Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπάει κόκαλα ο διάλογος Καρυπίδης - «Δάκη Αρδίζογλου» για το... «τσιμέντωμα»

Σπάει κόκαλα ο διάλογος Καρυπίδης - «Δάκη Αρδίζογλου» για το... «τσιμέντωμα»
Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2023 - 17:16
( ΛΕΖΑΝΤΑ ) : *** Αμεση ήταν η αντίδραση της Αεκ για Ποντένσε ***

*** Χρωστάει, λένε, δυό εκατομμύρια στον Ρώσο ! Αποκλείεται, λέω εγώ. Ξέρω ότι έχει ειδικότητα και ταλέντο στο δάγκωμα, ξέρω κι' ότι ο Ρώσος είναι χύμας σε τέτοια θέματα, αλλά ειδικά σ' αυτόν, αποκλείω να έχει δώσει τόσα. Εκτός πιά, αν το «ανταποδοτικό» ήταν τέτοιο πού το άξιζε το ποσόν. ***

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ... ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟΥ ΖΕΙ ΤΟ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ... «ΔΑΚΗΣ ΑΡΔΙΖΟΓΛΟΥ», Ο «ΧΟΝΔΡΟΣ» ΚΑΙ ΤΑ ... ΣΚΑΤΟΒΟΥΡΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΥ !

ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΑΛΑ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗ – «ΔΑΚΗ ΑΡΔΙΖΟΓΛΟΥ» ΓΙΑ ΤΟ ... «ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΑ»

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ : ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΦΑΙΔΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ !

*** Τι ζούμε, ρε παιδιά ! Τι βιώνουμε καθημερινά σ' αυτό το υπέροχο ελληνικό ποδόσφαιρο ! Διαβάζω σε περίοπτη θέση του πρωτοσέλιδου της καλής εφημερίδας METROSPORT τους εντυπωσιακούς τίτλους : «Aγώνας για εξυγίανση» ! Η ΠΑΕ Αρης απαντά με επίσημη θέση στις απειλές για τη ζωή του που δέχτηκε ο Καρυπίδης μετά τις δηλώσεις του για τον Μαρινάκη. «Εγώ και ο χοντρός θα σε τσιμεντώσουμε» !

*** Κάπου εκεί, το ενδιαφέρον τονώνεται. Πρώτη εντύπωση του αναγνώστη : Ποιος είναι ο χοντρός, πού τόλμησε να απειλήσει τον Καρυπίδη με ... τσιμέντωμα ; Και τι ακριβώς του είπε ; Εδώ, ο αναγνώστης δοξάζει τον ... Γιαραμπί πού υπάρχουν πλέρια ενημερωμένα sites για να μη μένει έρημος και μόνος στα βαθιά σκοτάδια της αμάθειας

*** Ιδού λοιπόν η απομαγνητοφώνηση του τηλεφωνήματος των απειλών πού λέει ότι δέχτηκε ο μέγας επενδυτής του ελληνικού ποδοσφαίρου Καρυπίδης, όπως αναρτήθηκε στο πάντα πρόθυμο sdna.gr : «Ο Δάκης είμαι. Που είχα έρθει για τα πιγκάλ να τα αλλάξω. Ο Αρδίζογλου» !

*** «Κάνετε λάθος, απαντάει ο Καρυπίδης, αλλά ο άγνωστος συνεχίζει : «Άκουσα και τη συνέντευξη αλλά είναι χρωστούμενα τα πιγκάλ. Τα σκατοβουρτσάκια. Δεν τα έχεις πληρώσει. Θα έρθω μαζί με τον χοντρό και θα σε χώσουμε κάτω από το τσιμέντο... Θα 'ρθω μαζί με τον χοντρό ρε, μαζί με τον χοντρό. Να δεις τι έχει να γίνει»

*** Ο ηρωϊκός επενδυτής σηκώνει το γάντι : «Και με τον λιγνό και με τον χοντρό έλα». Ο χοντρός επιμένει : «Με τον χοντρό. Κάτω από τα τσιμέντα θα είσαι. Άντε» ! Και τον αφήνει, με την εφιαλτική απειλή του τσιμεντώματος να βασανίζει τη σκέψη του.

