Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανηγυρίζουν σαν να κέρδισαν τη νίκη του... «εχθρού» τους!

Πανηγυρίζουν σαν να κέρδισαν τη νίκη του... «εχθρού» τους!
Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016 - 15:44

Στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ, τέθηκαν σε ψηφοφορία τρία διαφορετικά πράγματα: Ο διοικητικός απολογισμός της περιόδου 2015-2016, ο οικονομικός απολογισμός για το 2015 και ο οικονομικός προϋπολογισμός για το 2016. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ΘΕΤΙΚΟ για τη διοίκηση της ΕΠΟ και στα ΤΡΙΑ.

Δηλαδή ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΛΑ από τη γενική συνέλευση, που είναι και το κυρίαρχο όργανο. Η διοίκηση Γκιρτζίκη, παρά την πολεμική από τα γνωστά κέντρα που την αντιπολιτεύονται μανιασμένα, παθιασμένα και με λύσσα, ΠΕΡΑΣΕ και τα τρία και μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ θέματα, που είναι και το πιο ΛΕΠΤΟ σημείο. Με 105 «ναι» και 62 «παρών» ο οικονομικός απολογισμός και με 101 υπέρ και 43 «παρών» ο προϋπολογισμός. Επομένως, η διοίκηση της ΕΠΟ χειρίστηκε ΑΡΙΣΤΑ τα οικονομικά της και η διαχείρισή της ήταν απολύτως ΧΡΗΣΤΗ και ΑΨΟΓΗ σε όλα.

Ο διοικητικός απολογισμός ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ και αυτός, επίσης. Οι ψήφοι ήταν 88 υπέρ και 82 κατά. Φυσικά, σημασία έχει η ΕΓΚΡΙΣΗ και ΟΧΙ ο αριθμός των ψήφων. Οπως επίσης, αυτό που θα μετρήσει στις ΕΚΛΟΓΕΣ της ΕΠΟ, που έχουν προσδιορισθεί για τον προσεχή ΟΚΤΩΒΡΙΟ, δηλαδή μετά από τέσσερις μήνες, θα είναι το ΤΕΛΙΚΟ αποτέλεσμα και όχι ο αριθμός των ψήφων και η διαφορά μεταξύ των ψηφοδελτίων. Ομως, αυτή η διαφορά χαιρετίστηκε και… πανηγυρίστηκε από τους ηγέτες της αντιπολίτευσης και τους παρατρεχάμενούς τους, σαν… θρίαμβος και μεγάλη… νίκη της αντιπολίτευσης επί του… Γκιρτζίκη! Η ερώτηση που προκύπτει, είναι απλή: Αν είναι… «νίκη» η… ήττα με 88-82, τότε ποια είναι η πραγματική… ήττα; Και άλλη μία, επακόλουθη: Αν το 88-82 ήταν αντίστροφο, δηλαδή υπέρ της αντιπολίτευσης, τι θα ήταν, νίκη ή ήττα; Για να ξεχωρίζουμε δηλαδή την πραγματικότητα από την ηλίθια προπαγάνδα.

Η ΑΧΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΟΥΡΑ!

Πάμε παρακάτω. Τον Οκτώβριο θα γίνουν οι εκλογές, επαναλαμβάνω. Και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα γίνουν κάτω από τις ΙΔΙΕΣ συνθήκες που έγινε η γενική συνέλευση, ούτε βεβαίως και το ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ θα είναι ΙΔΙΟ. Αλλο το τι θα ψηφίσει κανείς σε μία απολογιστική γενική συνέλευση και άλλο, εντελώς διαφορετικό, τι θα ψηφίσει και με ποια ΛΟΓΙΚΗ θα ψηφίσει, όταν έρθει εκείνη η ώρα.

