Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μετά τη Τζαμπασοφιά, η σειρά της... ψευτοβασίλισσας των Άνω Λιοσίων!

Μετά τη Τζαμπασοφιά, η σειρά της... ψευτοβασίλισσας των Άνω Λιοσίων!
Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 - 10:00

ΜΕΤΑ ΤΗ ΤΖΑΜΠΑΣΟΦΙΑ, Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ... ΨΕΥΤΟΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΩΝ ΑΝΩΛΙΟΣΙΩΝ

Η ΚΑΝΟΥΛΑ ΡΕΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ !

ΤΖΑΜΠΑ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΔΩΝΙ ΣΤΟΝ «ΜΑΚΗΤΑΛΑΡΟ» ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΒΑΝ

ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΟΥΝ ΟΙ «ΛΥΣΕΙΣ» ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗΣ ΑΕΚΟΥΛΑΣ ;

Η κάνουλα απ' όπου ρέει το δημόσιο χρήμα, πού έχει ανοίξει εδώ και χρόνια για την Αεκούλα, σε όλες της τις εκφάνσεις, εξακολουθεί να την τροφοδοτεί με αμέτρητες ποσότητες ευρώ. Λες και η ικανοποίηση των οικονομικών αναγκών της Αεκ και των ανθρώπων της είναι η κυρίαρχη προτεραιότητα των αναγκών της ενίσχυσης των αθλητικών υποδομών της χώρας.

*** Μόλις προχθές, ο εντεταλμένος διαχειριστής των εσόδων από τα διάφορα κοινοτικά κονδύλια υπουργός ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης πού δεν έχει πεί ποτέ όχι, ούτε και πρόκειται ποτέ να πεί στην τροφοδοσία των «επενδυτών» των ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, επισκέφθηκε το παραχωρημένο από το κράτος στην ΚΑΕ Αεκ Κλειστό Ανω Λιοσίων, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο των BAN της FIBA κ. Μάκη Αγγελόπουλο ( ή απλά «Μακητάλαρο» όπως είναι ευρύτερα γνωστός στους οπαδούς της ομάδας του ).

*** Στη συνέχεια, ο κ. Γεωργιάδης έκανε δηλώσεις στις κάμερες πού τους περιστοίχιζαν : «Το γήπεδο αυτό ήταν εγκαταλελειμμένο από την εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων και τα τελευταία δύο χρόνια, έχει γίνει ένα πραγματικό στολίδι και ένα λειτουργικό γήπεδο μπάσκετ, χάρη στην ηγεσία της ΚΑΕ ΑΕΚ. Δεσμευτήκαμε να βρούμε λύσεις για την ενεργειακή του αναβάθμιση, την ενεργειακή του εξοικονόμηση και την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής. Για την κυβέρνησή μας η Δυτική Αττική αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα».

*** Ο υπουργός δεν αποκάλυψε σε τι ποσόν θα κυμανθεί η κρατική εισφορά προκειμένου να καλυφθούν οι «λύσεις» πού ανέφερε και να ικανοποιηθούν έτσι οι απαιτήσεις της Αεκ. Θα μας το φυλάει για έκπληξη, ίσως. Το τι ακριβώς συνέβη, περιγράφεται αναλυτικά στο φωτο-ρεπορτάζ του gavata news, από την δημοσιογράφο Αννα Γαβαθιώτη :

*** «Οταν ο Άδωνις αντίκρυσε το... "πέπλο της βασίλισσας" στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων

*** Την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει το Ολυμπιακό ακίνητο των Άνω Λιοσίων, από την εγκατάσταση της ΚΑΕ ΑΕΚ σε αυτό, επιχείρησαν να ωραιοποιήσουν – τον τελευταίο καιρό – με άρθρα τους, φίλα προσκείμενα στην ΚΑΕ μέσα ενημέρωσης, όπου περιγράφονταν οι εργασίες στις οποίες προέβη "ολόκληρο το καλοκαίρι" και για τις οποίες όπως χαρακτηριστικά τονιζόταν... "η ΑΕΚ δρα κάτω από άκρα μυστικότητα"! Προς τι η... "άκρα μυστικότητα" για εργασίες που αποβλέπουν στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και τη βελτίωση των υπηρεσιών του γηπέδου, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...

*** Οι παράγοντες της ΚΑΕ ΑΕΚ φαίνεται πια πως έχουν αποδεχτεί το γεγονός ότι το... "παλάτι" στο οποίο εγκαταστάθηκε και σε συχνές αναφορές τους ΟΜΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ότι παρέλαβαν, δεν είναι ακριβώς αυτό που ήταν, αλλά ευελπιστούν ότι ΘΑ (ξανα)γίνει, με την έννοια ότι θα καταστεί και πάλι άκρως λειτουργικό. Όπως δηλαδή το παρέλαβαν 2,5 περίπου χρόνια πριν, από την πολιτεία και από τον Έλληνα φορολογούμενο.

