Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ!

ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ!
Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016 - 15:31

Δεν ξαναρχίζει, λοιπόν, το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η πιο πρόσφατη απόφαση του πολυχρονεμένου υφυπουργού Κοντονή. Η οποία βεβαίως δεν ανακοινώθηκε επισήμως, αλλά ως συνήθως «διέρρευσε». Το πρόβλημα είναι ότι λόγω απουσίας ειδικής πάνας ακράτειας, οι διαρροές φεύγουν ελεύθερα και ασυγκράτητα από την υφυπουργική σκελέα. Και βεβαίως, έτσι και οι διαρροές ξεφύγουν, ούτε να τις συμμαζέψεις μπορείς, πόσω μάλλον να τις διαψεύσεις.

Καταλήγουμε λοιπόν στο γεγονός, πλέον, ότι το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξαναρχίσει, διότι δεν θα το επιτρέψει αυτό ο Κοντονής. Νομίζω, όμως, ότι δεν έχει καμία διαφορά το αν ξανάρχιζε το πρωτάθλημα, με το αν δεν ξαναρχίσει. Διότι, πολύ απλά, το πρωτάθλημα ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ. Το τελείωσε ο Κοντονής, ο οποίος ουσιαστικά είναι ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ του Μελισσανίδη. Που σημαίνει ότι εκτελεί τυφλά τις οδηγίες και ΕΝΤΟΛΕΣ του Μελισσανίδη, ο οποίος, αυτή την εποχή, ΔΙΟΙΚΕΙ το ελληνικό ποδόσφαιρο, ΜΕΣΩ του Κοντονή!

Δεν τα λέω έτσι, «αέρα μπανά» αυτά που γράφω. Αποτελούν το ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ μου, εξετάζοντας προσεκτικά τις τελευταίες εξελίξεις με την έλευση και παραμονή των FIFA και UEFA, αλλά και τα δημοσιεύματα, μερικά εκ των οποίων είναι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΑ.

Παράδειγμα ένα του έμπειρου δημοσιογράφου (και πρώην εκδότη της αθλητικής εφημερίδας του Μπόμπολα) Βασίλη Βέργη. Ο εν λόγω δημοσιογράφος θεωρείται ο ΕΞ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ του ΙΔΙΟΥ του Μελισσανίδη, του οποίου απολαμβάνει την πλήρη εμπιστοσύνη και ως εκ τούτου του εκμυστηρεύεται συχνά-πυκνά μερικές από τις τηλεφωνικές του συνομιλίες σχετικά με την ΑΕΚ, που αναδεικνύουν την «ισχύ του» (για μένα ψεύτικη και ισχνή έως σχεδόν ανύπαρκτη) στα «πράγματα».

«ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ»

Ο,τι γράφει, λοιπόν, ο Βέργης σχετικά με τις τηλεφωνικές συνομιλίες του Μελισσανίδη, του το έχει μεταφέρει Ο ΙΔΙΟΣ ο Μελισσανίδης. Και ιδού τι αναφέρει -μεταξύ άλλων- στο χθεσινό του άρθρο στο ονομαστό σκατο-site dna: «Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν εκείνος που μπήκε μπροστά και διεμήνυσε στον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, αργά το απόγευμα, ότι οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ παραμένουν πιστές στη δημόσια τοποθέτησή τους και ΔΕΝ πρόκειται να συμμετάσχουν στο «σημαδεμένο πρωτάθλημα», αν δεν αλλάξουν οι πίνακες διαιτησίας που συγκρότησαν οι… Γκιρτζίκηδες. Οπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, (ναι, Βασιλάκη μου, αν δεν είσαι εσύ σε θέση να γνωρίζεις, ποιος άλλος;) μετά την πρωινή προσβλητική συμπεριφορά του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη προς τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη και τους άλλους απεσταλμένους των FIFA και UEFA (για να μην ανακοινωθεί στις ΠΑΕ το αποφασισμένο μοντέλο λειτουργίας της ελληνικής διαιτησίας υπό την επιτήρηση της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας), ο κ. Μελισσανίδης ήταν έξω φρενών…»

«ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ»!

