Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάλι έπεσε το ίντερνετ στον βόθρο;

Πάλι έπεσε το ίντερνετ στον βόθρο;
Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 - 13:39

Ρε τι ξεφτίλα είναι αυτή; Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορός τους… Δεν έχει τέλος το ρεζιλίκι τους… Πάλι έπεσε το ίντερνετ στον βόθρο; Δεν έμαθαν ότι και αυτό το θέμα που πήγαν να… κατασκευάσουν, «έσκασε» στα μούτρα τους μάλλον. Δεν θα έχουν 5G.

Σήκωσαν τόση σκόνη με τον Κέλετ, για να καλύψουν τις καταγγελίες Μπαλτάκου, όπως σας είπαμε νωρίτερα. Αλλά υπάρχει και άλλο θέμα, πιο γελοίο. Τις διαψεύσεις του Κέλετ δεν τις έμαθαν, ε; Πατώντας πάνω στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός φώναζε δικαίως, μετά την κλοπή εις βάρος του στη Λεωφόρο, προσπάθησα να δημιουργήσουν εντυπώσεις, όταν ο Κέλετ δήθεν… κατήγγειλε απειλές. Προσπάθησαν να αλλάξουν την ατζέντα από τις βροντερές καταγγελίες Μαρινάκη, μετά τη συνάντηση με τον Μπαλτάκο και να στρέψουν το ενδιαφέρον αλλού. Όπως κάνουν πάντα.

Βγήκε και ο Κέλετ και τους «ξεβράκωσε», αλλά μάλλον δεν τα έμαθαν, γιατί… δεν πιάνει το 5G. Θα έχει θέμα το δίκτυο… Ως συνήθως…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Έχει χάσει και ο Λαλάκης την μπάλα

Έχει χάσει και ο Λαλάκης την μπάλα

Δεν ξέρει τι να πρωτογράψει… Να στηρίξει Λουτσέσκου; Να αποθεώσει Γιοβάνοβιτς; Να βάλει πλάτη σε Αλμέιδα; Να ψάξει κάνα ψέμα, να πλήξει τον Ολυμπιακό; Να καλμάρει τους ομοϊδεάτες του για το μπάσκετ…; Ζόρια…