Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιβάν τέλος!

Ιβάν τέλος!
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 - 13:44

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΣΑΒΒΙΔΗ!

ΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η ΕΥΡ. ΕΝΩΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠ0ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ!

*** Η είδηση είναι ήδη γνωστή. Ο Ρώσος ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Πάοκ Ιβάν Ιγκνιατίεβιτς Σαββίδης περιλαμβάνεται στη λίστα των Ρώσων πολιτών στους οποίους επέβαλε κυρώσεις η Ουκρανία, ως επόμενο της εισβολής και του αιματοκυλίσματος κατά του Κιέβου που συνεχίζεται δίχως τέλος από την 24η Φεβρουαρίου. Ο Σαββίδης, πρώην βουλευτής του κόμματος του Βλαντιμίρ Πούτιν και προσωπικός φίλος του Ρώσου προέδρου, βρίσκεται στη θέση Νο 44 της λίστας των κυρώσεων, πού περιλαμβάνει 2507 φυσικά πρόσωπα.

*** Εκείνο πού είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ελληνική κυβέρνηση και βεβαίως αφορά και το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις μία απόφαση εφαρμογής των ουκρανικών κυρώσεων και από τη χώρα μας.

*** Το θέμα, για να μιλήσουμε πιο απλά, είναι αν η ελληνική κυβέρνηση ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ τις κυρώσεις, οπότε και ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ. Αυτό, η απόφαση περί αποδοχής ή όχι των κυρώσεων, αφορά την κάθε χώρα και όχι μόνο την δική μας κυβέρνηση, για την οποία, όπως όλα δείχνουν, η υιοθέτηση των ουκρανικών μέτρων ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για πολλούς λόγους,

*** Μεταξύ αυτών, ότι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι πλήρης και εν δυνάμει σύμμαχος της Ουκρανίας, την οποία ενισχύει με διάφορους τρόπους και στρατιωτικά και οικονομικά, Την συμπαράσταση άλλωστε προς την Ουκρανία έχει διακηρύξει και διακηρύσσει συνεχώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπου βρεθεί κι' όπου σταθεί, στην κυριολεξία.

*** Πέραν όμως αυτών, η χώρα μας ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του ΝΑΤΟ, θα είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει την πολιτική της επιβολής κυρώσεων πού θα ακολουθήσουν τα μέλη των συμμαχιών μας. Η Ελλάδα, όπως και η Κύπρος ( μέλος της ΕΕ και αυτή, όπου ο Σαββίδης διατηρεί διάφορες εταιρείες πού χρηματοδοτούν εν Ελλάδι επιχειρήσεις του ) μπορούν μάλιστα, εκτός της υιοθέτησης επιβολής των κυρώσεων, ακόμα και να τις διευρύνουν, ανάλογα με την εκτίμησή τους.

*** Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει κανένας δισταγμός η προβληματισμός για την ελληνική κυβέρνηση να ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΜΕΣΑ τις κυρώσεις κατά του Ρώσου ολιγάρχη, κάτω από ψευδοδιλλήματα όπως του «πολιτικού κόστους». Τη στιγμή πού ο ουκρανικός λαός κυριολεκτικά ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ από τα όπλα μαζικής εξολόθρευσης του Πούτιν, φαντάζει εξαιρετικά ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ να εξακολουθήσει η χώρα μας όχι μόνο να ΑΝΕΧΕΤΑΙ, αλλά και να ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ τον ολιγάρχη με ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ και ακόμη, ΝΑ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ στους ΩΜΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, όπως συμβαίνει τον τελευταίο καιρό με τη «Νέα Τούμπα» :

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

*** Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ του Πάοκ προς την κυβέρνηση, πού αφορά το γήπεδο, είναι απλή, όσο και ωμή : ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΛΗ ΤΗ ΔΑΠΑΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΟΥΜΠΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ! ***

Διαβάστε επίσης

Μετά το «χάρτινο» και «των Πρεσπών»…

Μετά το «χάρτινο» και «των Πρεσπών»…

Και εγένετο… «πρωτάθλημα Σιδηρόπουλου»! Ο διεθνής διαιτητής–συνοδοιπόρος–χορηγός της «εξυγίανασης» κέρδισε με το σπαθί του την ονοματοδοσία του πρωταθλήματος! Γράφει ο Μανώλης Γαβαθιώτης.

Το «ομολογούν» και από την ΚΑΕ ΑΕΚ

Το «ομολογούν» και από την ΚΑΕ ΑΕΚ

Το απίστευτο σκάνδαλο με το κλειστό των Άνω Λιοσίων έχει και ποινικές προεκτάσεις: «Φαγώθηκαν» λεφτά της Περιφέρειας και τώρα θέλουν κι άλλα. Γράφει στο Πολλά… εν ολίγοις ο Μανώλης Γαβαθιώτης.