Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΦΙΦΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ: «ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ»!

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΦΙΦΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ: «ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ»!
Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016 - 00:03

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ

Κίνηση πού ανατρέπει το σκηνικό και εκθέτει γιά μία ακόμη φορά ανεπανόρθωτα τον ανεκδιήγητο υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, πήρε η ΦΙΦΑ, με τον πλέον ουσιαστικό και αναμφισβήτητο τρόπο. Συγκεκριμένα, έστειλε επιστολή πού παρέλαβε ο ίδιος σήμερα το πρωϊ με την οποία τον καλεί να ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ την δέσμευσή του και να εξαγγείλει μέχρι ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ την άρση της αναστολής του πρωταθλήματος !

«Σας ζητούμε να πράξετε ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ», αναφέρει η επιστολή την οποία υπογράφει Ο ΙΔΙΟΣ ο εκπρόσωπος της Κωστάκης Κουτσοκούμνης !

Μετά και από αυτή την εξέλιξη πού κυριολεκτικά ΑΠΟΓΥΜΝΩΝΕΙ τον Κοντονή από κάθε επιχείρημα, ο υφυπουργός ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να εξαγγείλει ως ΑΥΡΙΟ την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ειδ’ άλλως, αυτή τη φορά οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και θα σημάνουν την οριστική ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του ελληνικού ποδοσφαίρου, με το GREXIT πλέον να είναι αδύνατον να αποτραπεί.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ στον «ΓΑΥΡΟ» της Παρασκευής (02/09).

Διαβάστε επίσης

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!

Ο Μανώλης Γαβαθιώτης, γράφει για το απίστευτο κυνηγητό που έχουν υποστεί οι κατηγορούμενοι της κάρτας υγείας από τον Κοντονή και το επικοινωνιακό του περιβάλλον.