Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πως διώκονται οι μη αρεστοί

Πως διώκονται οι μη αρεστοί
Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018 - 16:10

*** Πρέπει να παραδεχτώ την αποτυχία μου.

Είχα γράψει ότι οι υπογραφές γιά την μεταβίβαση του Παναθηναϊκού θα πέσουν στις 36 Αυγούστου.

Να όμως, πού πέρασε η 36, σήμερα έχουμε 38 και ακόμη τίποτα !

*** Τον Αεκτζή επόπτη Απτόσογλου πού έχει σημαία και ταπετσαρία «ΑΕΚ» στο βουλκανιζατέρ του, παίρνει μαζί του ο Παπαπέτρου στο Γεωργία – Λεττονία.

Ο οποίος έχει κοπεί ως τώρα τρείς – τέσσερις φορές στα τεστ.

Απτόητος ο Απτόσογλου, όμως.

*** Διάβασα προχθεσινές δηλώσεις Καμμένου και το συμπέρασμα πού έβγαλα είναι ότι ο τύπος προσπαθεί να ΔΙΧΑΣΕΙ τους Ελληνες, μέσω ΟΠΑΔΙΣΜΟΥ.

Ισως να το θέλει, όμως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να το κάνει.

Είναι ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟΣ, γιά κάτι τέτοιο.

*** Ο Παπαρίμ πάει λέει στην Ουέφα να ... δώσει μάχη γιά την άρση της ευρωπαϊκής ποινής του Πάο.

Δηλαδή, θα δώσει μάχη με ποιόν ; Με τον Τεό ;

Και πως θα γίνει, θα παίξουνε χαστουκάκια ;

ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΟΣ, ΟΥΤΕ Ο ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣ :

Η ΕΣΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ !

ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ «ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ» ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ... «ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ» ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ Α ΛΑ ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ

Η Δικαιοσύνη τιμώρησε τον Κώστα Καραπαπά γιά κάποια ανάρτησή του στο διαδίκτυο. Δεν την έχω πρόχειρη, αλλά και να την είχα δεν θα είχα σκοπό να την αναλύσω.

Άλλο είναι γιά μένα το θέμα. Και είναι και ΔΙΠΛΟ θέμα, ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ.

Την υπόθεση, διαβάζω, έστειλε στη Δικαιοσύνη ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ, ποιος ;

Μην ψάχνετε γιά ονόματα. Την έστειλε το «τμήμα αθλητικής βίας» της ΓΑΔΑ. Δηλαδή, ένα ΑΠΡΟΣΩΠΟ όργανο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Σου λένε δηλαδή, μην ψάξεις να βρείς ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ σε έστειλε στο δικαστήριο, ποιος ακριβώς έκρινε πως αυτά πού έγραψες στο διαδίκτυο, «προκαλούν» ή «μπορεί να προκαλέσουν» βία. Οοοχι. Το «Τμήμα Αθλητικής βίας» το έστειλε. Πού εγώ, ο οποίος είμαι μάλλον απαίδευτος σε τέτοια θέματα και καμιά φορά «χάνομαι» στις ατέρμονες και δαιδαλώδεις ατραπούς της εν Ελλάδι λειτουργίας της Δικαιοσύνης, δεν μπορώ να γνωρίζω αν ήταν κάποιος ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, κάποιος ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ, ή κανένας κατώτατος βαθμοφόρος ή απλός αστυφύλακας της Ασφάλειας, πού ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΛΟΓΟΚΡΙΤΗ, όπως ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΠΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ 1967 – 74.

Και επειδή την έχω ζήσει εκείνη την εποχή, ο κόσμος του Τύπου λειτουργούσε κάτω από καθεστώς ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣ και ΦΟΒΟΥ για τις συνέπειες της ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ, πού μπορούσαν να είναι ακόμα και ... «ΕΠΙΤΟΠΙΑ» ΦΥΛΑΚΙΣΗ. Η και χειρότερα ακόμα.

Ακριβώς έτσι γινόταν και τότε, όπως γίνεται σήμερα, όπως έγινε με την ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά. Αυτός πού έστελνε τα «παιδιά» να σε συλλάβουν, δεν έβαζε το όνομά του. Δεν μάθαινε δηλαδή κανείς ότι την σύλληψη του κάθε αντικαθεστωτικού την διέταζε ο Θεοφιλογιαννάκος, η ο Χατζηζήσης, ή ο Σπανός και πάει λέγοντας. Όχι ονόματα, παρακαλώ. Τις εντολές τις έδινε η ΕΣΑ ! Ετσι έγραφαν δηλαδή οι παραγγελίες συλλήψεων : «ΕΣΑ/ Ανακριτικό τμήμα».

