό υποστηρίζουν!

Τους ενοχλεί το gavros.gr που ανέδειξε το θέμα με το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, αλλά την ίδια ώρα δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ξεφτιλίζονται κάνοντας το άσπρο-μαύρο. Καλά, αυτό το κάνουν χρόνια τώρα.

Τους ενοχλεί ένα οπαδικό σάιτ, αλλά δεν τους ενοχλεί που «αυτοπαρουσιάζονται» ως «αντικειμενικοί». Εδώ είναι το μεγαλύτερο αστείο! Τι να πεις...

Διαβάστε επίσης