Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αλήθεια για το ταξίδι Μπαλτάκου σε Ινφαντίνο!

Η αλήθεια για το ταξίδι Μπαλτάκου σε Ινφαντίνο!
Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 - 14:02

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΣΕ ΙΝΦΑΝΤΙΝΟ :

ΜΕ ΑΤΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ, «ΚΑΡΦΩΣΕ» ΚΑΙ «ΠΟΥΛΗΣΕ» ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !

«ΔΙΟΡΙΣΤΕ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΒΑΛ'ΤΕ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ» !!!

*** Τι γίνεται ρε παιδιά στην πιάτσα. Απίστευτα πράγματα. Πρωτοφανή. Να μην ξέρεις από πού ν' αρχίσεις και πού να τελειώσεις. Με την κατάσταση των πραγμάτων να μην είναι σταθερή, Να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη και να συμβαίνουν γεγονότα πού σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

*** Τέλος πάντων, θα προσπαθήσω να τα μαζέψω. Η «επίσκεψη» του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Κώστα Καραπαπά στο γραφείο του Μπαλτάκου, ήταν η αφετηρία των εξελίξεων, πού άλλες ξέρουμε, άλλες μισοξέρουμε, άλλες ξέρουμε λάθος.

*** Τελειώνει πού λέτε η επίσκεψη, αρχίζουν οι ανακοινώσεις και οι παλινδρομήσεις του Μπαλτάκου, μετά από τα τηλεφωνήματα του ΓΙΑΝΝΑΚΗ από την Αεκ και του ΜΑΚΗ από το Μπάοκ. «Τι ήταν αυτά πού ανακοίνωσες ; Να τα πάρεις πίσω αμέσως» ήταν το ρεζουμέ των όσων ΑΚΟΥΣΕ τηλεφωνικά ο Μπαλτάκος. Και θα επαναλάβω, αυτός πού τον πήρε πρώτος τηλέφωνο ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ήταν, ο αντ' αυτού.

*** Τι άλλο του είπε όμως ο Γιαννάκης, του προέδρου της Επο ; Δεν το ξέρω, αλλά όλο και ΚΑΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ από τις πηγές μου. Του μετέφερε την ΟΡΓΗ του Μελισσανίδη γι' αυτό πού είπε περί ... μαύρης γραβάτας ! Σου λέει δηλαδή ο άλλος και να στο είπα, έπρεπε να το αποκαλύψεις στο Μαρινάκη ; Δηλαδή σε κάναμε πρόεδρο για να μας εκθέτεις ;

*** Εξαλλος πού λέτε ο Μελισσανίδης με τον Μπαλτάκο, και η άποψη όλων όσων ξέρουν πως σκέπτεται και πως αντιδρά όταν πιστέψει για κάποιον πως τον πούλησε, είναι ότι πολύ σύντομα ΘΑ ΤΟΝ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΕΙ. Ισως και πριν τελειώσουν τα πλέϊ οφ να τον ... «πείσει» να παραιτηθεί. Και αυτό, ο Μπαλτάκος πού μπορεί ψεύτης να είναι, αλλά χαζός δεν είναι, το έχει καταλάβει.

*** «Κρύο πράγμα ο θάνατος», λένε. Και όταν ο «θάνατος» αφορά το ΤΕΛΟΣ από την καρέκλα της εξουσίας, είναι ακόμα πιο κρύος, σου τρυπάει τα κόκαλα. Ο Μπαλτάκος λοιπόν βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση. Από τη μια η Σούπερ Λίγκα με πρόεδρο τον Μαρινάκη, να τον πιέζει και από την άλλη ο Μελισσανίδης να τον έχει βάλει για τα καλά στη μπούκα. Μέγα το δίλλημα, πουθενά οδός διαφυγής. Και τότε, του έρχεται στο μυαλό η ... Σαουδική Αραβία !

*** Εδώ, μπαίνουμε στην επόμενη φάση. Δίνει αμέσως εντολή στην υπηρεσία να του κλείσουν ΔΥΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ για Παρίσι, όπου το γραφείο του Ινφαντίνο. Γιατί ΔΥΟ εισιτήρια ; Ένα για τον ίδιο κι' ένα για τον ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ του ! Πού τον έχει μαζί, όπου και αν πηγαίνει. Και τον οποίο πληρώνει η Επο, όπως πληρώνει και ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ αστυνομικούς πού τον συνοδεύουν στην εγχώριες περιηγήσεις του. Η Επο τους πληρώνει κι' αυτούς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

ΚΑΡΦΙΑ ΓΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ - ΙΒΑΝ : «ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΣΚΗΣΩ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Μ' ΑΥΤΟΥΣ» !

*** Τέλος πάντων, φτάνει στο Παρίσι και καταφέρνει – κατά πως λένε οι Γραφές – να συναντήσει τον Ινφαντίνο, τον πρόεδρο της ΦΙΦΑΣ. Και τι του λέει του Ινφαντίνο ; Ότι έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα και με ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΟΥΛΙΟ πού του έχουν βάλει στη διοίκηση, ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, αλλά αυτοί πού έχουν τη δύναμη στην Εκτελεστική Επιτροπή. Ποιοι είναι αυτοί ; Να τους πούμε αμέσως.

*** ΔΕΚΑΕΠΤΑ είναι τα μέλη της Εκτελεστικής (ΔΣ ) της Επο. Οι ΟΚΤΩ εξ αυτών είναι «της αεκ», οι ΕΞΗ «του Μπάοκ», μας κάνουν δεκατέσσερις, Συν τον Μπαλτάκο Και τους δύο του Ολυμπιακού ( σαν Σούπερ Λίγκα ). Να' τοι οι δεκαεπτά πού κάνουν το κουμάντο. Δηλαδή, ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ και ο ΙΒΑΝ ο Ρώσσος

*** Αυτούς τους δύο λοιπόν ΚΑΡΦΩΣΕ ο Μπαλτάκος στον Ινφαντίνο, ότι δεν τον αφήνουν να διοικεί όπως θέλει και όπως πρέπει, αλλά και ότι «ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ» για το Μουντιάλ του 2030 ! Ναι, φίλοι μου, ΕΔΩ είναι το μεγάλο κόλπο. Ο Ινφαντίνο «θέλει σαν τρελός» τη Σαουδική Αραβία και σας αφήνω να σκεφτείτε τα γιατί και τα πως. Δεν είναι και δύσκολο, άλλωστε

ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ... ΥΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ !

*** Τι ΠΡΟΤΕΙΝΕ λοιπόν στον Ινφαντίνο ο Μπαλτάκος ; Να διορίσει προσωρινή διοικούσα στην Επο, αλλά με ποιόν πρόεδρο ; Τον ίδιο τον Μπαλτάκο, ο οποίος στο μεταξύ θα έχει παραιτηθεί, με μέλη της διοικούσας ανθρώπους πού Ο ΙΔΙΟΣ θα επιλέξει ! Διότι, μόνο έτσι θα είχε εξασφαλισμένη την ψήφο υποστήριξης της Σαουδικής Αραβίας. Οσο για την κυβέρνηση, ούτε καν πρέπει να την υπολογίζει, διότι εκεί ψηφίζει το ποδόσφαιρο ( δηλαδή ... η επο ) και όχι οι πολιτικοί και να μην τους έχουμε εμπιστοσύνη

*** Αυτά ΠΕΡΙΠΟΥ είπε ο Μπαλτάκος στον Ινφαντίνο και για να του πεί αυτά, έκανε ολόκληρο ταξίδι δύο ατόμων στο φλεγόμενο από ταραχές Παρίσι. Εν ολίγοις, του ζήτησε βοήθεια για ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ και να γίνει ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ με το ποδόσφαιρο ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Και βεβαίως, ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ να πουλήσει τα μέλη της Εκτελεστικής, πού έτσι και μπεί διοικούσα στην Επο, θα μείνουν στο δρόμο, χωρίς καρεκλίτσες.

ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ Ο ΙΝΦΑΝΤΙΝΟ

*** Τα άλλα πού γράφουνε οι τσάτσοι, ότι τάχατες ο Μπαλτάκος μίλησε με τον Ινφαντίνο και για τους ΕΛΙΤ διαιτητές, είναι τρίχες κατσαρές. Ο Ινφαντίνο είναι πρόεδρος της ΦΙΦΑΣ. Για τους διαιτητές στα εθνικά πρωταθλήματα, αρμόδια και υπεύθυνη είναι μόνον η ΟΥΕΦΑ, με την επιτροπή της διαιτησίας, επικεφαλής της οποίας είναι ο Ροζέτι. Ο οποίος ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ και γι' αυτό, άλλωστε, είναι και τόσα χρόνια σ' αυτή τη θέση.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ : ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ !

*** Ουδεμία σχέση έχει λοιπόν ο Ινφαντίνο και η ΦΙΦΑ με τους ορισμούς διαιτητών, ΕΛΙΤ ή ... ξεΕΛΙΤ. Όπως ακριβώς και ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ η σχέση του Μπαλτάκου με τους ορισμούς των διαιτητών εδώ.

*** Και για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα μια και καλή. Η διαδικασία για τους ορισμούς στο πρωτάθλημά μας είναι η εξής : Ο Γιαννάκης τους λέει στον Μάνταλο και ο Μάνταλος στον Μπένετ, ο οποίος ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Διότι, αγαπητοί φίλοι, τον Μπένετ αρχιδιαιτητή τον έκανε ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ και ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ

*** Για την ΣΛ2, οι πληροφορίες λένε ότι συμβαίνει κάτι ανάλογο. Για τον Νότιο όμιλο, εισηγήσεις κάνει πάλι ο Γιαννάκης στο Σπυρόπουλο, είτε μέσω Μάνταλου, είτε απ' ευθείας ο ίδιος. Οποτε «πρέπει», παρεμβαίνει και ο Μάκης του Μπάοκ.

*** Κι' αν εμφανιστούν δηλαδή στη σύσκεψη ο Μπέος κι' ο Καρυπίδης, τι θα τους πούνε ; Περάστε έξω ; ***

*** «Φήμες ότι ο Μπαλτάκος με μια σειρά από άλλες φιλιππινέζες ταξίδεψαν ως τα γραφεία του Ινφαντίνο, έχει να κάνει με την αγγελία των ΦΙΦΑ και Ουεφα, που ψάχνονται για υπηρέτρια δύο αφεντικών, διαψεύδονται ως ανακριβείς» (Νότης Γκολές )

*** Η στήλη του Μανώλη Γαβαθιώτη, Πολλά… εν ολίγοις, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Κόκκινος Πρωταθλητής στις 24/3/2023. ***

Διαβάστε επίσης