Ντουντούκα
Παραμένει ψηλά ο Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Και τώρα… ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο;

Και τώρα… ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο;
Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 13:19

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΩΝ ΒΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥΣ

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ κ.κ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ :

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ... ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ;

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ / ΑΒΕΒΑΙΟ ΑΝ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ Της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΑΠ' ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ

*** Μου γράφει : «Καλημέρα Μανώλη. Δράττομαι της ευκαιρίας να σου γράψω κάποιες απορίες που έχω. Σε καταστάσεις σαν τον χθεσινό χουλιγκανοπόλεμο στον τελικό του κυπέλλου ισχύει το αυτοδιοίκητο όταν διακυβεύεται η δημόσια ασφάλεια και καταστρέφεται η δημόσια περιουσία; Θα την βγάλουν πάλι καθαρή οι εξυγιαντές; Ποιος θα πληρώσει τις ζημιές στο ΟΑΚΑ; Θα μείνουν ατιμώρητες οι ΠΑΕ ΠΑΟ και ΠΑΟΚ; Και εν πάσει περιπτώσει η Κυβέρνηση της χώρας που είναι για να σταματήσει κάποτε αυτό το αίσχος έστω κι αν είναι προϊόν επίδειξης δυνάμεως από εξωγενείς παράγοντες ;»

*** Σωστός ο αναγνώστης. Και είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν και ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ άλλοι αναγνώστες, με τις ίδιες απορίες. Ομολογώ ότι και εμένα προσωπικά, αυτές με διακατέχουν. Αν και ενδόμυχα, πιστεύω ότι ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο. Για να το δούμε, λοιπόν.

*** Πιτσιρικάς ήμουνας. Νομίζω πήγαινα ακόμα στη Δημοτικό, όταν πρωτοάκουσα αυτή τη φράση : «Και ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο ;» την έλεγε ο δημοφιλής αξέχαστος κωμικός του ελληνικού κινηματογράφου Κώστας Χατζηχρήστος στην ομώνυμη ταινία πού πρωταγωνιστούσε με τη Μάγια Μελάγια, τον Φραγκίσκο Μανέλη και άλλους σταρ της εποχής.

*** Εψαξα την προέλευσή της φράσης. Αφορά την αναμόρφωση του Παναθηναϊκού Σταδίου, λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896. Τότε λοιπόν, χρειάστηκε να αντικατασταθούν τα φθαρμένα από τους αιώνες, τις κακουχίες και τους βανδαλισμούς μάρμαρά του.
*** Τότε τέθηκε η ερώτηση: «Ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο;». Ζητήθηκε από τον Γεώργιο Αβέρωφ, έμπορο από την Αίγυπτο, ν' αναλάβει τα έξοδα και αυτός δέχθηκε . Η ανακατασκευή ανατέθηκε στον Α. Μεταξά ο οποίος ακολούθησε πιστά το σχέδιο του αρχαίου μνημείου του Ηρώδη. Χρησιμοποιήθηκε δε λευκό πεντελικό μάρμαρο στο οποίο το Στάδιο οφείλει και την ονομασία «Καλλιμάρμαρο».

*** Κατά μίαν άποψη, είναι ΕΥΤΥΧΗΜΑ πού το Καλλιμάρμαρο ... δεν επελέγη ποτέ για να φιλοξενήσει ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ αγώνα, πόσο μάλλον τελικό και ακόμη περισσότερο οπαδούς της κουλτούρας και του μορφωτικού επιπέδου των «ρωσοκίνητων» ταξιδευτών της Τούμπας. Διότι εάν, ατυχώς, μπορούσε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο, οι βανδαλισμοί πού θα υφίστατο το Καλλιμάρμαρο θα ξεπερνούσαν ακόμα και τα επί Τουρκοκρατίας δεινά του.

