Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κεφάλαιο δεύτερο: Η χαρμολύπη του Λαλάκη

Κεφάλαιο δεύτερο: Η χαρμολύπη του Λαλάκη
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 - 12:11

Είπαμε να συμπονούμε και τους απέναντι, έτσι για να δείχνουμε την καλοσύνη και την ανωτερότητά μας. Αλλά και γιατί, κακά τα ψέματα, περνάνε και οι απέναντι τα… ζόρια τους. Σκεφτείτε τώρα να είστε ο Λαλάκης ο πρώην πρασινοφρουρός και να πρέπει να κρατήσετε ισορροπία, ανάμεσα στο 3 του ΠΑΟΚ και στο 0 του Παναθηναϊκού… Μιλάμε για την απόλυτη χαρμολύπη… Αν ήταν βιβλίο, μετά τον «διχασμό του Λαλάκη» για τον οποίο σας μιλήσαμε χθες, η συνέχεια θα ήταν τώρα… κάπως έτσι:

Κεφάλαιο δεύτερο: Η χαρμολύπη του Λαλάκη!

Νίκησε η ομάδα της τσέπης, έχασε η ομάδα της καρδιάς. Μη σου τύχει… Και δη… εμφατικά. Σκεφτείτε τώρα να αγαπάτε την πλευρά με το 0 και να σας πληρώνει η πλευρά με το 3, σε αυτό το 0-3. Να πρέπει να αποθεώσετε, αλλά με… μέτρο, για να μη σας αποκηρύξουν ακόμη περισσότεροι οπαδοί του Παναθηναϊκού, από αυτούς που σας έκραζαν με το θέμα της διπλής ανάπλασης, ας πούμε…

Αυτά, αγαπητοί, είναι ζόρια. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τον Λαλάκη τον πρώην πρασινοφρουρό. Η απόλυτη χαρμολύπη… Μη σου τύχει!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ποιο «Δελφινάριο»; Το sdna (photo)

Ποιο «Δελφινάριο»; Το sdna (photo)

Κωμωδία θες; Εδώ θα την βρεις. Όταν δεν βγαίνουν MVP οι παίκτες του ΠΑΟΚ, είναι «η Super League του Μαρινάκη» για να υπονοήσουν ότι τα αποτελέσματα είναι… περίεργα. Όταν κλείνει συμφωνία εκατομμυρίων με τη Stoiximan, είναι… καθημερινή.

Ο μεγάλος διχασμός του Λαλάκη

Ο μεγάλος διχασμός του Λαλάκη

Κυλάει στο μέτωπο ο ιδρώτας, προσπαθώντας να κρατήσει ισορροπία μεταξύ της ομάδας της καρδιάς και της ομάδας της τσέπης. Ζόρια…