Η διοίκηση Γκιρτζίκη μπορεί να ελπίζει μετά από αυτό το αποτέλεσμα της διαφοράς ψήφων; Απάντηση: Μα αν δεν μπορεί να ελπίζει αυτός που ΚΕΡΔΙΣΕ, ποιος μπορεί; Αυτοί που… ΕΧΑΣΑΝ; Αποψή μου είναι ότι μέχρι τον Οκτώβριο θα έχουν υπάρξει εξελίξεις ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ, που θα είναι και καταλυτικές. Δεν θέλω να γράψω ΚΑΜΙΑ από τις πληροφορίες μου, διότι έτσι ξέρω πολύ καλά ότι θα πριμοδοτήσω τους μηχανισμούς του Μελισσανίδη, ΤΟΥ Σαββίδη και του ΘΛΙΒΕΡΟΥ Αλαφούζου, που όχι μόνο ανέχεται να παίζει το ρόλο του ταπεινού ακόλουθου των άλλων δύο, αλλά και δεν αντιλαμβάνεται ότι η επερχόμενη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της ομάδας του δεν πρόκειται να σταματήσει, έτσι και φύγει ο Γκιρτζίκης και έρθει ο εκλεκτός της Κούλας.

Εκείνο που βγαίνει προς τα έξω, από τη διοίκηση της ΕΠΟ, είναι ένα σαφές και ήρεμο… «μην τσιμπάτε»! Το οποίο συνοδεύεται από το σοφό λαϊκό… «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά»!

ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΟΤΡΑΓΟΥΔΙΣΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

Πώς ερμηνεύονται όλα αυτά; Μα, απλά, ότι η διοίκηση Γκιρτζίκη δεν έχει βγάλει στο τραπέζι ΟΛΑ τα χαρτιά της, τα ατού που θα τη βοηθούσαν να πάρει μεγαλύτερη πλειοψηφία. Υπάρχουν δηλαδή για το ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ εξελίξεις, που θα ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΟΥΝ τα Μελισσανιδάκια και θα ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ τις όποιες ελπίδες τους. Και εδώ, πρέπει να σημειώσουμε και να τονίσουμε τα δεδομένα: Με τη μεριά της παράταξης των ΨΕΥΤΟ-«εξυγιαντών» έχουν συστρατευθεί, ο ΟΠΑΠ, ο Κοντονής (δηλαδή το ΚΡΑΤΟΣ), ο Μελισσανίδης, ο Ιβάν Σαββίδης, ο Γιάννης Αλαφούζος, το επικοινωνιακό του συγκρότημα ΜΜΕ, ο Μπέος, ο Θωμάς, διάφορα παλιά και χιλιοτραγουδισμένα ΛΑΜΟΓΙΑ της διαιτησίας, ολόκληρος ο μηχανισμός της πάλαι ποτέ «παράγκας» της λεωφόρου Καβάλας και βεβαίως, οι ΑΡΔάκες-πουλημένοι δημοσιογραφίσκοι και προαγωγοί ψεύτικων και νοσηρών «ειδήσεων», μηχανισμός που μπροστά του ΩΧΡΙΑ εκείνος ο αλησμόνητος μηχανισμός προπαγάνδας του Γκέμπελ!

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

Με την άλλη μεριά, αυτόν της διοίκησης Γκιρτζίκη, υπάρχει ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ: Ο Γιώργος Γκιρτζίκης, που στέκει ακλόνητος, βράχος πραγματικός για να αναχαιτίζει τη ΒΡΟΜΙΑ, τη ΣΗΨΗ και τη ΔΥΣΩΔΙΑ που αναδύονται από τον βόθρο του υποκόσμου της… «υγείας». Ετσι είναι, πώς να το κάνουμε. ΜΟΝΟΣ του είναι ο Γκιρτζίκης, εναντίον του συρφετού που τον αμφισβητεί και προσπαθεί να τον ρίξει, με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ και ΜΕΣΟ. Φυσικά, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ και στη συνέχεια, ο Γκιρτζίκης. Αυτό το θεωρώ ΒΕΒΑΙΟ. Και, όπως είπαμε, το διάστημα των τεσσάρων μηνών μέχρι τον Οκτώβριο, κρύβει πολλές εκπλήξεις που θα είναι ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ για τη ΜΑΦΙΑ της «υγείας».

