Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Oυδείς ''Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ολυμπιακό''!

Oυδείς ''Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ολυμπιακό''!
Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024 - 19:13

*** Συμφωνία με ... ουρά ήταν αυτή για τον διαιτητή. Και πού βρίσκεται η ουρά ; Εκεί πού την έχει και η αχλάδα : Πίσω ! ***

*** "Για τους λάτρεις των συμπτώσεων ... Όταν ο βάζελος έκανε διπλό στη Ρεάλ, εκείνη τη χρόνια ο θρύλος πήρε την Ευρωλίγκα", γράφει ο φίλος Eftychiose Vardalakis, με τον George Poulikarakos, να συμπληρώνει : «Και με Μπαρτζώκα στο τιμόνι» ! ***

*** Την περασμένη εβδομάδα, ο Μπαλτάκος ήταν έξω, «λόγω Εθνικής ομάδας». Στην Ελβετία. Μου είπαν ότι πέρασε και από την έδρα του CAS, στη Λωζάνη ***

*** Για μένα, πού λέει και ο Λουτσέσκου, αυτό το διπλό είναι πιο σίγουρο κι' απ' της ... Λαμίας ! Όλα είναι ρυθμισμένα και τακτοποιημένα **

*** Επί θητείας Γιάννη Βρούτση, η βρομιά στο ποδόσφαιρο μοιάζει με τον πληθωρισμό. Κάθε μέρα, εκτοξεύεται και πιο ψηλά ***

ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ CAS :

ΟΥΔΕΙΣ «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ

Η ΕΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ( ; ) ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΒΑΘΜΩΝ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ... ΑΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ !

*** Δικαιωμένος λοιπόν ο Ολυμπιακός ; Φυσικά και ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ, αλλά ΕΝ ΜΕΡΕΙ !!! Και για να το διευκρινίσουμε περισσότερο : Αν ΠΑΡΕΜΕΝΕ Η ΠΟΙΝΗ όπως του την επέβαλε η Δικαιοσύνη της εξυγίανσης, ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ; Δεν θα ήταν ... Α-δικαίωτος ; Τώρα πού πήρε λοιπόν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΠΙΣΩ, δεν μπορούμε να πούμε σοβαρά ότι ... «δεν δικαιώθηκε»

*** Τι έχουμε λοιπόν ; Εχουμε μία ΜΕΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ. Οι βαθμίδες της δικαίωσης, ήταν τρείς. Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ του αγώνα εξ αρχής και χωρίς τα επακόλουθα, ήταν το ΜΕΙΖΟΝ. Η ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ του αγώνα όπως ήταν τη στιγμή που διεκόπη, ήταν το ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ. Η επιστροφή του ενός βαθμού, ήταν το ΕΛΑΣΣΟΝ.

*** Επειδή όμως εδώ, μιλάμε για Ελλάδα και για το ποδόσφαιρο της εποχής της εξυγίανσης, παρακολουθούμε μία απίστευτη παραποίηση της πραγματικότητας, ακόμα και εκεί όπου είναι αδύνατον να παραποιηθεί ! Παράδειγμα η προσπάθεια των ΑΡΔοΜέσων να διαμορφώσουν την αντίληψη ότι ο Ολυμπιακός ... έχασε από τον Παναθηναϊκό !

*** Φως φανάρι, κατ' αρχήν, ότι αυτοί πού το υποστηρίζουν, είναι απλά βλάκες. Διότι ο Ολυμπιακός δεν στράφηκε κατά του Παναθηναϊκού σ' αυτή την ιστορία, αλλά ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟ, διότι η ΕΠΟ του Μπαλτάκου ήταν πού εξέδωσε την ποινή ! Ουδεμίαν ανάμιξη είχε ο Παναθηναϊκός στην προσφυγή του Ολυμπιακού και αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Προφανώς, όμως, όχι ... και τα ντουβάρια.

*** Πάμε παρακάτω. Ο Παναθηναϊκός, το σωματείο με την ΠΙΟ ΒΡΟΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορεί να στήνει καταστάσεις σαν του κουφού Χουάνκαρ και να παίρνει φούστικες νίκες, αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΥΧΙΕΤΑΙ και να σηκώνει ... ανάστημα στον Ολυμπιακό. Δεν χρειάζονται πολλά επιχειρήματα γι' αυτό. Μια ματιά στον πίνακα των ΚΑΤΟΧΩΝ ΤΙΤΛΩΝ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αρκεί.

*** Αυτή πού θα έπρεπε να σκύψει το κεφάλι από ΝΤΡΟΠΗ και να ζητήσει ταπεινά συγνώμη, είναι η ΕΠΟ. Αν βεβαίως ήταν ΚΑΝΟΝΙΚΗ Ομοσπονδία πού ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ, διότι έχει καταστεί έρμαιο αποφάσεων ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ στοιχηματζήδων και άλλων λαμόγιων, θα είχε ήδη ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ή ΔΙΟΡΘΩΣΗ, του Πειθαρχικού της Κώδικα και όποιων άλλων συναφών κανονισμών. Διότι η απόφαση του CAS επί της προσφυγής του Ολυμπιακού ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ : ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΒΑΘΜΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ! Στην πραγματικότητα, είναι σαν να βάζεις χέρι στον κουμπαρά του άλλου, διότι οι βαθμοί έχουν μαζευτεί από ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ !

*** Που να τα σκεφτούν και πού να τα υιοθετήσουν αυτά όμως στην Επο ; Θα πρέπει πρώτα να ρωτήσουν τον Γιαννάκη, αυτός να το πεί στον μεγάλο και μετά να τους απαντήσει. Και τότε, ο Φιλιππούσης με τον Μπαλτάκο θα το φέρουν στην Εκτελεστική και η απόφαση θα είναι πως θα τεθεί το θέμα στη ... γενική συνέλευση ! Τρέχα γύρευε και ψάχνε να 'βρεις, δηλαδή.

«ΜΗΔΕΝ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ»

«Φίλτατε κύριε Μανώλη απλά είναι απαράδεκτοι οι δημοσιογράφοι της Cosmote και η ΕΣΗΕΑ. Καταρχάς, ημέρα απεργίας δεν θα έπρεπε να απεργούν, πρέπει να απεργούν άλλη ημέρα και όλοι οι δημοσιογράφοι μαζί σαν ενιαίος κλάδος, αλλιώς δεν είναι απεργία. Δεύτερον απαράδεκτο σε ημέρα με διεθνή αγώνα της ομάδας νέων Κ - 19 του Ολυμπιακού στην Youth League, λες και το έκαναν επίτηδες. Τρίτον και πολύ σημαντικό οι δημοσιογράφοι της Cosmote είναι καλοπληρωμένοι, όπως και οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, δεν παίρνουν 800 ευρώ μεικτά που παίρνουν τα νέα παιδιά στον ιδιωτικό τομέα ή οι δημοσιογράφοι τα νέα παιδιά στα ιδιωτικά κανάλια ή στα μικρά κανάλια της επαρχίας. Είναι ντροπή πραγματικά να είμαστε συνδρομητές να δίνουμε τόσα λεφτά στην συνδρομητική εταιρεία Cosmote TV και να μην έχει περιγραφή έστω από δύο με τρεις δημοσιογράφους από την Κύπρο με πρόσληψη νόμιμη για μια ημέρα ή με άδεια αναμετάδοσης από Κύπρο. Μηδέν σεβασμός στου συνδρομητές αλλά και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού και στους φιλάθλους όλων των ομάδων» ( George Adamopoulos ) ***

«ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΓΚΟΡΙΤΣΑΣ» : ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ :

ΟΚΤΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ

ΣΕ ΜΑΝΔΡΑΪΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΙΩΝ !

Η ... "Μάχη της Γκόριτσας" ( αν θυμάστε την μάχη με τα Καλάσνικοφ στον αγώνα Απόλλωνα Ποντίων - Μανδραϊκού στο γήπεδο Γκόριτσας Ασπροπύργου ) "παρήγαγε" την παρακάτω απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΔΑ, δλδ. της Ενωσης πού έχει πρόεδρο τον Τζαφέρη, τον κολλητό φίλο και πρώην συνεταίρο στη σχολή οδηγών του Δημήτρη Μελισσανίδη : «Μηδενισμός και αφαίρεση ενός βαθμού ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ομάδες. Επίσης πρόστιμο 800 ευρώ στον Μανδραϊκό και 400 στους Ποντίους.

*** Δεν γνωρίζω αν στον ίδιο τιμοκατάλογο περιλαμβάνονται αυστηρότατες ποινές για περιπτώσεις ρίψεως ρουκετών και χρήσεως μη επανδρωμένων drones, πάντως ο φίλος αναγνώστης Lampros Christou διευκρινίζει : «Καταλυτικό ρόλο στην παραπάνω υπόθεση - απόφαση έπαιξε ότι βρέθηκαν μόνο 69 κάλυκες με όριο τους 1069 καθώς επίσης και η τήρηση του εθίμου των ρουκετών..... (στο Βροντάδο της Χίου παράδειγμα δεν έχει τιμωρηθεί ποτέ κανένας)» ***

ΕΡΑ ΣΠΟΡ : Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ... ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ CAS

*** Να πω ότι πρέπει να προσέχουν περισσότερο εκεί στην Ερα σπορ, να πω ότι τους έχει σιχαθεί ο κόσμος πού τους ακούει, να πω ότι έχουν γίνει κόκκινο πανί γι' αυτούς πού θέλουν να ακούσουν ραδιόφωνο για να ενημερωθούν σωστά ; Μα Ο,ΤΙ και να πω, ξέρω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, Από τη διεύθυνση δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανένας και κάποια ζαβά θα κρυφογελάνε κάτω από τα μικρόφωνά τους.

*** Ιδού λοιπόν τι μου έγραψε αγανακτισμένος ο φίλος αναγνώστης Αντώνης Πατρίκας : «Καλημέρα, καλό μήνα Μανώλη, άκουσον άκουσον ! Σήμερα κάποιοι σχολιαστές στην ΕΡΑ σπορ, πού έχει γεμίσει αντιολυμπιακούς, για μία ακόμη φορά μας προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα κατά του Ολυμπιακού. Κάποιος ονόματι Μαυρογενίδης είπε το εξής απίστευτο : «Σκεφθείτε να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα με ένα βαθμό διαφορά, σίγουρα δεν θα αντιδράσουν οι οπαδοί των άλλων ομάδων ; Δεν πρέπει ? Λογικό το βλέπω ν αντιδράσουν»

*** Μανώλη δεν έχουν τον Θεό τους δημιουργούν κλίμα και αισθήματα μίσους στους φανατικούς και σε νεαρούς οπαδούς. Καλά, δεν υπάρχει ένας άνθρωπος εκεί μέσα να τους τραβήξει το αυτί ; Εχουν αποθρασυνθεί εντελώς αυτοί όλοι και όχι μόνο δεν απολογούνται, αλλά παίρνουν και προαγωγή με αυτά που περνάνε στ' αυτιά των φανατικών οπαδών»

Διαβάστε επίσης