Τα ίδια ακριβώς, λοιπόν, έτσι όπως τα βλέπω εγώ πού ΤΑ ΕΖΗΣΑ σε κάποια φάση της ζωής μου ( εργάτης σε εργοστάσιο νυχτερινή βάρδια δούλευα όταν ξημέρωσε η 21η Απριλίου 1967. Στην καλάντρα της ΕΒΕΠΥ, στου Ρέντη ) συμβαίνουν και σήμερα και ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ εκείνη την εποχή, με ΕΚΕΙΝΟ το καθεστώς.

«Η ΓΑΔΑ», σου λέει, ζήτησε να διωχθεί ένας απλός πολίτης, επειδή «η ΓΑΔΑ» έκρινε πως αυτά πού ανέβασε στο διαδίκτυο «μπορεί και να προκαλούν τη βία».

Ο Νόμος, βεβαίως, ανήκει ως έμπνευση στον εξόχως δημοκρατικών αντιλήψεων Κοντονή. Και βεβαίως, όταν τον κατέθεσε στην «πλειοψηφία των 153», τον συνόδευε με ένα μελοδραματικό συνοδευτικό, βάση του οποίου θα μπορούσαν να θεωρηθούν υποκινητές της βίας στα γήπεδα, όσοι υποδεικνύονται από εν πολλοίς ανεξέλεγκτα και αυταρχικά όργανα, κρυμμένα πάντα πίσω από την κουκούλα της ανωνυμίας.

Η περίπτωση Καραπαπά, είναι το πρώτο θύμα της νόσου «κατευθυνόμενη λογοκρισία». Και τώρα πού έγινε η αρχή, μπορούμε πλέον να περιμένουμε με μαθηματική ακρίβεια την συνέχεια. Πού κανείς δεν ξέρει, ούτε υποπτεύεται πού μπορεί να «χτυπήσει». Όπως ακριβώς ο Ιός του Νείλου. Ολοι όμως ξέρουμε από ΠΟΙΟΥΣ θα προέλθει : Από τους «Ανώνυμους ΓΑΔΑϊκούς».

Η αρρώστια είναι ΕΔΩ, ΚΟΝΤΑ μας, ΔΙΠΛΑ μας. Τα δημοσιογραφικά όργανα, οι φορείς, οι συνδικαλιστές, κανείς τους δεν έχει πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει, ότι το πρόβλημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΑΠΑ. Όταν το αντιληφθούν, πιστεύω ότι θα ξυπνήσουν από τον βαρύ λήθαργό τους. Και θα κοιτάξουν πως θα μαζέψουν τον τραχανά. Ισως όμως, να είναι πλέον πολύ αργά. Γιά ΟΛΟΥΣ μας.

ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

ΕΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Η ΤΟΝ ... «ΦΥΓΑΝΕ» ;

Ποτέ δεν απέφυγα να αναδημοσιεύω στη στήλη μου δημοσιεύματα πού προέρχονται από συντάκτες – οπαδούς του Παναθηναϊκού, της Αεκ, του Πάοκ κλ.π.

Αυτό βεβαίως, πάντα υπό την αίρεση ότι εκφράζουν για θέματα πέρα από το οπαδιλίκι και τη δική μου άποψη αφ' ενός, αποτυπώνουν την πραγματικότητα, αφ' ετέρου. Και εδώ, στην περίπτωση του siteκάποιων φιλάθλων της Αεκ ( τους ξεχωρίζω από τους «εικοσαρικάκηδες» φανατικούς ) έχουμε να κάνουμε μόνο με την αποτύπωση της πραγματικότητας για θέματα πού αφορούν τις δραστηριότητες της ΠΑΕ Αεκ, υπό την διοίκηση Μελισσανίδη. Ομιλώ γιά το aek watch ( γνωστό και ως «παρατηρητήριο» ) το οποίο διαβάζω καθημερινά ( καμιά φορά «κλέβω» και ιδέες ), προκειμένου να έχω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ γύρω από θέματα πού ΟΛΟΙ γνωρίζουν, αλλά ΟΥΔΕΙΣ έτερος τολμά να θίξει. Και πάντα, γραμμένα με δεξιοτεχνικό τρόπο.