Από κει και πέρα, όταν φτάσει το πλήρωμα του χρόνου, τον Οκτώβριο επαναλαμβάνω, και μπορέσουν να τον κερδίσουν, θα τον κερδίσουν και με γεια τους-με χαρά τους. Προς το παρόν, ας αρκεστούν στον πόλεμο φθοράς, το αίσχιστο είδος προεκλογικής διαφθοράς δηλαδή, στον οποίο επιδίδονται. Με πιστούς αρωγούς, πάντα, τα γνωστά σε όλους μας δημοσιογραφικά ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.

«Δεν ήταν κότα ο Γκιρτζίκης, όπως ο Θωμαΐδης, να κρυφτεί»

Πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας «ΜΑΧΗΤΗΣ» Θράκης (Σάββατο 25 Ιουνίου): «Πήγαν να συλλάβουν τον Γ. Γκιρτζίκη, αλλά αυτός δεν ήταν… κότα όπως ο Θωμαΐδης να κρυφτεί»! Αντιγράφω και το σχετικό απόσπασμα του εν λόγω άρθρου: «Σοβαρές αντιπαραθέσεις και έντονα επεισόδια δημιουργήθηκαν στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ το πρωί της Παρασκευής, όταν αστυνομικοί πήγαν να συλλάβουν τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, ύστερα από μήνυση του Προέδρου της Αρτας, κ. Τρομπούκη, σε μια ακόμη προσπάθεια τρομοκράτησής του γιατί αντιστέκεται στους Αλαφούζους και τους τσάτσους του στο ελληνικό ποδόσφαιρο… Ο κ. Γκιρτζίκης αντί να κρυφτεί όπως ο Θωμαΐδης ή να ισχυριστεί ότι… σε “βιντεοσκόπηση” γίνεται η… γεν. συνέλευση (!), ανακοίνωσε από το μικρόφωνο της γενικής συνέλευσης στο σώμα ότι στο κτίριο της Ολυμπιακής Επιτροπής έχουν φτάσει αστυνομικοί για να τον συλλάβουν, αλλά εκείνος θα μείνει στο χώρο μέχρι το τέλος της γενικής συνέλευσης και εν συνεχεία θα τους ακολουθήσει στο αστυνομικό τμήμα! -Δεν κρύφτηκε, δεν κώλωσε, δεν δείλιασε, δεν λιποψύχησε…».

*Δηλαδή, για να τα κάνουμε πενηνταράκια, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, έφαγε μήνυση με κίνδυνο αυτόφωρης διαδικασίας, επειδή δεν επέτρεψε να πάρουν μέρος στη γενική συνέλευση δύο σύμβουλοι επαρχιακής ΕΠΣ, που δεν είχαν τα κατάλληλα έγγραφα. Παρ’ όλα αυτά, δεν διαμαρτυρήθηκε, δεν αντέδρασε και κυρίως ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ για να αποφύγει τη διαπόμπευση της σύλληψης, που σίγουρα θα γινόταν πρωτοσέλιδη και πρώτο θέμα στα γνωστά ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ. Πριν από λίγες ημέρες, ένας άλλος, ο τηλεπαρουσιαστής Θωμαΐδης, έτρεξε και ΚΡΥΦΤΗΚΕ σαν το ποντίκι, για να μη συλληφθεί από ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ που είχε στα χέρια του ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ για να τον ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕΙ στην ΨΕΙΡΟΥ. Ο Θωμαΐδης, όμως, όχι μόνο τη σκαπούλαρε, αλλά τώρα παριστάνει και τον ΤΙΜΗΤΗ της Δικαιοσύνης, που… «τόλμησε» να επιχειρήσει να τον συλλάβει. Ο Θωμαΐδης, που παρουσιάζει τη ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ εκπομπή του ως… «ζωντανή», ο Θωμαΐδης που δέχεται τηλεφωνικές… «παρεμβάσεις» στην εκπομπή του, ώρες μετά το… τέλος της! Ο Θωμαΐδης, που έχει καταδικαστεί ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ως ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, κατηγορεί τον Γκιρτζίκη, με το ΠΑΛΛΕΥΚΟ Ποινικό Μητρώο. Αυτή είναι η ΣΗΜΕΡΙΝΗ Ελλάδα μας…

*Λεπτομέρεια από το πανό της θύρας 13 στην Ακρόπολη:



(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 28/06/2016)

Διαβάστε επίσης