Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποιο «Δελφινάριο»; Το sdna (photo)

Ποιο «Δελφινάριο»; Το sdna (photo)
Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023 - 13:59

Πάμε πάλι. Για άλλη μια φορά, μετά τον βουτηχτή Ιωαννίδη, που το μόνο που έκανε ήταν να παίξει σε μια φάση θέατρο και ο Παναθηναϊκός να ισοφαρίσει τον Ολυμπιακό με πέτσινο πέναλτι… μετά τη λήξη του ντέρμπι στη Λεωφόρο, άλλος ένας τίτλος MVP του μήνα στη Super League χάνεται και το sdna… παραληρεί! Αυτή τη φορά έπρεπε να τον πάρει ο Κωνσταντέλιας, μας λένε. Και ενίστανται σε βαθμό… του να υπονοούν… περίεργα αποτελέσματα MVP στη «Super League του Βαγγέλη Μαρινάκη». Ναι, σοβαρά. Πάλι.

Δείτε:

Ποια «Φιλαράκια» και ποιο «Δελφινάριο»; Το SDNA. Και τέλος. Κανένας ανταγωνισμός. Κωμωδία θες; Εδώ θα την βρεις. Όταν δεν βγαίνουν MVP οι παίκτες του ΠΑΟΚ, είναι «η Super League του Μαρινάκη» για να υπονοήσουν ότι τα αποτελέσματα είναι… κάπως. Όταν κλείνει η Λίγκα συμφωνία εκατομμυρίων με τη Stoiximan, είναι… καθημερινή. Τότε η Super League (Stoiximan Super League πλέον) δεν είναι «του Βαγγέλη Μαρινάκη», είναι… όλων.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Καλά, αρκετά ασχοληθήκαμε τώρα. Δεν θα παίξει η ομάδα που τους πληρώνει σήμερα με τη Λαμία για το Κύπελλο, λόγω χιονιού και δεν έχουν με τι να ασχοληθούν. Οπότε… ασχολούνται με τις ψηφοφορίες MVP… Αν έχει πιο χαμηλά; Δεν ξέρουμε. Πιθανώς…

Διαβάστε επίσης

Μόνιασαν τα μαλωμένα «φιλαράκια»

Μόνιασαν τα μαλωμένα «φιλαράκια»

Μία τσακώνονταν για την κροτίδα στον Μπρινιόλι, μία για το «ρεπορτάζ» για τον Μαντσίνι, αλλά τώρα… τα βρήκαν, για να μοιραστούν τη χαρά τους που έχασε ο Ολυμπιακός.

Η αδερφή του Τσιάρτα ενδιαφέρει, ο ίδιος όχι

Η αδερφή του Τσιάρτα ενδιαφέρει, ο ίδιος όχι

Το τι είπε η αδερφή του Βασίλη Τσιάρτα, η παραμύθα το έμαθε. Το τι είπε ο ίδιος ο Τσιάρτας για τον Μελισσανίδη που… προσλαμβάνει προπονητές στις Εθνικές, όχι. Πόση προπαγάνδα αντέχεις;