Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται! Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ...

Η αδερφή του Τσιάρτα ενδιαφέρει, ο ίδιος όχι

Η αδερφή του Τσιάρτα ενδιαφέρει, ο ίδιος όχι
Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 - 13:23

Κοιτάξτε. Τα πράγματα είναι απλά. Μιλάει κάποιος ανοιχτά και βγάζει στη φόρα πράγματα για τις ομάδες που τους πληρώνουν ή τις ομάδες που υποστηρίζουν ή λέει κάτι θετικό για τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό; «Πέφτει» το ίντερνετ. Δεν έχουν τα παιδιά πρόσβαση στον παγκόσμιο «ιστό» και δεν μαθαίνουν τα νέα… Μιλάει κάποιος εις βάρος κάποιου τον οποίο (τους έχουν πει να) πολεμούν; Ασύλληπτες ταχύτητες πιάνουν στο ίντερνετ, όλα δουλεύουν κανονικά και πάνε… σφαίρα. Ποιες ίνες τώρα και τέτοια… Μιλάμε για Matrix.

Που το πάμε; Η αδερφή του Τσιάρτα ενδιαφέρει, ο ίδιος όχι. Εκεί το πάμε…

Το τι είπε η αδερφή του Βασίλη Τσιάρτα, η παραμύθα το έμαθε. Το τι είπε ο ίδιος ο Τσιάρτας για τον Μελισσανίδη που… προσλαμβάνει προπονητές στις Εθνικές, όχι. Όταν ο Τσιάρτας μιλούσε ανοικτά για το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Μελισσανίδη, δεχόμενος παράλληλα την πρόταση να αναλάβει πόστο στην Εθνική Ελπίδων, το ίντερνετ είχε πέσει στο γνωστό πορτοκαλί site. Αλλά τώρα που τοποθετήθηκε η αδερφή του Τσιάρτα, για τον αδερφό της, τα έμαθαν. Και τους ενδιαφέρουν. Κοίτα να δεις κάτι πράγματα…

-

-

Πόση προπαγάνδα αντέχεις;

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μην ψάξεις στον βόθρο τα γλέντια σε μπάσκετ και βόλεϊ, μάταιος κόπος

Μην ψάξεις στον βόθρο τα γλέντια σε μπάσκετ και βόλεϊ, μάταιος κόπος

Τα παιδιά είναι αντι-Ολυμπιακοί. Γι’ αυτό λέμε, ας αφήσουν ήσυχο τον Ολυμπιακό και ας ασχοληθούν με τις ομαδούλες τους. Της καρδιάς, της τσέπης, του συμφέροντος, όποιες γουστάρουν, αλλά να αφήσουν τον Ολυμπιακό.

Μόνιασαν τα μαλωμένα «φιλαράκια»

Μόνιασαν τα μαλωμένα «φιλαράκια»

Μία τσακώνονταν για την κροτίδα στον Μπρινιόλι, μία για το «ρεπορτάζ» για τον Μαντσίνι, αλλά τώρα… τα βρήκαν, για να μοιραστούν τη χαρά τους που έχασε ο Ολυμπιακός.

Ποιο «Δελφινάριο»; Το sdna (photo)

Ποιο «Δελφινάριο»; Το sdna (photo)

Κωμωδία θες; Εδώ θα την βρεις. Όταν δεν βγαίνουν MVP οι παίκτες του ΠΑΟΚ, είναι «η Super League του Μαρινάκη» για να υπονοήσουν ότι τα αποτελέσματα είναι… περίεργα. Όταν κλείνει συμφωνία εκατομμυρίων με τη Stoiximan, είναι… καθημερινή.