*** Ποια είναι αυτά τα έργα που χρειάστηκε... όλο το καλοκαίρι για να γίνουν; "Υπό άκρα μυστικότητα", λοιπόν, άναψαν (;;;) τα φώτα περιμετρικά του γηπέδου, έβαλαν εταιρεία security για φύλαξη στους αγώνες, αντικατέστησαν με αναπαυτικότερες τις καρέκλες των επισήμων, αρίθμησαν και με ταμπελίτσες τις Θύρες... Πανηγύρισαν ουσιαστικά για τα... προβλεπόμενα και τα αυτονόητα, αφού βάσει της συμφωνίας που υπεγράφη για την εγκατάστασή της, η μπασκετική ΑΕΚ – μεταξύ άλλων ΟΦΕΙΛΕΙ να:

* Αναλαμβάνει με αποκλειστικά δική της επιμέλεια, δικές της φροντίδες, ενέργειες και δαπάνες να μετατρέψει και να μετασκευάσει τον κεντρικό αγωνιστικό χώρο του μισθίου, από αγωνιστικό χώρο διεξαγωγής αγώνων πάλης και άλλων συναφών μαχητικών αθλημάτων, σε αγωνιστικό χώρο που θα μπορεί να φιλοξενήσει διεθνούς επιπέδου αγώνες καλαθοσφαίρισης.

* Αναλαμβάνει αποκλειστικά όλες ανεξαιρέτως τις λειτουργικές δαπάνες της εγκατάστασης, στο μέτρο που της αναλογούν και ιδίως τις δαπάνες για τον καθαρισμό του, την αδιάκοπη φύλαξη του επί 24ώρου βάσεως, τη συντήρησή του, τη λειτουργία και τη συντήρηση των πάσης φύσεως μηχανολογικών και λοιπών εγκαταστάσεών του, τη θέρμανσή του, την υδροδότησή του και την ηλεκτροδότηση του.

*** Για τις σημαντικές, όμως, παραλείψεις που κάθε άλλο παρά... "μυστικό" πλέον αποτελούν και αφορούν σε αποκαλύψεις της εφημερίδας Κόκκινος Πρωταθλητής και του δημοσιογράφου Μανώλη Γαβαθιώτη – δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ νεοτέρα ενημέρωση!!! Αν δηλαδή μέσα σε αυτή την... "άκρα μυστικότητα" ξεχρεώθηκαν και τα χρέη προς τη ΔΕΗ και τους μεροκαματιάρηδες που εργάστηκαν γι' αυτό, αν επιδιορθώθηκε η στεγανοποίηση της οροφής του κλειστού, κ.τ.λ..

*** Την ευκαιρία όμως της επίσκεψης του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη και του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου στον Δήμο Φυλής, για την υπογραφή της σύμβασης μετεγκατάστασης των Μεταφορικών Εταιρειών του Ελαιώνα σε έκταση του Δήμου, άδραξαν το πρωί της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου, οι διοικητικοί παράγοντες της ΚΑΕ, για να δείξουν και σ' εκείνους τα κατορθώματά τους και να τους "ενημερώσουν", όπως γράφτηκε, για το πλάνο ανάπτυξης των εγκαταστάσεων. Την ιστορική επίσκεψη μάλιστα έδωσαν στη δημοσιότητα με ένα βίντεο, ενδεδυμένο με την... ανάλογη μουσική υπόκρουση!

*** Την ξενάγηση των κυβερνητικών στελεχών ανέλαβε αυτοπροσώπως ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο οποίος ενθουσιωδώς "κατηύθυνε" το βλέμμα του Υπουργού με το δάκτυλό του... Και "δείτε εδώ Υπουργέ μου πρόοδος", και "δείτε εκεί Υπουργέ μου ανάπτυξη"...

... μέχρι που το βλέμμα του Υπουργού έπαψε να πειθαρχεί στην κατεύθυνση που υποδείκνυε το δάκτυλο του Αγγελόπουλου και τότε... τα λόγια (εφόσον υπάρχει εικόνα) είναι περιττά! Ας δούμε καρέ – καρέ την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη, σε μία ελεύθερη απόδοση εκφράσεων, αντικρίζοντας το... "πέπλο της βασίλισσας" – τους μουσαμάδες δηλαδή που ΑΚΟΜΑ συγκρατούν το βρόχινο νερό – να αιωρούνται από την οροφή του κτιρίου:

Όταν ο Άδωνις αντίκρυσε το... "πέπλο της βασίλισσας" στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων ***

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Το «ομολογούν» και από την ΚΑΕ ΑΕΚ

Το «ομολογούν» και από την ΚΑΕ ΑΕΚ

Το απίστευτο σκάνδαλο με το κλειστό των Άνω Λιοσίων έχει και ποινικές προεκτάσεις: «Φαγώθηκαν» λεφτά της Περιφέρειας και τώρα θέλουν κι άλλα. Γράφει στο Πολλά… εν ολίγοις ο Μανώλης Γαβαθιώτης.