Προσέξτε τώρα τι έκανε ο… «έξω φρενών»:

«Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν αυτός που πήρε την πρωτοβουλία και διεμήνυσε στο υφυπουργείο Αθλητισμού ότι οι τρεις μεγάλες ΠΑΕ δεν κάνουν βήμα πίσω στην απόφασή τους. Δεν θα κατέβουν στο πρωτάθλημα από τη στιγμή που δεν έχει αλλάξει το παραμικρό στο μοντέλο διαιτησίας και στους πίνακες που έχει συγκροτήσει η ομάδα των Γκιρτζίκη, Γκρούτση, Σωμαρακάκη, Βασσάρα, Καραμελίδη κ.λπ. Το σημαντικό για τους τρεις μεγάλους είναι πως λίγες ώρες αργότερα ο υφυπουργός Αθλητισμού με τη δήλωσή του απέδειξε ότι δεν έχει σκοπό να κάνει ούτε βήμα πίσω στις αρχές και τις εξαγγελίες του σε ό,τι αφορά την προϋπόθεση κάθαρσης για την έναρξη του πρωταθλήματος. Και το ξεκαθάρισε με δημόσια τοποθέτησή του».
Ο Μελισσανίδης, λοιπόν, ήταν αυτός που… «ενημέρωσε» τον τρεμαλέο υφυπουργό ότι «εμείς δεν παίζουμε σε στημένο πρωτάθλημα». Πριν απ’ αυτό, όμως, με το γνωστότατο για την… αβρότητά του στιλ, τον πέρασε από ελαφριά… πριονοκορδέλα: «Τι είναι αυτά που μαθαίνω ότι πας να κάνεις; Θα δώσεις το “ΟΚ” να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα; Τι πράγματα είναι αυτά, θα δικαιώσεις τον Γκιρτζίκη και τον Μαρινάκη; Τι έχουμε πει; Δεν είπαμε ότι θα βάλουμε ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ στη διαιτησία; Ξέχασες τον αγώνα ΜΑΣ να ρίξουμε τον Γκιρτζίκη και να βάλουμε ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ; Τι είναι αυτά που μαθαίνω; Τι θέλεις δηλαδή, να χαλάσουμε τις καρδιές μας; Ακουσέ με τι θα σου πω και μην κάνεις ούτε βήμα πιο πέρα: Θα ενημερώσεις τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ δημοσιογράφους ότι ΔΕΝ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙΣ το πρωτάθλημα όσο κάνουν κουμάντο ο Γκιρτζίκης και οι άλλοι της εγκληματικής. Κοίτα τι θα κάνεις να μην ξαναρχίσει. Δεν ξέρω τι θα κάνεις, να κόψεις τον λαιμό σου να βρεις τρόπο. Μην τυχόν και δεν το κάνεις, γιατί μετά δεν θα έχεις μούτρα να με κοιτάξεις. Δεν θα μας κάνουν ρεζίλι οι γκρανκάσες».
Ναι, φίλοι μου, ΑΥΤΑ ή περίπου αυτά ΕΜΑΘΑ εγώ ότι ειπώθηκαν από τον Μελισσανίδη στον Κοντονή, σ’ εκείνο το τηλεφώνημά του, στο οποίο αναφέρεται ο Βέργης. Και αν έχουν αντίρρηση ότι ειπώθηκαν αυτά, ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ να ζητήσουν την ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ του τηλεφωνήματος, ελέγχοντας ΟΛΕΣ τις ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ του Κοντονή.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΕΔΕ, ΠΟΥ «ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ» Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ

Ολα όσα αναφέραμε σχετικά με τις εντολές Μελισσανίδη σε Κοντονή, έγιναν ΜΕΤΑ τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, με την οποία επιβεβαιώθηκε η ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗ επί του Κοντονή και του συστήματος που εκπροσωπεί. Πιο πριν, όμως, είχε υπάρξει και άλλη μία προσπάθεια του ίδιου συστήματος, μέσω του εκπροσώπου της ΑΕΚ στο Δ.Σ. της ΕΠΟ Αλέξη Δέδε. Τι έκανε ο Δέδες; Εστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ απαιτώντας να… εκπέσουν οι έξι, βάσει του… Καταστατικού της!!!

