Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους… τάραξε ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ της Νότιγχαμ Φόρεστ!

Τους… τάραξε ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ της Νότιγχαμ Φόρεστ!
Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 - 16:05

«ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ» ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ :

«ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΟΒΕΝΤΡΥ Η ΓΟΥΪΜΠΛΕΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΙ' ΕΜΕΙΣ ΛΕΦΤΑ» ! * «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ» !

*** Υπογράφει ως «Τάκης Original». Αναμφισβήτητα οπαδός της Αεκ. Από εκείνους τους «άλλους» οπαδούς, τους «σκεπτόμενους» ας το πούμε. Η ανάρτησή του στο διαδίκτυο, μια μόλις μέρα μετά την άνοδο της Νόττιγχαμ στην Πρέμιερ Λίγκ, πού προκάλεσε αίσθηση στο ... ελληνικό ποδόσφαιρο, σπάει κόκαλα. Όχι πολλών, αλλά ενός. Και αυτό, φτάνει.

*** Να δούμε λοιπόν τι ανάρτησε ο Τάκης Ορίτζιναλ, παραθέτοντας στον ΑΘΛΟ της Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη, τα έργα και της ημέρες εκείνου πού μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στο απυρόβλητο της οπαδικής οργής, δλδ. τον Δημήτρη Μελισσανίδη, χωρίς καν να αναφέρει το όνομά του :

*** «Τίγρη, πάρε κι' εσύ ομάδα στην Αγγλία», τον προκαλεί. Σαν να του λέει ... «αν μπορείς ...» το οποίο παραλείπει, απομυθοποιώντας τον πλήρως. Πάρε κι' εσύ μια ομάδα στην Αγγλία, να την ανεβάσεις ΚΙ' ΕΣΥ στην Πρέμιερ Λιγκ και ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΙ' ΕΣΎ όσα θα κερδίσει ο Μαρινάκης, μπας και επωφεληθεί ΚΑΙ Η Αεκ και καταφέρετε να συναγωνισθείτε τον Ολυμπιακό !

*** Μιλάμε για πρόκληση ανοιχτή, για πρόκληση ευθεία, για πραγματικό πέταγμα γαντιού, για πρόσκληση σε μονομαχία.

*** Η δόμηση του κειμένου του οπαδού «Τάκη Ορίτζιναλ, είναι αριστοτεχνική και τα επιχειρήματα ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ. Χρησιμοποιεί την ακατανίκητα ΕΙΡΩΝΙΚΗ τακτική, αποβάλλοντας ή έστω αποδυναμώνοντας έτσι κάθε τυχόν αμφισβήτηση της οπαδικής του ταυτότητας. Ιδού ολόκληρη η ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ για την ποδοσφαιρική απαξίωση του διοικητή της Αεκ, ανάρτηση :

*** «Πρόκειται για μία εφιαλτική εξέλιξη για το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς η άνοδος στην Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να αποφέρει εκατομμύρια στον Μαρινάκη ενώ παράλληλα θα του δώσει τη δυνατότητα να φτιάξει διασυνδέσεις με μανατζερικά γραφεία τα οποία ήταν μη προσεγγίσιμα, προκειμένου να φέρει παίκτες αξίας. Μόνο δια της πλαγίας οδού μπορούν οι Ολυμπιακοί να κάνουν τη διαφορά για την ομάδα τους και μέσα από τον αθέμιτο ανταγωνισμό

*** Αν ο Ολυμπιακός είχε το 3ο-4ο μπάτζετ της κατηγορίας θα βρισκόταν μονίμως σε τροχιά play out, καθώς οι άνθρωποι αυτοί δεν γνωρίζουν να χτίζουν ομάδες, παρά μόνο να αγοράζουν και με πηγές εσόδων οι οποίες μόνο ο σκοτεινές μπορούν να χαρακτηριστούν.

*** Δεν ξέρω τι θα κάνετε οι άλλοι αλλά στο στρατόπεδο της ΑΕΚ πρέπει να αντιληφθούν τον κίνδυνο που ελλοχεύει σε ότι αφορά το άνοιγμα της οικονομικής ψαλίδας και να πράξουν άμεσα.

*** Ίσως ο Μελισσανίδης θα έπρεπε να ακολουθήσει την ίδια τακτική και να απαντήσει στο ίδιο μοτίβο αγοράζοντας μία ομάδα τύπου Κόβεντρι ή Γουίμπλεντον, προκειμένου να ακολουθήσει την ίδια διαδρομή από την Τσάμπιονσιπ στην Πρέμιερ, ούτως ώστε να βγάλουμε και εμείς λεφτά.

