Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φτηνά κολπάκια από τον… πλανήτη Άρη

Φτηνά κολπάκια από τον… πλανήτη Άρη
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 - 13:45

*** Γυναίκα διαιτητίνα από τη Φινλανδία θα είναι σήμερα στο VAR για το Άρης – Ολυμπιακός. Και λέω, ρε παιδιά, ευτυχώς πού το VAR είναι στην Αθήνα. Αν ήταν κοντά στο Χαριλάου, μπορεί να έβλεπε τον Καρυπίδη ξαφνικά μπροστά της και να τον ... ερωτευόταν ***

ΦΤΗΝΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΑΠ' ΤΟΝ ... ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ

ΚΑΙ ... ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΑΝΤΣΙΝΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥΣ !

ΜΕ ΕΙΚΟΣΙ ΤΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΕΙΑΝΩΝ

*** Διάβασα τα ονόματα των παιδιών πού μετέχουν στην αποστολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη. Είκοσι τρία άτομα, είκοσι τρία ποδοσφαιρικά διαμάντια. Ακόμα και ο νεαρός στόπερ Χρυσόπουλος (για τον οποίο νομίζω έχουμε ξαναμιλήσει ) πού μετέχει για πρώτη (;) ίσως φορά σε αποστολή της πρώτης ομάδας, θεωρείται για μένα πολύ σημαντική παρουσία.

*** Διαβάζω λοιπό τα είκοσι τρία ονόματα και εδραιώνεται μέσα μου η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ότι, αν μη τι άλλο, ο Ολυμπιακός ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ. Εύκολα ή δύσκολα, θα περάσει τον Αρη, πού βεβαίως είναι πολύ αξιόλογη και υπολογίσιμη ομάδα, αλλά όπως και να το κάνουμε, ΑΠΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΑΓΓΑΣ από του να μπορεί να ανταγωνισθεί τον Ολυμπιακό. Και βεβαίως, εννοούμε σε ... «ποδοσφαιρικό» αγώνα, σε ... ποδοσφαιρικό γήπεδο, όχι σε τίποτα φυσούνες και αποδυτήρια διαιτητών, έτσι ;

*** Προσέξτε τώρα τα «σημεία των καιρών». Και κατ' αρχήν, δεν ασχολούμαι ούτε και με ενδιαφέρει το τι θα κάνει ο Πόα με τον Μαντσίνι. Αν τον πάρει, να τον χαίρεται. Εχει πάρει και χειρότερους. Εγώ έχω εκφράσει εδώ και καιρό την άποψή μου, εν ολίγοις ότι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για τον Ολυμπιακό αυτός ο παίκτης. Τώρα, αν ο Καρυπίδης έχει χολωθεί γιατί ίσως να μην ενέδωσαν οι δικοί μας στις απαιτήσεις του, ΔΙΚΟ ΤΟΥ το πρόβλημα. Ας πάει στον Αλαφούζο να ... κονομήσει.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΕ ... KARAGIOZ STYLE

*** Άλλο είναι το θέμα και ας τα πάρουμε απ' την αρχή. Η «καλλιέργεια» του κλίματος από τον Καρυπίδη ξεκίνησε από τις ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ και σαφώς ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΣΤΙΚΕΣ «διαμαρτυρίες» του προέδρου του Αρη για τη διαιτησία του πρώτου αγώνα. Όταν ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ότι πουλάει αέρα – πατέρα, διότι δεν επρόκειτο να γίνει τίποτα, άρχισε να διαλαλεί και να εξακοντίζει ανά την υφήλιο το ... «αίτημά του» να οριστεί Ελληνας διαιτητής στη ρεβάνς, δηλαδή στο γήπεδό του.

*** Karagioz style o πρόεδρος του Αρη στο συγκεκριμένο, πού για να το ... «τεκμηριώσει» πέταξε και ΤΟ ΨΕΜΑ ! Είπε ότι ΤΑΧΑΤΕΣ ο διαιτητής όταν τελείωσε το παιχνίδι του είπε ότι ... «έκανε λάθος» πού ... «ακύρωσε το ... «γκολ» του Γικαρσία σφυρίζοντας φάουλ σε βάρος του Κασάμι». Φυσικά, ο Καρυπίδης είπε ψέματα και αυτό το διαβεβαίωσε Ο ΙΔΙΟΣ ο Πορτογάλος διαιτητής όταν έκπληκτος ... πληροφορήθηκε ότι είχε τέτοια συνομιλία με κάποιον πού δεν γνώριζε ούτε εξ όψεως, όπως είπε.

*** Το ψέμα όμως την έκανε τη δουλειά πού ήθελε ο πρόεδρος του Αρη να κάνει, «εναρμονιζόμενος» στην προκειμένη περίπτωση με τα ρώσικα ΜΜΕ πού έβαλαν κι' αυτά το χεράκι τους, στην παραπληροφόρηση για ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΦΑΝΑΤΙΛΑΣ. Και οι ... εξάψεις από τους Αρειανούς, άρχισαν αμέσως. Και να τα ... μηχανοκίνητα και να οι εκδηλώσεις και να οι συγκεντρώσεις και να οι ανοιχτές προπονήσεις.

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ... ΕΞΙΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΝΤΣΙΝΙ

*** Και να και ο ... Μαντσίνι. Ο οποίος, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είτε έχει κλείσει, είτε «είναι κοντά» στον Παναθηναϊκό. Αυτά δηλαδή ΠΑΡΑΜΟΝΗ του αγώνα με τον Ολυμπιακό, μπας και ... εξιτάρουνε λιγάκι τον παίκτη, πού όπως απέδειξε και στον αγώνα του Φαλήρου είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ για τον Ολυμπιακό.

*** Αυτή είναι η κατάσταση, ένα εικοσιτετράωρο πριν τον αγώνα, με τον Αρη να θέλει να περάσει στο κοινό του ότι «έχει το πάνω χέρι» και όλα τα πλεονεκτήματα να προκριθεί σε βάρος του Ολυμπιακού. Εκείνο πού φρονώ ότι δεν έχουν καταλάβει οι άνθρωποί του, είναι πως αυτό το σύστημα πού τώρα τον πάει πρίμα και προσπαθεί να τον σπρώξει, δεν το κάνει επειδή τον ... αγάπησε. Το κάνει για ένα πολύ απλό λόγο : Επειδή ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ... ΧΙΛΙΑ για αντίπαλο, από τον Ολυμπιακό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !

ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΣΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ :

«ΑΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΑΛΛΑ ΓΛΑΣΤΡΑ»

*** Σε προχθεσινή τηλεοπτική εκπομπή όπου φιλοξενήθηκε, ο Τάκης Μπαλτάκος δήλωσε μεταξύ άλλων και τα εξής : «Όποιος νομίζει ότι πήγα στην ΕΠΟ για να γίνω φερέφωνο του οποιουδήποτε ή να κάνω τη γλάστρα ή να στήνω ομάδες, και να είμαι υπέρ κάποιων και κατά κάποιων άλλων, έκανε λάθος στην επιλογή προσώπου. Ας πρόσεχε»

*** Αυτά είπε στην εκπομπή ο Μπαλτάκος και είναι πολύ κοντά σε αυτά πού ΠΡΑΓΜΑΤΙ είπε. Και δεν τα είπε σε κάποιον αόριστα, αλλά σε κάποιον συγκεκριμένο. Στον Δημήτρη Μελισσανίδη !

*** Εγώ λοιπόν ΞΕΡΩ εδώ και πολλές ημέρες και συγκεκριμένα λίγο μετά τη συνάντησή του στη Θεσσαλονίκη με τον Μάκη Γκαγκάτση, ότι «ΤΗΝ ΕΙΠΕ» στον Μελισσανίδη όταν αυτός του ζήτησε «κάτι». Και τι του είπε ;

*** Ότι «εγώ δεν είμαι γλάστρα» και «αν εσύ θέλεις γλάστρα, να μου το έλεγες εξ αρχής. Όταν συμφωνήσαμε, νόμιζα ότι ήθελες πρόεδρο, όχι γλάστρα και αν μου το είχες πεί, δεν θα δεχόμουνα ποτέ»

*** Τι του απάντησε ο διοικητικός ηγέτης της Αεκ δεν είναι δυνατόν να γνωρίζω. Το αντιλαμβάνομαι όμως από τις ενέργειες των ανθρώπων του στην Επο, στην προσπάθειά τους να ανατρέψουν τον Μπαλτάκο, ή να τον κάνουν να παραιτηθεί. Αποτυχημένες όλες, μέχρι τώρα.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΜΑΝ

*** Διαβάζω διθυραμβικά σχόλια για τον προπονητή του Ατρομήτου, επειδή, λένε, «εξουδετέρωσε το σύστημα του Μίτσελ με τα τρία δεκάρια» προσαρμόζοντας το δικό του σύστημα ανάλογα. Εγώ έχω μόνο ένα σχόλιο να κάνω, πάνω σ' αυτό. Πως όταν έχεις κάτω απ' την εστία σου ένα Γιαννιώτη να ... πιάνει τις κάλτσες του, ό,τι σύστημα και αν σκαρφιστείς να χρησιμοποιήσεις, θα πετύχει. Αυτά...

ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ;

*** Το να αρνούνται και οι δώδεκα κατηγορούμενοι την ενοχή τους για μία εγκληματική πράξη, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία υπερασπιστική μέθοδο. Την οποία προφανώς υπαγορεύουν δικηγόροι. Αυτά είναι πράγματα γνωστά και συνήθη, Εκείνο πού δεν ξέρω και πολύ θα ήθελα να ξέρω, είναι ΠΩΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΝ οι συγκεκριμένοι δικηγόροι αν στη θέση του Αλκη Καμπανού ήταν ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ.

*** Η στήλη του Μανώλη Γαβαθιώτη, Πολλά… εν ολίγοις, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Κόκκινος Πρωταθλητής στις 25/1/2023. ***

Διαβάστε επίσης