Μεταξύ άλλων, η εξώδικος του Δέδε προς την ΕΠΟ αναφέρει και τα εξής (νομικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ, αλλά επικοινωνιακά χρήσιμα επιχειρήματα):

«Σύμφωνα με τις διατάξεις του αθλητικού νόμου, αλλά και του Καταστατικού της ΕΠΟ κατά το μέρος που συνάδει με αυτές, τα μέλη αυτά (σ.σ. ο Γκιρτζίκης και οι άλλοι πέντε) εξέπεσαν αυτοδίκαια από τα αξιώματά τους και απομένει η έκδοση της διαπιστωτικής πράξης της έκπτωσης από την Εκτελεστική Επιτροπή, μέσα σε προθεσμία 15 ημερών αφ’ ότου έλαβε γνώση. Παρά ταύτα, αντί να συγκληθεί η Ε.Ε. με αποκλειστικό ζήτημα την έκδοση της πράξης αυτής, έχει συγκληθεί για σήμερα, 30/08/16, με διάφορα άλλα ζητήματα, από τον ίδιο τον εκ πεσόντα πρόεδρο. Ενόψει των ανωτέρω, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ έντονα για τη μη τήρηση των διατάξεων του Νόμου και του Καταστατικού από εσάς, την κατάφωρη παραβίαση της καλής και χρηστής διοίκησης, την ποδοπάτηση των αρχών της καλής πίστης και της δημόσιας τάξης, ηθικής και των συναλλακτικών ηθών, ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ρητά την αντίθεσή μου για τις παράνομες, αντισυμβατικές, καταχρηστικές ενέργειες, πράξεις και παραλείψεις σας και σας ΚΑΛΩ όπως προβείτε σε κάθε νομική ενέργεια για την τήρηση του νόμου και του Καταστατικού της ΕΠΟ και περαιτέρω ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως ανακαλέσετε την ημερήσια διάταξη της Ε.Ε. που έχει ήδη κατά τα ανωτέρω διαμορφωθεί και κοινοποιηθεί και προβείτε εκ νέου σε ημερήσια διάταξη που θα οριστεί σε νέα ημερομηνία με μοναδικό θέμα αυτής, την έκδοση της αναγκαίας διαπιστωτικής πράξης για την έκπτωση των μελών πού στο πρόσωπό τους συντρέχει πλέον νόμιμο κώλυμα. Διαφορετικά, σας ΔΗΛΩΝΩ ότι θα απέχω από τις συνεδριάσεις της Ε.Ε. της ΕΠΟ μέχρι την τήρηση και την αποκατάσταση της νομιμότητος, γνωστοποιώντας παράλληλα την βούλησή μου αυτή στον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού». Υπογραφή, Αλέξανδρος Δέδες.

Η παραπάνω εξώδικος κοινοποιήθηκε στην ΕΠΟ προχθές Τρίτη και ώρα 14:37 από δικαστικό επιμελητή.

Δηλαδή, ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ο Κοντονής διαρρεύσει, προβάλλοντας ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ δικαιολογία, την απόφασή του να μην ξαναρχίσει το πρωτάθλημα!

Εν ολίγοις, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ότι ήταν μία απόφαση ΠΑΡΜΕΝΗ από ΠΡΙΝ, από ΑΛΛΟΝ, και συγκεκριμένα από τον Μελισσανίδη την οποία εξέφρασε ο στενός του συνεργάτης Δέδες. Και πολύ - πολύ απλά, ο υφυπουργός ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ με δική του διατύπωση προκειμένου να δικαιολογήσει τη μη έναρξη του πρωταθλήματος για την οποία ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ από τον Μελισσανίδη!

ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΘΡΑΣΥΤΗΤΑΣ, ΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΔΕΙΑΣ

Το κείμενο της διαρροής του Κοντονή αποτελεί ΜΝΗΜΕΙΟ αναλήθειας, κατάχρησης εξουσίας, κακοποίησης της αλήθειας, θράσους, αναίδειας, μένους, κακοήθειας και ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΥ:

«Οι έκπτωτοι συνεχίζουν να προκαλούν τη νομιμότητα και τη συνταγματική τάξη. Με δολιχοδρομίες και εκ νέου παρανομίες, όχι μόνο δεν μπορεί να αρθεί η απαγόρευση διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά επιβάλλεται η περαιτέρω χρονική επέκτασή της».