*** Ένα τέτοιο ενδεχόμενο σε συνδυασμό με το νέο γήπεδο, θα μπορούσε να αποφέρει τεράστια έσοδα στον οργανισμό ΑΕΚ και να εξασφαλίσει ένα μπάτζετ εκατοντάδων εκατομμυρίων, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό ο οποίος όχι μόνο δεν βγάζει από το Καραϊσκάκη αλλά προσπαθεί ακόμα και να αποπληρώσει τα δάνεια από τις τράπεζες, τα οποία θα εξοφληθούν μάλλον από τα λεφτά της πρέμιερ λιγκ.

*** Αν η ΑΕΚ φτάσει στο σημείο να έχει και εκείνη ομάδα δορυφόρο στην Πρέμιερ Λιγκ, τότε μπορεί σε βάθος χρόνου να έχει ένα μπάτζετ 250 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα της εξασφαλίσει την πολυπόθητη παντοδυναμία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αποκτώντας χαοτική απόσταση από τους αντιπάλους της και ταυτόχρονα μία σταθερή παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του Τσάμπιονς λιγκ, με προοπτική μέχρι και την οκτάδα. Πρόεδρε πρέπει να δράσεις πριν να είναι αργά».

*** Βεβαίως, τεχνηέντως ο Τάκης Ορίτζιναλ δεν αναφέρεται σε κανένα σημείο στα χρήματα ( 100 εκατομμύρια ) πού ΔΑΠΑΝΗΣΕ ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να κάνει δική του την ομάδα της Νόττιγχαμ. Επένδυσε αυτά τα χρήματα ΡΙΣΚΑΡΟΝΤΑΣ μια ολόκληρη περιουσία, χωρίς να έχει οποιαδήποτε εγγύηση. Ηταν προσωπική του επιλογή, πού ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕ τελικά, με το παραπάνω. Να ... ρωτήσω αν θα το έκανε ποτέ αυτό ο ... Μελισσανίδης ; Μπα, δεν χρειάζεται.

*** Αναρωτιέμαι, όπως και πολλοί διαδικτυακοί φίλοι, αν η ... Κόβεντρυ ή η Γουίμπλετον θα ... ήθελαν ποτέ να τεθούν υπό το ιδιοκτησιακό καθεστώς ενός Μελισσανίδη. Για να πάθουν ό,τι παθαίνει η Αεκ ; Η μπας και νομίζει ο φίλος ότι οι Εγγλέζοι τρώνε πίτουρα και καίνε κάρβουνο ; Πιστεύει κανείς ότι δεν είναι ενημερωμένοι εκεί στην Αγγλία για το τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Μόνο ένας Μαρινάκης θα μπορούσε τέτοιο άθλο :

Πάλεψε μόνος εναντίον ΟΛΩΝ και ... τους συνέτριψε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ

*** Θυμάστε από πόσους ελεγκτικούς μηχανισμούς πέρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πόσες επιτροπές και πόσα όργανα, μέχρι να πάρει το Ο.Κ. να του ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ μία ομάδα της Τσάμπιονς Σιπ ; Και μάλιστα την ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ. Τότε πού εξελίσσονταν η μεγάλη ΠΛΕΚΤΑΝΗ από δύο «εσωτερικά» μέτωπα .

*** Από την κυβέρνηση των συριζανέληδων με τους περίεργους υπουργούς και υφυπουργούς και από το ΑΝΗΘΙΚΟ και ΑΝΕΝΤΙΜΟ μέτωπο των «συμμάχων» της «εξυγίανσης» στο ποδόσφαιρο και τους ΑΡΔοΜΜΕμέδες πού είχαν εξαγοράσει.

*** Ο Μαρινάκης όμως ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ σκληρό καρύδι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους. Και στο «τέλος της ημέρας», ας το πούμε έτσι, όχι απλά τους ΝΙΚΗΣΕ ΟΛΟΥΣ, αλλά ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ τους ΔΙΕΛΥΣΕ, τους ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ, τους ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ. Όχι μόνον ΑΠΕΚΤΗΣΕ τη Νόττιγχαμ, κάτω από την διαρκή απειλή του ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ με τις ΑΙΩΛΕΣ, ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ και ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ κατηγορίες και διώξεις περί «εγκληματικής οργάνωσης», αλλά και ΚΑΤΑΦΕΡΕ, παλεύοντας μέσα στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της 2ης τη τάξη επαγγελματικής κατηγορίας της Αγγλίας να ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 23 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ στην ΠΡΩΤΗ κατηγορία.