*** Μάλιστα, κύριοι. Αυτό ήταν το τηλεφώνημα πού ανάγκασε τον Καρυπίδη να επισκεφθεί τον εισαγγελέα. Ο οποίος προφανώς είχε πολύ πιο σοβαρές υποθέσεις να ασχοληθεί, αλλά αυτή προέρχονταν από ένα επώνυμο επιχειρηματία, πολύ μεγάλο επενδυτή του ποδοσφαίρου, άρα είχε προτεραιότητα.

*** Για να δούμε λοιπόν τι βγαίνει από το ηχητικό : Πρώτον, το ονοματεπώνυμο του καλούντος. Λέγεται ... «Δάκης Αρδίζογλου», κατά δήλωσή του, Δεύτερον, ο Καρυπίδης δεν έχει πληρώσει κάποια ... σκατοβουρτσάκια ( πιγκάλ, στην καθομιλουμένη ). Τρίτον, ο «Δάκης Αρδίζογλου» απειλεί ότι – αν δεν πληρώσει ο Καρυπίδης τα σκατοβουρτσάκια – θα τον επισκεφθεί «μαζί με τον χοντρό να τον χώσουνε κάτω απ' το τσιμέντο»

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΝΔΡΟΙ ΓΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΑ *** Εδώ λοιπόν, το μυστηριώδες πρόσωπο της υπόθεσης, είναι ο «χονδρός» ! Ποιος είναι άραγε ο χονδρός, πού όπως είπε ο «Δάκης Αρδίζογλου», θα ... βάλει πλάτη στο τσιμέντωμα ; Η ευμάρεια και οι ανέσεις της εποχής μας, σε συνδυασμό με την κακή διατροφή, έχει γεμίσει την ανθρωπότητα χονδρούς ! Κι εγώ πού σας μιλάω, χονδρός είμαι ! 119 + ! Ορκίζομαι όμως σε ό,τι έχω ιερό, ότι δεν έχω καμία πρόθεση να τσιμεντώσω κανένα, πόσο μάλλον τον συμπαθέστατο επενδυτή Καρυπίδη.

*** Η καλή εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, πάντως, από σεβασμό προς το αναγνωστικό της κοινό προφανώς, δεν παρέλειψε να δώσει μια μικρή «πυξίδα», μια «κατεύθυνση», έναν μικρό «οδηγό» ας το πούμε, για τις σκέψεις πού θα δημιουργηθούν στο μυαλό του αναγνώστη : Ότι το τηλεφώνημα με την απειλή τσιμεντώματος, έγινε, λέει, μετά την συνέντευξη πού έδωσε ο Καρυ και αναφέρονταν στις σχέσεις του με τον ... Βαγγέλη Μαρινάκη !

*** Ποιος είναι ο ζητούμενος συνειρμός ; Ο νοήμων αναγνώστης τα βάζει κάτω και συμπεραίνει : «Συνέντευξη με αναφορά στον Μαρινάκη», «χονδρός» αυτός πού αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα από τον ανώνυμο, έ, ελάτε τώρα, μη μου πείτε ότι ... δεν καταλάβατε ; Τς, τς, τς, τς ...»

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΟ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ !

*** Είμαι σίγουρος ότι απ' όσα διαβάσατε παραπάνω θα έχετε καταλάβει πόσο ... έντρομος πρέπει να αισθάνθηκε ο Καρυπίδης, για να αποφασίσει να επισκεφθεί τον εισαγγελέα. Εγώ, πού στην ζωή μου ως δημοσιογράφος έχω φάει ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ από ανώνυμους ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ, πού ΕΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ( το μακρινό 1998 ) την ωμή βία, πού ακόμη και τώρα, σποραδικά, αντιμετωπίζω την μήνι διαφόρων, ειλικρινά ... ανατρίχιασα διαβάζοντας το τηλεφώνημα του ... «Δάκη Αρδίζογλου».