*** Χαρακτήρισα «ρωσοκίνητους» τους ταξιδευτές – χουλιγκάνους της Τούμπας, καταθέτοντας την προσωπική μου γνώμη και άποψη, μετά από παράθεση σκέψεων και συμπερασμάτων σχετικών με πραγματικά γεγονότα. Σκέπτομαι, για παράδειγμα, ότι από την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία ανήκει ως γνωστόν στο Ρώσο επιχειρηματία – προσωπικό φίλο του Πούτιν Ιβάν Ιγκνιατίεβιτς Σαμπίντι δεν διαπίστωσα, πριν από τον αγώνα και πριν ξεκινήσει το ασυγκράτητο λεφούσι για το ταξίδι προς το νότο, καμία σοβαρή παραίνεση προς τους οπαδούς σχετικά με τη συμπεριφορά τους κατά το διάστημα της παραμονής τους στην Αθήνα, καθώς και κατά τη διάρκεια παρουσίας τους στο ΟΑΚΑ.

*** Αναρωτιέμαι, συν τοις άλλοις, με βάση τις σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας όπως έχουν διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό, εάν και πόσο θα «ενοχλούσαν» τους Ρώσους γεγονότα ευρείας αναταραχής και δη σε αγώνα ποδοσφαίρου, παρουσία άνω των 50.000 θεατών. Και θυμήθηκα, κάνοντας αυτές τις σκέψεις, εκείνη την παροιμιώδη φράση του Μάο : «Μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση»

ΣΥΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ !

«ΕΠΙΣΚΕΨΗ» ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ «ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ» ΤΟΥ ΠΑΟΚ !

ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ... ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΧΤΎΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΪΤΟΡ ;;;

*** Το ποσοστό και το μέγεθος των ευθυνών βεβαίως για τον καθένα πού μετείχε οργανωτικά ή αγωνιστικά στον αηδιαστικό τελικό του ΟΑΚΑ, θα κληθούν να καταλογίσουν τα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου. Κατά τη δική μου άποψη, όμως, το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης ανήκει στον Πάοκ και δη στην εντεταλμένη από την ιδιοκτησία διοίκησή του, όχι μόνο διότι δεν πήρε κανένα ουσιαστικό μέτρο πρόληψης, αλλά και για κάτι ακόμα, πιο σοβαρό

*** Όπως διαβάσαμε με έκπληξη, κορυφαία στελέχη της διοίκησης του ΠΑΟΚ με επικεφαλής τον γνωστό και από την ωμή απειλή του περί «χωρισμού της Ελλάδας στα δύο» αντιπροέδρου του Χρυσόστομου Γκαγκάτση, προσπάθησε «να ... επισκεφθεί» τον διαιτητή στα αποδυτήρια, προκειμένου να ... «διαμαρτυρηθεί» κατά τους ιδίους, αλλά για κάποιους άλλους ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΈΤΡΑ που πέταξαν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ εκ των οπαδών με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τον Αϊτόρ στο χέρι !

*** Αποτέλεσμα της απόπειρας εισβολής της ... «αντιπροσωπείας» του ΠΑΟΚ, ήταν να ΣΥΜΠΛΑΚΕΙ με άνδρες των ΜΑΤ και να δημιουργηθεί ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ κατάσταση στα αποδυτήρια των διαιτητών. Αργότερα μάλιστα, η «αντιπροσωπεία» της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε το ΘΡΑΣΟΣ να καταγγείλει δημόσια την «απρόκλητη επίθεση» πού ... «δέχτηκε από τα ΜΑΤ». Ενώ, υποθέτω, τα ΜΑΤ έπρεπε να τους ... αφήσουν να ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ στα αποδυτήρια των διαιτητών με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ;

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ;

*** Πέραν όλων αυτών πού ανέφερα και πού με οδήγησαν στα προσωπικά μου συμπεράσματα τα οποία εξέθεσα, υπάρχουν και κάποιες ερωτήσεις, οι οποίες χρήζουν ΠΕΙΣΤΙΚΩΝ απαντήσεων. Και ερωτώ, αλήθεια ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ την μεταφορά με δεκάδες πούλμαν των χιλιάδων ... «μιρμιγκιδόνων» από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα ;