*** Αντιμετώπισε ΠΛΗΘΟΣ, όχι αντιπάλων, αλλά ΕΧΘΡΩΝ πραγματικών, εντός και εκτός συνόρων. Και τους έκανε να βλαστημήσουν το γάλα πού κάποτε βύζαξαν. Με αποτέλεσμα την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ και ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, τόσο στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ - πού προηγήθηκε, όπως το λεγόμενο «βάπτισμα του πυρός» - όσο και στο εξωτερικό, με την άνοδο της Νότιγχαμ.

*** Τώρα βέβαια, είναι και μια άλλη «λεπτομέρεια» που σίγουρα αποδυναμώνει την πρόταση του οπαδού «Τάκη Ορίτζιναλ» προς τον επενδυτή Μελισσανίδη. Οι ομάδες πού προτείνονται για αγορά, είναι λανθασμένα παραδείγματα. Ποια σχέση δηλαδή μπορούν να έχουν η Κόβεντρυ ή η Γουϊμπλετον με την ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ Νόττιγχαμ ; Για όνομα, πού λέει και ο νωδός συνάδελφος. Συγκρίνουμε τη βούρτσα με τον ... Βαλέ μπαστούνι ; Τρία Τσάμπιονς Λίγκ έχει η Νόττιγχαμ στην τροπαιοθήκη της. Μαζί με δύο τίτλους πρωταθλητή και δύο Κύπελλα Αγγλίας ! Πού να τα βρούν αυτά οι ... κοβεντρογουίμπλετες ; Στη λαϊκή τηςΝτάουνινγκ Στρίτ ;

*** Αυτά τα ολίγα σχετικά με την πραγματικά ... εποικοδομητική παρότρυνση (αλλά απολύτως ΑΝΕΦΙΚΤΗ )) του κ. «Τάκης Ορίτζιναλ» προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη να ... αγοράσει κι' αυτός μία ομάδα για να κερδίσει πολλά εκατομμύρια και να ... βοηθήσει την Αεκούλα.

Μπορεί να πάει στην Αγγλία ;

*** Λοιπόν, εντελώς επιγραμματικά και χωρίς πολλά - πολλά, κάποιες ΕΥΛΟΓΕΣ ερωτησούλες. Πρώτον, ΑΝ ο Μελισσανίδης κέρδιζε τόσα λεφτά από την αγορά αγγλικής ομάδας, θα ... έδινε λες και στην Κούλα το ... κατιτίς της ;

*** Δεύτερον, αναρωτιέμαι αν ο Μελισσανίδης ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟΣ στο αγγλικό ποδόσφαιρο ως ιδιοκτήτης ομάδας. Άποψη μου, ότι δεν μπορεί να αγοράσει οτε ερασιτεχνική, με τους ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ και ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ πού ΙΣΧΥΟΥΝ στο ποδοσφαιρικό νομικό καθεστώς της Γηραιάς Αλβιώνος.

*** Τρίτον και τελευταίο, μπορεί, άραγε ο Μελισσανίδης ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ; Ερώτηση κάνω, γιατί δεν είμαι σίγουρος ..

«Από τα φιλαράκια τους ή από αδέκαστους

δικάζονται οι παρανομούντες ;»

*** «Αγαπητέ Μανώλη, Από τα πρόσφατα γεγονότα που σχετίζονται με τα συνεχή και διαρκή εγκλήματα που διαπράττουν οι παράγοντες της ΕΠΟ διαφαινεται πλέον ότι επικρατεί ένα καθεστώς συνεχούς ατιμωρησίας εφ´ όσον οι παρανομούντες δικάζονται από τα φιλαράκια τους η από αδέκαστους ?????? δικαστικούς λειτουργούς που αποφασίζουν ερμηνεύοντας τους νόμους επιλεκτικά προκαλώντας αγανάκτηση αλλά και οργή.

*** Προκαλεί κατάπληξη πως μετά όσα συνέβησαν με την Συνομωσία κατά του ΑΡΗ εις όφελος ομάδας της εξυγίανσης που κατέπεσε με βρόντο με παρέμβαση της UEFA δεν βλέπουμε καμία κίνηση εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας και του αρμόδιου Υπουργού ώστε να σταματήσουν τελεσίδικα τα συνεχή σκάνδαλα των Μαφιόζικων επιτροπών της ΕΠΟ αλλά ανακοινώνεται με θράσος η μοναδική υποψηφιότητα του Βαζελο Μπαλτάκου που δηλώνει ότι ο στόχος της προεδρίας του είναι να θέσει την διαιτησία στον έλεγχο της Μαφίας της ΕΠΟ και κανείς δεν αντιδρά.

