Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν πείστηκε ο κόσμος από τον… Τιτανικό του Ιωαννίδη και θίχτηκε ο πρώην πρασινοφρουρός! (photo)

Δεν πείστηκε ο κόσμος από τον… Τιτανικό του Ιωαννίδη και θίχτηκε ο πρώην πρασινοφρουρός! (photo)
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 - 16:31

Αδιανόητα πράγματα… Μακριά από κάθε λογική. Στα όρια της… παραφροσύνης! Αυτά που λέγονται και γράφονται, πάντα με αποδέκτη τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έχουν πάει πλέον σε άλλο επίπεδο… Σε νέο ιστορικό χαμηλό… Εκεί που λες ότι και ο βόθρος θα έχει πάτο και κάπου θα τελειώνει η… δυσοσμία, σφάλλεις. Έχει ολοένα και πιο κάτω, με δαύτους.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Τι σκαρφίστηκαν αυτή τη φορά; Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ως Πρόεδρος της Λίγκας, «στέρησε» από τον… Ιωαννίδη, τον τίτλο του MVP του μήνα Νοεμβρίου! Μέσω της Σούπερ Λίγκας. Διαδικασία η οποία γίνεται με… ψηφοφορία.

Αναλυτικά:

Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Player Of The Month για τον μήνα Νοέμβριο:

1/ Λ. Πάλμα 33,27%

2/ Σ. Παπασταθόπουλος 19,80%

3/ Μ. Γκατσίνοβιτς 19,37%

4/ Γ. Κωνσταντέλιας 16,22%

5/ Φ. Ιωαννίδης 10,24%

6/ Α. Γιαννιώτης 0,90%

7/ Ζ. Π. Μπαριέντος 0,20%

Ο Ιωαννίδης βγήκε… ΠΕΜΠΤΟΣ! Τον πέρασαν Πάλμα, Παπσσταθόπουλος, Γκατσίνοβιτς και Κωνσταντέλιας! Στην ψηφοφορία των φιλάθλων, ξαναλέμε… Τι λέει ο πρώην πρασινοφρουρός και το site του για αυτό; Ότι το… έφτιαξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Να βγει ο παίκτης του Άρη και -κυρίως- να ΜΗ ΒΓΕΙ ο Ιωαννίδης! Ναι! Η Σούπερ Λίγκα του Βαγγέλη Μαρινάκη, φταίει για τα αποτελέσματα αυτά...

Δεν κάνουμε πλάκα… Σοβαρά το λέμε… Γράφτηκαν τέτοια πράγματα… Δείτε:

Σπαταλήσατε μερικά λεπτά να διαβάσετε το νέο πόνημα που θα ζήλευε και στενός συνεργάτης Αυστριακού ιστορικού προσώπου, στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο; Ζητούμε συγγνώμη που σας υποβάλαμε σε αυτή τη ψυχοφθόρο διαδικασία, πραγματικά αν μπορούμε να το αποφύγουμε, δεν θα το ξανακάνουμε. Δύσκολα θα το αποφύγουμε ωστόσο... Έτσι δείχνει...

Δεν είναι πραγματικά απίθανο; Δεν πείστηκε ο κόσμος από τον… Τιτανικό του Ιωαννίδη και θίχτηκε ο πρώην πρασινοφρουρός! Και έκανε θέμα στο site του… αυτό. Οι παραμυθάδες ήθελαν να βγει MVP Νοεμβρίου ο βουτηχτής Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού, επειδή πήρε πέτσινο πέναλτι στο ντέρμπι και τη φάση με τον Άβιλα. Χαλάστηκαν και τα έριξαν στον… Μαρινάκη!

Δεν υπάρχουν αυτά…Έχει πάει σε άλλο επίπεδο η προπαγάνδα πια...

Διαβάστε επίσης