*** Καταβλήθηκαν άραγε ΔΙΟΔΙΑ κατά την κάθοδο προς Αθήνας αλλά και κατά την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη και αν ναι, ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ καταβλήθηκαν ; Ζητήθηκαν, άραγε ταυτότητες ή άλλα έγγραφα ταυτοπροσωπίας κατά την είσοδο των οπαδών στο Ολυμπιακό Στάδιο, ή μπήκαν μπούγιο μέσα καταστρατηγώντας τον προσφάτως ψηφισθέντα και ΙΣΧΥΟΝΤΑ νόμο στη Βουλή ;

*** Οι ερωτήσεις μου απευθύνονται βασικά στον λίαν ευαίσθητο υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, τον οποίο έτυχε κάποτε να γνωρίσω προσωπικά κατά τη διεκδίκηση της διοργάνωσης «Αθήνα 2004». Και ακόμη αναρωτιέμαι αν, ο υπουργός πού δεν δίστασε να παρέμβει δημόσια και να τοποθετηθεί όταν κάποιος κλότσησε ένα γατάκι, προτίθεται να τοποθετηθεί πάλι δημόσια για τα καταδικαστέα γεγονότα του τελικού ή αυτά κάνουν ... τζιζ και ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ να βγαίνουμε απ' το καβούκι μας.

ΠΑΑΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΒΡΟΜΥΛΩΝ !

*** Και τελικά, για να λύσουμε την αρχική μας απορία, το μάρμαρο ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να πληρώσει ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ούτε η έπο, ούτε οι βλαχοπρόεδροι, ούτε τα λαμόγια της έπο, ούτε καν η ασφάλεια πού ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ να βρεί και να συμφωνήσει η έπο, παραμονή του τελικού. Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ καμία ασφαλιστική εταιρεία πού να πληρώνει χωρίς αντίρρηση μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να καλύψει ζημιές πού ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ότι θα υπάρξουν σε ποδοσφαιρικό τελικό, με αντίπαλες τις συγκεκριμένες ομάδες.

*** Μη γελιόμαστε λοιπόν, φίλοι μου. Οποια ζημιά, όποια αβαρία υπέστη το στολίδι του ελληνικού Αθκλητισμού ΟΑΚΑ, ΕΜΕΙΣ θα το πληρώσουμε. Οοολοι μαζί θα το πληρώσουμε και θα πούμε κι' ένα τραγουδάκι ...

«Οι 167 υπερτυχεροί της επο»

*** «Αγαπητέ Μανώλη, Έγινε και ο τελικός Κυπέλλου της εξυγίανσης και γέμισε υπερηφάνεια η Ελλάδα για ακόμη μια πρωτιά της ΕΠΟ με ευγενική συνδρομή του λαού του ΠΟΑ και ΜΠΑΟΥΓΚ . Περιμένω με ανυπομονησία τις ενέργειες της αδέκαστης Αθλητικής Δικαιοσύνης για τις ποινές που θα επιβάλλει για τα έκτροπα των οπαδών της εξυγίανσης που συνεχίζουν απτόητοι το έργο της καταστροφής του ποδοσφαίρου με την ανοχή της ΕΠΟ και της Αστυνομίας .

Βέβαια από το πρόσφατο γραπτό σου όλοι είμαστε έκπληκτοι για τους 167 υπερτυχερούς που εργάζονται ακατάπαυστα στην ΕΠΟ και δικαιολογούν απόλυτα τις παχυλές αμοιβές τους με το έργο που επιτελούν για την πρόοδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και την Εθνική ομάδα όπου δεν προλαβαίνουμε να πανηγυρίζουμε επιτυχίες ειδικά με τις πρόσφατες επιλογές του τεχνικού επιτελείου / ιερατείου που επέλεξαν μόνο 2 παίκτες του υπερπρωταθλητή Ολυμπιακού εφ´οσον είναι καλλιτεροι οι παιχταράδες ΚΟΥΛΑΣ , ΠΟΑ και ΜΠΑΟΥΓΚ τρομάρα τους. Με θρυλικούς χαιρετισμούς. Costas Zarmpalas***