*** Μήπως , λέω μήπως πρέπει να σκεφτούν σοβαρά εκτός του Μαρινάκη όσοι ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικών ομάδων που έχουν βάλει τα λεφτά τους και όχι όπως η ΚΟΥΛΑ φεσώνοντας όλους εμάς , την εκδοχή ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ !!!! εάν βέβαια υπάρχει πιθανότητα να προχωρήσει τέτοια ενέργεια στο πλαίσιο της UEFA - FIFA.

*** Εν τω μεταξύ συνέχισε απτόητος να τούς τα γράφεις με τον απαράμιλλο τρόπο που γνωρίζεις και με πάντα τεκμηριωμένα στοιχεία. Με θρυλικούς χαιρετισμούς. Costas Zarmpalas ***

ΑΔ : ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΚΑΡΤΣΑΚΛΑ

*** Και ενώ ούτε χθες (μέχρι τις 6 το απόγευμα ) υπήρξε κάποια κίνηση σχετικά με την έκδοση κατηγορητηρίων για τα γεγονότα του τελικού Κυπέλλου, ήρθαν στ' αυτιά μας κάποιες πληροφορίες πού αφορούν την έκθεση του παρατηρητή.

*** Ποιος ήταν ο παρατηρητής του τελικού ; Καρτσακλάς Θωμάς λέγεται και είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας. Δεν γνωρίζω το περιεχόμενο της έκθεσής του για τα γεγονότα του τελικού. Πιθανότατα να μην το γνωρίζει ... ούτε ο ίδιος !

*** Αυτά πού μεταφέρονται με την μορφή πληροφοριών, λένε πως η έκθεση πού υπογράφεται από τον κ. Καρτσακλά, είναι απολύτως ... «εκπτωτική». Ότι «δεν τα λέει όλα», αλλά μόνον αυτά πού δεν θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν πολύ οδυνηρές ποινές.

*** Όπως και να έχει, η απίστευτη ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ στις ενέργειες της αθλητικής Διμκαιοσύνης, όπως ήταν επόμενο δίνει τροφή όχι μόνο για τέτοιου είδους πληροφορίες, αλλά και για ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ

*** Ψυχορραγεί η Καρλόττα ***

*** Πωλούνται φανέλες, κασκόλ και σωβρακάκια της Χάντερσφιλντ. Ελαφρώς χρησιμοποιημένα, σχεδόν καινουργή. Πληροφορίες: Κον Λαλάκη. #sdna ( Το Site του Λαθρέμπορα@ToGolendri ) ***

*** ΕΙΠΕ : «Ο Μελισσανίδης μου είπε να βγάλω δίπλωμα για παπάκι καιθ θα το έκανε αυτοκινήτου» (Daniel Batista, στο gazzetta.gr ) ***

*** Στον Ελληνικό τελικό κυπέλου η ώρα έναρξης ήταν 20:00 το βράδυ και το πρώτο ημίχρονο τελείωσε 22:15 .... έχουν λίγη δουλίτσα ακόμα στο Champions League ...» ( Dimitris Nikolaidis ) ***

*** Πήρε 4 τίτλους στον ερασιτέχνη ο ΠΟΑ κ μόνο στην Ομόνοια δεν βγήκαν οι ζελέδες κ τρέχουν να ψηφίσουν τον Μαλακατέ για πρόεδρο. Όσους πήρε δηλ ο λυμπιακός στο γυναικείο ΠΟΛΟ μόνο που οι δύο ήταν Ευρωπαϊκοί ! Η διαφορά μας ΤΟ ΧΑΟΣ (vercost_7@7Vercost ) ***

*** «Μη βιαζεστε κ. Γαβαθιώτη να χαιρετήσετε την άνοδο της Νόττιγχαμ ! Πρέπει να εκφέρουν τις απόψεις τους αν ανέβηκε κατηγορία η ομάδα του κ. Μαρινάκη, οι κ.κ. Τριανταφυλλόπουλος, Βαξεβάνης, Θωμα'ί΄δης, Καμμένος, και Φιλιππάκης» ( Σπύρος Θύμης ) ***

*** Η στήλη Πολλά Εν Ολίγοις του Μανώλη Γαβαθιώτη δημοσιεύθηκε στον Κόκκινο Πρωταθλητή στις 31/5/2022. ***

Διαβάστε επίσης