Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε πανικό η συγχυσμένη «παραμύθα»! Δεν ξέρει πως να αντιδράσει

Σε πανικό η συγχυσμένη «παραμύθα»! Δεν ξέρει πως να αντιδράσει
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 - 14:20

Για να το διακωμωδήσουμε και λίγο, γιατί παραβάρυνε το πράγμα με την ασχήμια της ΑΕΚ, του Γιαννάκη, του γατούλη και της «εξυγίανσης», έχει μεγάλη πλάκα να κάθεσαι από μια γωνιά και να βλέπεις την… απελπισία της «παραμύθας», γύρω από την υπόθεση της μεζούρας! Είναι συγχυσμένος βόθρος των ελληνικών αθλητικών ΜΜΕ και δεν ξέρει πως να αντιδράσει, σε όλο αυτό το στόρι! Μιλάμε για… πολύ γέλιο!

Και τους καταλαβαίνουμε από τη μία… Έχουν επιλέξει να έχουν για αγαπητικούς αυτούς που τώρα θα πρέπει να βάλουν… απέναντι και να πολεμήσουν! Εκείνους που θέλουν να νικήσουν ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ! Σε πανικό ο βόθρος, δεν ξέρει τι να κάνει!

Να… στηρίξει την προσπάθεια της ΑΕΚ που αγαπάει, να πάρει το ματς στα χαρτιά; Επιτρέπει κάτι τέτοιο η… Παναθηναϊκή καρδιά του πρώην πρασινοφρουρού; Η ομάδα που τον πληρώνει, τι λέει;

Είπαμε, έχει μεγάλη πλάκα το σκηνικό… Μεγάλη πλάκα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μην ψάξεις στον βόθρο τα γλέντια σε μπάσκετ και βόλεϊ, μάταιος κόπος

Μην ψάξεις στον βόθρο τα γλέντια σε μπάσκετ και βόλεϊ, μάταιος κόπος

Τα παιδιά είναι αντι-Ολυμπιακοί. Γι’ αυτό λέμε, ας αφήσουν ήσυχο τον Ολυμπιακό και ας ασχοληθούν με τις ομαδούλες τους. Της καρδιάς, της τσέπης, του συμφέροντος, όποιες γουστάρουν, αλλά να αφήσουν τον Ολυμπιακό.

Η αδερφή του Τσιάρτα ενδιαφέρει, ο ίδιος όχι

Η αδερφή του Τσιάρτα ενδιαφέρει, ο ίδιος όχι

Το τι είπε η αδερφή του Βασίλη Τσιάρτα, η παραμύθα το έμαθε. Το τι είπε ο ίδιος ο Τσιάρτας για τον Μελισσανίδη που… προσλαμβάνει προπονητές στις Εθνικές, όχι. Πόση προπαγάνδα αντέχεις;

Μόνιασαν τα μαλωμένα «φιλαράκια»

Μόνιασαν τα μαλωμένα «φιλαράκια»

Μία τσακώνονταν για την κροτίδα στον Μπρινιόλι, μία για το «ρεπορτάζ» για τον Μαντσίνι, αλλά τώρα… τα βρήκαν, για να μοιραστούν τη χαρά τους που έχασε ο Ολυμπιακός.