Και ... παρεμβάσεις Καραπαπά στον τελικό

*** Με το γνωστό γλαφυρό ύφος και το καυστικό χιούμορ πού τον χαρακτηρίζει, ο Κώστας Καραπαπάς δεν δίστασε να «παρέμβει» στις εξελίξεις τα ου τελικού με σειρά μηνυμάτων στο διαδίκτυο :

  • «Θες ημίχρονα που κρατάνε 90 λεπτά; Οσο ένας αγώνας ;»
  • «Κάνε κουμάντο κυρ διαιτητή μας οδηγείς σε λάθη! Θέλεις ημίχρονο που κρατάει όσο ένας αγώνας μαζί με παράταση; 120'; Θέλεις ποδόσφαιρο που θα βρίσκουν δουλειά οι γυμναστές αφού θα έχει προθέρμανση 3-4 φορές; Θέλεις τελικό που να μαχαιρώνονται σε πεζογέφυρες ;»
  • «Θέλεις τελικό χωρίς κόσμο; Θες τελικό της προηγούμενης χρονιάς την επόμενη; Θες τελικό που να μην τελειώνει ούτε την επόμενη μέρα; Όταν σε όλο τον κόσμο οι τελικοί κρατάνε 90' ή 120 ή 120' και πέναλτι, στην Ελλάδα το ημίχρονο είναι 120' και όλος ο τελικός έχει τον ατελείωτο»
  • « Ποιος Μπαλτάκος; Κάντε τώρα πρόεδρο τον ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ. Ο Λαόθς απαιτεί τελικό ωθ το πρωί» ***

«Φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη»

*** "Κεραυνός ο Μαρινάκης! Και όλα όσα είπε ήταν απολύτως σωστά. Πουθενά δεν έπεσε έξω και για τα πρόσωπα που έχουν κάνει την ΕΠΟ τσιφλίκι τους, και για τα αφεντικά τους που όλοι καταλαβαίνουμε ποιους έβαλε στο κάδρο. Αλλά σ' αυτή την περίπτωση δύο είναι εκείνοι που ευθύνονται για το χάλι του ποδοσφαίρου. Από τη μια είναι οι λίγοι επενδυτές που περιέργως σιωπούν με όσα βλέπουν να γίνονται μέσα στα υπόγεια της ΕΠΟ, και από την άλλη ευθύνονται τόσο η κυβέρνηση που κάνει την πάπια μη τυχόν και δυσαρεστήσει τους ψευδοεπενδυτές που λυμαίνονται τον χώρο, όσο και η ανεύθυνη ΟΥΕΦΑ του Τσεφερίν. Αυτοί είναι εκείνοι που φέρουν την μεγαλύτερη ευθύνη για το ποδόσφαιρο της χώρας μας" Χρήστος Αρναούτογλου ***

«Παραπληροφορώντας και εκβιάζοντας»

*** «Δυστυχώς Μανώλη , έτσι όπως τα λες είναι..το σύστημα επο που επέβαλε ο Κοντωνής , με συνεργασία ουεφα παραπληροφορώντας και εκβιάζοντας, έχει εδραιωθεί με πολλά πλοκάμια και οι αρχηγοί του είναι γνώστες κάθε λεπτομέρειας ..δρουν με μεθοδικότητα και προσπαθούν να παραμερίσουν το καταστατικό της ΟΥΕΦΑ με πρόσωπα και διατάξεις στα μέτρα τους...η κυβέρνηση αυτή καθόλου δεν έχει αγγίξει αυτό το άθλιο σύστημα και απορώ, πως ανέχεται τον εγκάθετο και υπάλληλο του Κοντωνή, Φιλιππούση, να λύνει και να δένει χωρίς να κάνει οτιδήποτε..

*** Πως οι άλλοι με την μεγαλύτερη παρέμβαση από καταβολής ελληνικού ποδοσφαίρου στο αυτοδιοίκητο, διέλυσαν με κατηγορίες τους υποψηφίους, επέβαλαν από το πότε μέχρι και με ποιους διαιτητές θα γίνει ο τελικός κυπέλλου, επέβαλαν διοικούσα Κουτσοκούμνη , επέτρεψαν τη βία και την εξαγορά των εκλογών της επο, και αυτή η κυβέρνηση κάνει τον Πόντιο Πιλάτο??? *** Εμείς οι Ολυμπιακοί όπως αποφασίσαμε για την προηγούμενη , έτσι θα αποφασίσουμε και για την τωρινή με αυτά που δεν κάνει και επιτρέπει σε μια εγκληματική ομάδα να καταστρέφει το ποδόσφαιρο» Spiros Kalisperatis ***

*** Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ για όλα τα ΑΙΣΧΗ των οπαδών του Μπάοκ, βαρύνει τους ανθρώπους πού τον διοικούν. Και μεγαλύτερη απόδειξη της ευθύνης ( και ίσως της ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ ) από το ΕΜΕΤΙΚΟ μήνυμα πού εξέδωσε προς τους οπαδούς, με το οποίο τους ... ζητάει συγνώμη κι' όλας για την ... ταλαιπωρία τους, ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ προφανώς τα όσα ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ σε βάρος όχι απλά του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και της ελληνικής ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ! Είμαι περίεργος, οι τόσο ευαίσθητοι όσον αφορά άλλες ομάδες αθλητικοί δικαστές και εισαγγελείς, αυτοί πού ... μετράνε τους πυρσούς για να επιβάλουν ποινές ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΕΔΡΑΣ θα τολμήσουν να τα βάλουν με τους ΡΩΣΙΚΟΥΣ μηχανισμούς ; ***

*** ΕΙΠΕ : «Για μένα, το πήρε ο Μπάοκ» ( Ραζβάν Ατιτλέσκου ) ***

*** Απολύτως φυσιολογικό για τα ΑΡΔολαμόγια πού ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ κι' απ' τους ΔΥΟ ΦΙΝΑΛΙΣΤ, να μη γράφουν ΤΙΠΟΤΑ για τα αίσχη του τελικού, αλλά να «περιορίζονται» στην «υψηλή κριτική» των φάσεων του αγώνα. Μια ζωή ΞΕΦΤΙΛΕΣ ***

*** Υπάρχουν και καλά νέα απ' τον τελικό. Επιτέλους είδε τίτλο και το 12χρονο παιδί του Τσίπρα ! Αυτό πού το βάζετε δηλαδή ***

*** ΕΓΡΑΨΕ : "Συγχαρητήρια στην ΕΠΟ για τη διοργάνωση του τελικού. Δυσφήμησε επαρκώς το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως και ο Κλάτενμπεργκ που παρενέβη στον Λαόθ για να συνεχίσει τον τελικό» ( Σωτήρης Βοργιάς, πρώην διεθνής διαιτητής ) ***

*** «Έλειψε η τοξικότητα και πεθάναμε απ τα δακρυγόνα» #sdna #paopaok ( Το Site του Λαθρέμπορα@ToGolendri ) ***

*** Μια χαρά τα πήγε ο καλύτερος του Τσιμίκα Γιαννούλης στο Νόρουϊτς – Τόττεναμ 0-5 και από την πλευρά του μπήκαν τρία γκολ. Οσο γι τον Τζιόλη, πάλι πάγκο. Εχει πιάσει αράχνες ο ποπός του εκεί. Θα ακούνε στη Νόρουϊτς για Μπάοκ και θα τραβάνε το πέτο τους. «πως την πατήσαμε έτσι», θα μουρμουράνε. ***

*** Η στήλη Πολλά Εν Ολίγοις δημοσιεύθηκε στον Κόκκινο Πρωταθλητή στις 24/5/2022. ***

Διαβάστε επίσης