Ιδού λοιπόν ένα ακόμα «διαμαντάκι» ΣΩΣΤΗΣ ενημέρωσης από ένα «αεκτζήδικο» Μέσον, πού αφορά την ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ( έτσι το βλέπω εγώ ) του Ντούσαν Μπάγεβιτς από την «χάρτινη».

Αντιγράφω : «ΤΕΛΙΚΑ Ο ΝΤΟΥΣΚΟ ΕΦΥΓΕ Ή ΤΟΝ «ΕΦΥΓΑΝ»; (ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ «ΤΙΓΡΗ»)

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι με κοινό πεπρωμένο. Είναι, δε, τόσο στενά δεμένοι που αναλόγως τις ανατροπές στη ζωή του ενός επηρεάζεται και η ζωή του άλλου. Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Ντούσαν Μπάγεβιτς και του Δημήτρη Μελισσανίδη. Από ένα σημείο και μετά στη συνείδηση του κόσμου της Α.Ε.Κ. αυτοί οι δύο αποτελούν ένα αξεδιάλυτο δίδυμο. Η επάνοδος του ενός (μετά την φυγή τους το 1994) ήταν στενά συνδεδεμένη, όπως το κάρο με το άλογο. Η άνοδος του ενός ανεβάζει και τον άλλο, όπως αντίστοιχα και η πτώση τον συμπαρασύρει. Για όσους έχουν ζήσει την πρώτη περίοδο Μελισσανίδη και τα όσα επακολούθησαν την φυγή Μπάγεβιτς η επάνοδος του το Καλοκαίρι του 2013 κατέστη δυνατή μόνο και μόνο εξαιτίας της παρουσίας του «Διοικητικού Ηγέτη». Εδώ και καιρό κυκλοφορούσε η φήμη ότι ο Ντούσκο παρέμενε στην ομάδα αν και δεν είχε αντικείμενο, μόνο και μόνο για τα ένσημα του. Η προσέγγιση αυτή αν και προφανώς είχε βάση παραήταν απλοϊκή για να είναι αληθινή. Όπως το 1994 όταν ο «Πρίγκιπας του Νερέτβα» εμφανίστηκε ως ο «απόλυτος κακός». Τότε, η αλήθεια ήταν πως ο Ντούσκο εγκατέλειψε την Α.Ε.Κ. για τον «γνήσιο Γαύρο» ως μέρος μιας συμφωνίας κομμάτι της οποίας ήταν ως αποτέλεσμα της μετακίνησης του ν' αποφυλακιστεί ο Μελισσανίδης και να γλυτώσει την δίωξη για λαθρεμπόριο καυσίμων. Τώρα, η φυγή του δεν μπορεί παρά να έχει κάποια σχέση είτε με τον ίδιο τον «Διοικητικό Ηγέτη» είτε με τις επιλογές του. Έστω και τα μισά να ισχύουν από το συγκεκριμένο δημοσίευμα τα πράγματα σχετικά με την λειτουργία στην Π.Α.Ε. είναι σοβαρά. Γιατί άσχετα με τις πληγές που άφησε η φυγή του Μπάγεβιτς την πρώτη φορά, το μόνο που δεν μπορούμε να του αρνηθούμε είναι πως στην λειτουργία του μέσα στην ομάδα ήταν αυτό που λέμε «κύριος». Το κακό με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα είναι ότι αποδεικνύουν πως «πρώτα βγαίνει η ψυχή και ύστερα το χούι».

Αλήθεια, τι έγινε το 1994 στο οποίο αναφέρεται το παραπάνω κείμενο ; Είναι μία πολύ ωραία, νόστιμη και ευχάριστη ιστοριούλα, πού ευχαρίστως, κάποια στιγμή ...

Όχι όμως ΤΩΡΑ, επί ... «Χούντας». Επιφυλάσσομαι γιά όταν επανέλθει η Δημοκρατία στη χώρα μας.

Το χρονικό μιάς απόφασης πού έπρεπε να εκδοθεί ... επί τόπου, αλλά δεν ... έχει μετά από ΔΥΟ ακριβώς μήνες !

ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΑΖΑΡΟΣ : ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ... ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ !

Τι γίνεται με την υπόθεση Χριστοδουλόπουλου και πότε θα βγεί η απόφαση ; Διαβάζω διάφορα αυτές τις ημέρες, πού δεν αφορούν μόνο τον χρόνο έκδοσης της απόφασης, αλλά και θέματα ΟΥΣΙΑΣ, νομικά κυρίως, τα οποία ... ανέλαβαν οικειοθελώς κάποιοι σιτιζόμενοι στο κιτρινόμαυρο Πρυτανείο να ... αναλύσουν.

Να δούμε λοιπόν, εν ολίγοις, ποια είναι τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Πρώτον, η απόφαση θα βγεί την Δευτέρα, ή το αργότερο Τρίτη.

Δεύτερον, το μόνο βέβαιο, ως μέρος της απόφασης, ότι η προσφυγή του Ολυμπιακού ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, θα ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ να εκδικαστεί σε άλλο Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΟ, διότι η ΕΕΟΔ έκρινε πως είναι ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ. Αντιθέτως, θα ασχοληθεί με την ουσία της προσφυγής της Αεκ, διότι – σύμφωνα με τις πληροφορίες μας – αυτή αφορά και τον ποδοσφαιριστή. Δεν είναι δηλαδή προσφυγή «ομάδας προς ομάδα». Μη με ρωτάτε παραπέρα, διότι την ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΝ την κατέχω.

Τρίτον, αν η απόφαση της ΕΕΟΔ αποδειχθεί ΑΔΙΚΗ και ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ, ο Ολυμπιακός θα την τραβήξει ως εκεί πού δεν παίρνει. Αν η απόφαση είναι η ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ, δηλαδή ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ τον Λάζαρο, πιστεύω πως η Αεκ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ να την πάει σε δεύτερο βαθμό : Το ... παράβολο, βλέπετε, είναι μεγάλο, ειδικά αν πρόκειται γιά ΧΑΜΕΝΕΣ υποθέσεις.

Πάμε στον χρόνο έκδοσης της απόφασης. Η προσφυγή – καταγγελία της Αεκ, κατατέθηκε στις 3 ΙΟΥΛΙΟΥ. Δηλαδή, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ !

Ενδιάμεσα ( 17 Ιουλίου ), κατατέθηκε και η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της Αεκ. Η ΕΕΟΔ δεν συνεδρίασε έως τα μέσα Ιουλίου, οπότε και ένα μέλος της, η δικηγόρος – εκπρόσωπος του ΠΣΑΠ Κατερίνα Μπαλατσού ζήτησε και πήρε άδεια, λόγω ενός ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, το οποίο ατυχώς στη συνέχεια δεν είχε την αναμενόμενη ποθητή έκβαση. Ηταν πάντως απολύτως δικαιολογημένη η απουσία της.

Το θέμα είχα αποκαλύψει σ' αυτήν εδώ τη στήλη στις 18 Ιουλίου, όταν κάποιοι άλλοι διαβεβαίωναν το αναγνωστικό τους κοινό ότι « η απόφαση βγαίνει μέσα στην εβδομάδα».

Τι έγινε από κεί και πέρα ; Όταν η κ. Μπαλατσού επέστρεψε στα καθήκοντά της, τέλη Αυγούστου, συνέταξε την εισήγησή της γιά το θέμα και την παρέδωσε στο έτερο μέλος της ΕΕΟΔ, τον «εκπρόσωπο των ΠΑΕ» στην Επιτροπή δικηγόρο Κώστα Αντιπαριώτη. Εκείνος παρέλαβε την εισήγηση προκειμένου να την δεχτεί ή αντικρούσει με δικά του επιχειρήματα και τελικά να εκδοθεί η απόφαση με την άποψη του Προέδρου Βασίλη Ανδρόνικου να διαμορφώνει την τελική άποψη.

Ολο αυτό το σκηνικό, είχε προγραμματιστεί να τελειώσει την περασμένη Τρίτη. Και πάλι όμως εμφανίστηκε πρόβλημα, σχεδόν από το πουθενά. Πρόβλημα εξ ίσου σοβαρότατο, αυτή τη φορά στον κ. Αντιπαριώτη, του οποίου απεβίωσε η πενθερά και βεβαίως, η σύσκεψη και πάλι αναβλήθηκε.

Κάπως έτσι έχουμε φτάσει στο τέλος της εβδομάδας, αλλά αυτή τη φορά οι πιθανότητες να μην εκδοθεί η απόφαση, είναι μηδενικές. Δευτέρα ή Τρίτη, συνεδριάζει η ΕΕΟΔ με την ελπίδα ότι όλα πλέον θα έχουν πάει καλά και δεν θα παρουσιαστεί άλλο πρόβλημα.

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ «ΦΑΓΑΝΕ» ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΗ, ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΕΟΔ ;

Δεν ξέρω, ή μάλλον δεν είμαι σίγουρος ότι «σχετίζεται» με τα παραπάνω μία άλλη υπόθεση, πού αφορά συγγενικό πρόσωπο του κ. Αντιπαριώτη, μέλους της ΕΕΟΔ.

Πρόκειται γιά το ξαφνικό, μη αναμενόμενο και βάση αντικειμενικών κρίσεων εντελώς αδικαιολόγητο «κόψιμο» από τον πίνακα διαιτητών Β' Εθνικής, του γιού Μιχάλη Αντιπαριώτη, ο οποίος πέρυσι είχε πολύ καλές διαιτησίες και καμία αρνητική κριτική. Ο Αντιπαριώτης, θεωρείται στους κύκλους της διαιτησίας ως ένα πολύ καλό ταλέντο, πού θα μπορούσε να σφυρίξει και στην μεγάλη κατηγορία. Όμως, παρά ταύτα, πού λέει κι' ο Αλαμάνος, ο Μιχάλης Αντιπαριώτης κόπηκε. Κόπηκε χωρίς δικαιολογία, χωρίς να υπάρχει εναντίον του κάτι το μεμπτό. Και κόπηκε από τον Περρέϊρα, τον Τριτσώνη, τον Καλύβα και τον Τσαχειλίδη. Από όλη την ΚΕΔ δηλαδή, με απόφαση ομόφωνη ( υπό την έννοια ότι κανείς τους δεν αντέδρασε στην εισήγηση του Περρέϊρα, πού κανείς δεν ξέρει από πού προήλθε ).

Το κόψιμο του Μιχάλη Αντιπαριώτη, από την ΚΕΔ πού ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟΥ, συνέβη ενώ η απόφαση γιά τον Λάζαρο βρίσκεται σε εκκρεμότητα, στην Επιτροπή πού μετέχει ο πατέρας Κώστας Αντιπαριώτης.

Από και πέρα, ΑΥΤΑ είναι ΟΛΑ τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Τα συμπεράσματα, δικά σας.

*** Μου γράφει : «Κύριε Γαβαθιώτη, Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις τα πάντα όλα όσα συμβαίνουν στο ΦΩΣ. Θα μας ενημερώσεις και μας, ή μπα ? Θα επιστρέψει το Φωτάκι στον Ολυμπιακό ή θα συνεχίσει στον και καλά "Αντικειμενικό" ? Φιλικά και Ολυμπιακά» (Savvakis, Nikos [email protected] )

Αν θέλεις μία σύντομη απάντηση, αυτή είναι ... «Μπά» !

Και εξηγώ. Δεν συνεργάζομαι με το ΦΩΣ εδώ και πάνω από πέντε χρόνια. Με ενδιαφέρει η πορεία του μόνο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ, λόγω των ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΝΕΑ χρόνων από τη ζωή μου πού έζησα εκεί μέσα. Το αν και πως θα συνεχίσει, είναι θέμα ΑΥΣΤΗΡΑ της ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ του. Το αν εγώ γνωρίζω πολλά, είναι και αυτό ένα ΑΛΛΟ θέμα, πού αφορά μόνον εμένα. Και δεν έχω καμία διάθεση γιά ... «κουτσομπολιά» ή «ανακατέματα». Αυτοί πού έχουν τα γένια, έχουν και τα χτένια, αγαπητέ φίλε, αν με αντιλαμβάνεσαι.

Διαβάστε επίσης

Άγριο ξεφτιλίκι από την UEFA!

Άγριο ξεφτιλίκι από την UEFA!

Οι 4 αγωνιστικές σε Λιβάγια-Λόπες εκθέτουν ανεπανόρθωτα τους Έλληνες διαιτητές! Γράφει ο Μανώλης Γαβαθιώτης.