Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πήρε φόρα η εκπομπή όλων των Παναθηναϊκών

Πήρε φόρα η εκπομπή όλων των Παναθηναϊκών
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 - 10:25

Αστεία προπαγάνδα, πρωί Δευτέρας, από τη γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή… όλων των Παναθηναϊκών. Με το «καλημέρα» η εβδομάδα άρχισε με αισχρή προπαγάνδα υπέρ του Παναθηναϊκού και εις βάρος του Ολυμπιακού. Πιστή στη γραμμή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η πρωινή εκπομπή στα ερτζιανά, φουλ στο «πράσινο» όπως πάντα, άρχισε από νωρίς να υποτιμά τη νοημοσύνη των φιλάθλων. Που είδαν για άλλη μια φορά τη λογική να… βιάζεται στα Γιάννενα και το καθαρό χέρι του Κουρμπέλη, στη φάση πριν το… πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ, να γίνεται… γαργάρα και από τον διαιτητή ΚΑΙ από το VAR.

Όλη η Ελλάδα βλέπει το συνονθύλευμα του Σπόραρ και του Σένκεφελντ να… πηγαίνουν σπρωχτοί σε κάθε αγωνιστική, να βρίσκουν ως δια μαγείας γκολ μονίμως στις… καθυστερήσεις και δη με πέναλτι (όπως το ανύπαρκτο στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό)… Και όμως, στην εκπομπή όλων των Παναθηναϊκών, με τον γνωστό κλαψιάρη των ερτζιανών που του φταίει πάντα ο… Ολυμπιακός, σε ρόλο πρωταγωνιστή, θυμήθηκαν το πως έπαιρνε ο Ολυμπιακός τα πρωταθλήματα και θέλησαν να το σχολιάσουν.

Πρωί Δευτέρας και άρχισε την προπαγάνδα η «πράσινη» εκπομπή, για να προλάβει να… βγει από πάνω, για χάρη της «πράσινης» πλευράς, που τη στηρίζει με κάθε τρόπο. Για το χέρι του Κουρμπέλη, βεβαίως, ούτε λόγος… Τα συμπεράσματα ανήκουν στο κοινό…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης