Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποιoς να συγκριθεί μαζί σου! 42 ευρωπαϊκούς τελικούς μόνο ΕΣΥ!

Ποιoς να συγκριθεί μαζί σου! 42 ευρωπαϊκούς τελικούς μόνο ΕΣΥ!
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 - 18:17

Όταν μιλούν οι αριθμοί, η προπαγάνδα σωπαίνει. Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός Σύλλογος στην Ευρώπη είναι εδώ και έτοιμος να σηκώσει το ευρωπαϊκό και στο ΧΑΝΤΜΠΟΛ!

Έτοιμη να γράψει άλλη μία «χρυσή» σελίδα στην ιστορία της είναι η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού, η οποία βρίσκεται μπροστά σε μία ακόμη τεράστια ευρωπαϊκή πρόκληση. Ο Θρύλος, προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ, σε ευρωπαϊκό τελικό! Στους ημιτελικούς του EHF European Cup, οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν την Φερεντσβάρος με συνολικό σκορ 67-60 στα δύο ματς.

Μάλιστα, πρόκειται η σημερινή ημέρα όπως και οι προηγούμενες ημέρες του τελευταίου 10 ημερου του Απριλίου για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό Σύλλογο στον πλανήτη.

Οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους σε 42 ευρωπαϊκούς τελικούς στον ομαδικό αθλητισμό και μάλιστα σε πέντε διαφορετικά τμήματα, κάτι που καταδεικνύει τη διαχρονικά επιτυχημένη πολυαθλητική υπόσταση του συλλόγου:

Oι 42 ευρωπαϊκοί τελικοί του Ολυμπιακού!

Πόλο γυναικών: 13 τελικοί (οι 6 στο Champions League, οι 3 στο κύπελλο κυπελλούχων/LEN trophy και οι 4 στο Super cup Ευρώπης).

Μπάσκετ ανδρών: 9 ευρωπαϊκοί τελικοί (και οι 9 στο κύπελλο πρωταθλητριών/Euroleague).

Πόλο ανδρών: 9 ευρωπαϊκοί τελικοί(οι 5 στο Champions League, οι 2 στο κύπελλο κυπελλούχων και οι 2 στο Super cup Ευρώπης).

Βόλεϊ ανδρών: 8 ευρωπαϊκοί τελικοί(οι 2 στο κύπελλο πρωταθλητριών/Champions League, οι 4 στο CEV cup και οι 2 στο Challenge cup).

Βόλεϊ γυναικών: 2 ευρωπαϊκοί τελικοί (και οι 2 στο Challenge cup).

Χάντμπολ: 1 ευρωπαϊκός τελικός (ΕHF European Cup).

Διαβάστε επίσης