*** Άλλο όμως με κάνει να απορώ. Πως γίνεται αυτός ο μπαρουτοκαπνισμένος επενδυτής Καρυπίδης να τρομοκρατείται από ένα τηλεφώνημα πού μοιάζει με φάρσα, πού δεν θα έστεκε σαν νούμερο ούτε στο Δελφινάριο του Σεφερλή, ενώ ΣΕ ΑΛΛΕΣ, σε ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ περιπτώσεις είχε υπομείνει στωικά χωρίς να αναλογιστεί τις τυχόν συνέπειες ;

«ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ»

*** Να θυμηθούμε κάποιες, χαρακτηριστικές περιπτώσεις ; Πάμε λοιπόν. 31 Οκτωβρίου 2021. Αντιγράφω : «Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε η ΠΑΕ Άρης. Με επίσημη ανακοίνωση τους οι κιτρινόμαυροι κατήγγειλαν ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ τον απείλησε, λέγοντας του μεταξύ άλλων: «Θα σε βάλω σε αναπηρικό καροτσάκι».

*** Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καταγγέλλει ότι μετά το τέλος του αγώνα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, ο δεύτερος απείλησε τον πρόεδρο του ΑΡΗ λέγοντας του ότι «θα σε βάλω σε αναπηρικό καροτσάκι» μαζί με άλλες απειλές πεζοδρομιακού ύφους ! Εννοείται πως η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες νομικές ενέργειες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που οραματίζονται οι εξυγιαντές».

ΧΑΠΙ ΕΝΤ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

*** Σε ποιες ενέργειες προχώρησε η ΠΑΕ Αρης για το συγκεκριμένο ; Φοβερές και τρομερές ! Βρεθήκανε κάπου ο Καρυπίδης με τον Μελισσανίδη, τα συζητήσανε, τα κουβεντιάσανε κα τελικά τα βρήκανε. Για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου δηλαδή, όπως για παράδειγμα για τον Πάλμα, τον Χρυσόπουλο, ένα Αρης – Αεκ στη Θεσσαλονίκη, κάποιες δουλειές και δουλίτσες, για τα πάντα όλα. Και τώρα, τα καλύτερα παιδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν γίνει τα καλύτερα φιλαράκια.

*** Συνεχίζεται ...

ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΡΥΠΙΔΗ : «ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΝΕΡΟ ...»

*** Σχολιάζοντας κάποιες άσχημες αναφορές του Καρυπίδη σε πρόσφατη συνέντευξή του για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε : «Δεν μπορώ να πω αυτά που γνωρίζω, αλλά επειδή είμαστε άντρες και φοράμε παντελόνια γιατί έχουμε αντρικές συμπεριφορές και όχι για να μην κρυώνουν τα γενετικά μας όργανα. Είναι ντροπή για τον Καρυπίδη με τα όσα έχει απολαύσει από τον Μαρινάκη να μιλάει έτσι για τον Μαρινάκη. Θα πρέπει να πηγαίνει στην εκκλησία και να προσεύχεται στον Μαρινάκη , σαν την κότα που πίνει νερό και κοιτάει τον ουρανό και λέει ευχαριστώ. Είναι ντροπή να λέει αυτά από την ώρα που χρωστάει την επιβίωση του στον Μαρινάκη».

Διαβάστε επίσης

Που πας ρε... καραμήτρο Πογέτ;

Που πας ρε... καραμήτρο Πογέτ;

Με... Μάνταλο σε ρόλο Φορτούνη προσπάθησε να «κλέψει» το σύστημα Μαρτίνεθ! Γράφει ο Μανώλης Γαβαθιώτης στο Πολλά... εν ολίγοις