Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι προπαγανδιστές γελοιοποιούνται, αλλά δεν τους νοιάζει

Οι προπαγανδιστές γελοιοποιούνται, αλλά δεν τους νοιάζει
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 - 10:29

Θα έπρεπε και η προπαγάνδα να έχει ένα όριο. Θα έπρεπε κάπου να υπάρχει ένα μέτρο. Δεν υπάρχει όμως. Μπροστά στο να κάνουν τη δουλίτσα και να εισπράξουν το ρούβλι, δεν έχουν πρόβλημα να γελοιοποιηθούν όσο δεν πάει. Να καταργήσουν τη λογική και, φυσικά, να κάνουν αγόγγυστα το άσπρο, μαύρο. Αρκεί να πουν αυτό που τους έχουν πει τα αφεντικά τους να πουν. Δίνουν μάχη, εδώ και δυο μέρες να περάσουν ότι ο Ολυμπιακός «ευνοήθηκε» στο ματς με τον Άρη. Την ίδια ώρα, οι φάσεις είναι τόσο ξεκάθαρες, που τους κάνουν να φαίνονται αστείοι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Γκολ Ιτούρμπε; Φάση που δεν υπάρχει. Ο Μάρτινς σφύριξε πριν καν η μπάλα πάει στο κεφάλι του επιθετικού του Άρη. Κανένα γκολ δεν… ακυρώθηκε, γιατί κανένα γκολ δεν είχε μπει, όταν ο Μάρτινς σφύριξε το επιθετικό φάουλ.

Δοκάρι Άρη; Οφσάιντ. Και να έμπαινε δεν θα μετρούσε, αλλά για να σταθεί η προπαγάνδα τους, το βαφτίζουν «μεγάλη φάση» για τον Άρη.

Είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα, ώστε δεν διστάζουν απλώς να πουλάνε παραμύθια μέσα στα μούτρα των λιγοστών που έχουν μείνει και τους πιστεύουν. Αρκεί να πέφτει το ρούβλι…

Διαβάστε επίσης

Ο μεγάλος διχασμός του Λαλάκη

Ο μεγάλος διχασμός του Λαλάκη

Κυλάει στο μέτωπο ο ιδρώτας, προσπαθώντας να κρατήσει ισορροπία μεταξύ της ομάδας της καρδιάς και της ομάδας της τσέπης. Ζόρια…