Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα καλά και συμφέροντα και ό,τι βολεύει (photos)

Τα καλά και συμφέροντα και ό,τι βολεύει (photos)
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 - 12:13

Δεν μας απασχολεί αν ο Λιόλιος είναι αντ-Παναθηναϊκός, αντι-Αεκτζής ή αντι-Κολοσσός. Αρκεί να μην είναι, όπως οι προκάτοχοί του, αντι-Ολυμπιακός! Μας αρκεί το παιχνίδι να παίζεται στο γήπεδο και όχι στα… γραφεία του ΟΑΚΑ, όπου συνήθως παιζόταν σε παλιότερες εποχές. Αλλά στεκόμαστε σε μια νέα παραληρηματική «έκρηξη» του βόθρου, η οποία για να προστατεύσει τον αγαπημένο της Παναθηναϊκό, κατηγορεί τον Λιόλιο, τον πρόεδρο της ΕΟΚ, για αντι-Παναθηναϊκή συμπεριφορά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το αστείο είναι άλλο, βεβαίως, σε αυτή τη θλιβερή ιστορία που λέγεται «η εξυγίανση και τα φερέφωνά της»: Εκείνοι που κατηγορούν τον Λιόλιο ως «αντι-Παναθηναϊκό», είναι εκείνοι που χειροκροτούν κάθε αντι-Ολυμπιακή «έκρηξη» του Τάκη Μπαλτάκου και της ΕΠΟ! Του προέδρου, ο οποίος όπως σας έχουμε γράψει ξανά, κάνει καριέρα, χτίζει όλη του την καριέρα του, πατώντας επάνω στην απόλυτη αντι-Ολυμπιακή ρητορική του!

Θυμίζουμε όταν ο Μπαλτάκος έμπαινε απέναντι στον Ολυμπιακό και το πορτοκαλί site το… χαιρόταν.

Διαβάστε επίσης

Δεν πείστηκε ο κόσμος από τον… Τιτανικό του Ιωαννίδη και θίχτηκε ο πρώην πρασινοφρουρός! (photo)

Δεν πείστηκε ο κόσμος από τον… Τιτανικό του Ιωαννίδη και θίχτηκε ο πρώην πρασινοφρουρός! (photo)

Οι παραμυθάδες ήθελαν να βγει MVP Νοεμβρίου ο βουτηχτής Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού, επειδή πήρε πέτσινο πέναλτι στο ντέρμπι και τη φάση με τον Άβιλα. Χαλάστηκαν και τα έριξαν στον… Μαρινάκη!