Θράσος αμέτρητο, υποκρισία άπατη, κακοποίηση της αλήθειας σε βαθμό κακουργήματος.

Πρώτον, ΡΕ Κοντονή, ποιοι είναι οι ΕΚΠΤΩΤΟΙ; Γιατί εγώ δεν ξέρω κανένα. Υπάρχει ένα βούλευμα που παραπέμπει κάποιους ανθρώπους, σωστά; Υπάρχουν όμως και οι ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, που ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ο κάθε Ελληνας πολίτης. Ακόμα, οι συγκεκριμένοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ. Πώς λοιπόν ΕΣΥ τους ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ και τους ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΚΠΤΩΤΟΥΣ, χωρίς να έχει τηρηθεί η διαδικασία;

Εγώ δεν λέω, μπορεί αργότερα, ΕΝ ΚΑΙΡΩ, να κηρυχθούν ΕΚΠΤΩΤΟΙ από τα ΝΟΜΙΜΑ και ΑΡΜΟΔΙΑ όργανα. Γιατί λοιπόν ΕΣΥ τους χαρακτηρίζεις ΑΠΟ ΤΩΡΑ; Πώς το λένε αυτό στις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ, εκεί όπου επικρατεί ΕΥΝΟΜΙΑ και ΙΣΟΝΟΜΙΑ, μήπως το λένε ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ;

Πες μας λοιπόν ΠΟΤΕ έγιναν ΝΟΜΙΜΩΣ έκπτωτοι οι ΚΥΡΙΟΙ της ΕΠΟ και με ποιο δικαίωμα ΕΣΥ τους αποκαλείς έτσι; Εσύ τους… έκπτωσες, από μόνος σου… επαναστατικώ δικαίω; ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ; Είσαι δικαστήριο; Είσαι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; Με ποιο ΘΡΑΣΟΣ επικαλείσαι τη νομιμότητα, ενώ ΕΣΥ την έχεις «ΞΕΣΚΙΣΕΙ» με επανειλημμένες αυθαίρετες πράξεις σου; Αλήθεια, γνωρίζεις τι εστί «νομιμότητα»; Την έννοια της λέξης δηλαδή, τη γνωρίζεις, ή δεν τη γνωρίζεις και την ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ συνεχώς;

ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!

Ομιλείς για «παρανομίες» και «παραβιάσεις του συντάγματος» τις οποίες «συνεχίζουν» οι ΚΥΡΙΟΙ της ΕΠΟ. Σοβαρά μιλάς, ή καλαμπουρίζεις; Αν ΕΣΥ διαπιστώνεις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, γιατί δεν απευθύνεσαι στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ; Εσύ ως υφυπουργός έχεις και τη δυνατότητα για άμεση δραστηριοποίηση της Δικαιοσύνης. Γιατί λοιπόν δεν πας να καταγγείλεις τους «παρανομούντες» στον εισαγγελέα, παρά μας ζαλίζεις με παπαρολογίες; Μήπως… ντρέπεσαι και φοβάσαι μπας και σε πάρουν στο μεζέ; Αμ αυτό… δεν το γλιτώνεις, όσο και να το τρενάρεις, υφυπουργέ.

Και για να τελειώνουμε ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ: Νομιμότητα δεν υπάρχει όταν επικαλείσαι τη δήθεν «έκπτωση» κάποιων οι οποίοι ΑΚΟΜΗ δεν έχουν εκπέσει. Ουδείς είναι έκπτωτος ακόμα. Μπορεί να γίνει στις 9 ή στις 19 ή στις 29 ή στις… 39 Σεπτεμβρίου, μπορεί όμως και ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ.

Στις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ, βλέπεις, υπάρχουν νομικές διαδικασίες στις οποίες μπορεί να προσφεύγει ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ πολίτης. Είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ που ΟΥΤΕ ΕΣΥ δεν μπορείς να αφαιρέσεις από κάποιον.

Στις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ, κανείς δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ένοχος προτού αποφανθεί περί αυτού η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Και στις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ, Κοντονή, ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ για ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ, χρησιμοποιώντας ΟΛΑ τα μέσα που τους παρέχει Ο ΝΟΜΟΣ.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» την 01/09/2016)

Διαβάστε επίσης